Nie jesteś zalogowany.
Zapewnie walnę reckę na Manganime (tak samo jak z Appleseeda i Submarine707R)
Opis zawartości, cena, recka samego anime, ocena technicznej strony jak i merytorycznej.
Co to jest GITS? Możecie ten skrót rozszyfrować?
Dzięki wielkie za poprawienie humoru:P
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Ghost? Jaki Ghost i Shell? To to nie jest Górnośląski Instytut Technologii Spożywczych??
Spokojnie. Jak już mówiłam humor mi się poprawił ale Górnośląski Instytut
> Technologii Spożywczych to mnie naprawdę rozwalił. Jeszcze raz dziękuję za takie dbanie o mój dobry humor:P:P:P
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
No widzisz. A ja całe życie przeżyłem ze świadomością, że GITS jest skrótem od Globalnej Instytucji Technik Stosowanych. Nigdy bym nie wpadł, że to chodziło o tych ze spożywki.
A i prosze nie wciskać tu kitu o jakiś duchach i muszelkach, bo i tak nikt w tak głupie rozwinięcie skrótu by i tak nie uwierzył .
oki ja juz kupilem niedlugo zabiore sie do ogladania
Już oglądałem, rewelka
Imperare sibi maximum est imperium
Trochę trzeba było się za tym nabiegać, ale jest już na półce i czeka na obejżenie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
ja niestety mam problemy z dostaniem tego :/
Chyba już całą swoją wioskę przeszukałem i nigdzie nie można dostać tego magazynu... sprzedawcy jak zawszę niczego nie widzieli, niczego nie słyszeli
no cóż, trzeba będzie zamówić przez net..
Hmm, u mnie (w Płocku) Kino Domowe jest w każdym kiosku, nawet takim małym ‘przystankowym'
a u mnie w Łodzi jeszcze nie ma, nawet w Empiku :/
A zobacz sobie co napisali na OceanDVD:
http://www.oceandvd.pl/page.php?page=8
Wiec prawdopodobnie dostenies jutro.
Już mam i niedługo obejrzę
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
ja kupiłem rano. Jak dla mnie jakośc bardzo dobra. Wgazetce jest ankieta a w niej między innymi można wpisać filmy jakie by sie chiało aby wydali. Ja zaproponuje Akire. Fajnie by było jeśli by jeszcze jakies anime wydali.
Mnie się marzy:
Jin-Roh: The Wolf Brigade
Cowboy BeBop (podobno jest jakieś wydanie?)
Patlabor 2
Escaflowne
i może:
Armitage III
Appleseed (2004)
Beyond the Clouds
A to dziwne, bo ja już dostałem (Tesco - przedostatni egzemplarz)
mr Jedi wydaje Appleseed 2004. Ale co by nie wydali to warto za taka cene kupic.