Nie jesteś zalogowany.
nieiwem , jak to sie sprawdza ?
mam tą zlota edycje
Znaczy że ja i Yuuki odpadamy :] Ale na tym forum znajdziesz sporo osób co KUPILI tą Złotą Edycję.
Swoja drogą tak każdy się czepia, że mamy starsze wersje ale nie pszyszło nikomu na myśl że w Heroes 3 możemy grać od lat! Co do zmiany wersji... Po co? Ja osobiście mam już grono które ma taką samą wersję
Znaczy że ja i Yuuki odpadamy :] Ale na tym forum znajdziesz sporo osób co KUPILI tą Złotą Edycję.
noo heh.. my to mamy fart do tych złotych wersji
Ja chetnie moge zagrac w HoM&M 3 ale nie wiem jaka mam wersje. Moze ktos bedzie wiedzial skoro kupilem ok 2miesiecy temu zlota kolekcje z gram.pl jak bedziecie mieli chec zagrac to dajcie znac
Plik Heroes3.exe (RoE lub SoD)
- v.3.0.0.0: ~Elvis1985; ~yuuki
- v.3.2.0.0: ~AbelCrusnik; ~Atem; ~Obiwanshinobi; ~s0n1c
Plik h3blade.exe (AB)
- v.2.1.0.0: ~Elvis1985; ~yuuki
- v.3.2.0.0: ~AbelCrusnik; ~Atem; ~Obiwanshinobi; ~s0n1c
RoE - Restorathion of Erathia
AB - Armagedons Blade
SoD - Shadow of Death
Wersja 3.2.0.0 oznacza na 90% Złotą Edycję.
Więcej danych z tego tematu nie udało mi się wycisnąć
Ja chetnie moge zagrac w HoM&M 3 ale nie wiem jaka mam wersje. Moze ktos bedzie wiedzial skoro kupilem ok 2miesiecy temu zlota kolekcje z gram.pl jak bedziecie mieli chec zagrac to dajcie znac
na 2 albo 3 stronie tego tematu Elvis napisał jak sprawdzic wersję swojej gry;)
no moj blad gdyz nie uczestnicze od poczatku tematu a jestem leniwy i nie chcialo mi sie czytac od poczatku
to kiedy gramy?? ja mam RoE
no moj blad gdyz nie uczestnicze od poczatku tematu
a jestem leniwy i nie chcialo mi sie czytac od poczatku
![]()
to kiedy gramy?? ja mam RoE
no tak, ale ToE zgodna wersję z którymś z nas?
Wie ktoś, czy ten microsoftowy szajs (Microsoft Game Helper, czy jak się to zwie) jest konieczny do grania w HoM&M III online? Bo ZoneAlarm pytał, czy mu pozwolić...
Witam. Odkopię temat.
Ostatnio w jednym z pism o grach była możliwość kupienia za 10zł Heroes III z dodatkami, więc pewnie nie tylko ja się na to skusiłem.
Jako, że wersja z gazety jest wersją identyczną co "Złota kolekcja" to teraz będzie łatwiej o znalezienie gracza z tą samą wersją gry
Szukam chętnych na rozgrywkę w Heroes III bądź któryś z dodatków.
Oba moje pliku: heroes3.exe i h3blade.exe są w wersji 3.2.0.0
Mam nadzieję, że ktoś ze mną zagra Mam czas nawet i teraz
Chcesz zagrać - pisz do mnie na GG 7938028
PS. Na stronie 3 tego tematu zamieściłem poradnik jak grać przez neta
Ostatnio edytowany przez Elvis1985 (2008-03-09 12:45:24)
Witam. Odkopię temat.
Ostatnio w jednym z pism o grach była możliwość kupienia za 10zł Heroes III z dodatkami, więc pewnie nie tylko ja się na to skusiłem.
Jako, że wersja z gazety jest wersją identyczną co "Złota kolekcja" to teraz będzie łatwiej o znalezienie gracza z tą samą wersją gry![]()
Szukam chętnych na rozgrywkę w Heroes III bądź któryś z dodatków.
Oba moje pliku: heroes3.exe i h3blade.exe są w wersji 3.2.0.0Mam nadzieję, że ktoś ze mną zagra
Mam czas nawet i teraz
![]()
Chcesz zagrać - pisz do mnie na GG 7938028
PS. Na stronie 3 tego tematu zamieściłem poradnik jak grać przez neta
Buuuu, jakie to pismo!? Kurde Heroesi III imo jedna z najlepszych gier w jakie grałem. Pamiętam jeszcze czasy jak z kumplami godzinami w to pogrywałem przez neta, albo tryb "Płonące pośladki":-D. Może jeszcze będzie w kiosku to sobie kupię.
ja bym chętnie zagrał ale w wog'a jest to nieoficjalny fanowski dodatego do gry
Ostatnio edytowany przez Weteran666 (2008-03-14 01:02:53)
Ja mam woga, nawet zainstalowanego xD, więc jak bede miała czas to chętnie zagram ^^.
Teraz jest przecena Extra klasyki -50% między innymi "Saga Heroes of Might and Magic 1-3" za 9.99 . Właśnie dziś sobie zamówiłem w empiku , bo trudno w sklepie znaleźć .
Ostatnio edytowany przez Chaos (2008-03-09 15:18:24)
ja bym chętnie zagrała ale w wog'a jest to nieoficjalny fanowski dodatego do gry
Chyba masz w profilu płeć zaznaczoną nie tą, co trzeba.
Ale ten czas leci
To było wydanie z sierpnia
![]()
Ale najważniejsze, że za 9,99![]()
Odnośnik
Eh, szkoda:(.
Teraz jest przecena Extra klasyki -50% między innymi "Saga Heroes of Might and Magic 1-3" za 9.99 . Właśnie dziś sobie zamówiłem w empiku , bo trudno w sklepie znaleźć .
Koniecznie muszę się przejść do Empika. Jak już dostanę w swoje ręce to się piszę na jakąś wspólną rozgrywkę:).
Ostatnio edytowany przez gorczak (2008-03-09 17:03:37)
Dziękuję Elvis, że odświeżyłeś ten wątek, bo jednocześnie odświeżyles sporo wspomnien.
Ja będę chętna na granie za jakies hmm...nie mam pojęcia ile... W każdym razie, ja chętnie, gdy tylko jakas "dłuzsza sekunda" się nadaży.
Tradycyjnie już nie pamiętam, którą mam wersję, tym bardziej że od poprzdniego mojego postu w tym temacie, wzbogaciłam się o nowe płyty H3.
P.S. Elvis, Ty już nie jestes z Warszawy :-p
Weteran666 napisał:ja bym chętnie zagrała ale w wog'a jest to nieoficjalny fanowski dodatego do gry
Chyba masz w profilu płeć zaznaczoną nie tą, co trzeba.
pleć mam dobrą ale podwoiłem literkę a i tak jakoś wyszło
Ostatnio edytowany przez Weteran666 (2008-03-14 01:05:07)