Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
No nareszcie, to najlepsza manga wydawna w polsce[respekt]
Na najbliższy poniedziałek zapowiedziana jest premiera tomu 13
Ja dopiero przeczytałem 1 tomik i już EDEN mi się spodobał... a na złość nigdzie nie mogę kupić tomu drugiego.:/
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
No mam nadzieje ze bedzie bo Egmont nie raz juz mial poslizgi.Ciekawe czy ktos kiedys zaadaptuje ta mange na anime?
Fajnie, chociaż jak dla mnie ostatnie tomy nie są tak dobre jak pierwsze. Nie znaczy to, że nie opłaca się czytać, bo nadal jest to pozycja, która na naszym, polskim rynku się wyróżnia.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Kurcze moze będą w matrasie. Ostnio kupiłem tak tom 11 za 9zł . Jak dla mnie najlepsza ukazująca się w polsce manga to "HEAT"
Kurcze moze będą w matrasie. Ostnio kupiłem tak tom 11 za 9zł . Jak dla mnie najlepsza ukazująca się w polsce manga to "HEAT"
W tym punkcie się zgadzamy.
Do dobrych "polskich" mang zaliczyłbym jeszcze kilka pozycji, ale o tym tematy są na forum, wiec nie będę zapychał freemanowego topicu.
"polskich" - skrót myślowy, ujęty w cudzysłów z wiadomych względów. Mam nadzieję, że nikt się nie przyczepi.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
a ja przeczytałem 5 tomów i myślałem, że to już wszystkie [roflt]
Przeczytałem parę dni temu, ale teraz dopiero mogę się wypowiedzieć (krótko).
Bardzo mi się tomik podobał. "Powrót do okrutnego świata" równa się powrotowi do najlepszych tomów tej serii.
BTW, coś mi się wydaje, że lemowski "Solaris" nie jest obcy H. Endo.
[EDIT] To odnośnie tomu 13 było.
Ostatnio edytowany przez Winged (2007-02-19 23:37:23)
Ale wtopa Nie zauważyłem, że w zeszłe wakacje wyszedł tom 14
Egmont ma chyba najlepsze mangi wydawane w Polsce i Miecz Nieśmiertelnego i Eden. Już 14 Edenu od dawana, a ja do tej pory tylko 8 przeczytałem
Tsaa... 14 wyszła już dość dawno, tylko według klik powinniśmy już coś słyszeć o 15 i 16 -.- Jakoś wolałbym coś więcej aniżeli rok wydania w Polsce 2008 ;].
P.S. Akurat moja wypowiedz stała sie już nie aktualna. Tom 15 i 16 maja wyjść odpowiednio w kwietniu i czerwcu, miłego oczekiwania xD
Ostatnio edytowany przez DelaDeath (2008-03-17 16:00:20)
No i zgodnie z zapowiedzią tom 15 wyszedł w kwietniu.
Strony 1