Nie jesteś zalogowany.
Pani Poni Dash!, czy ktoś jest stanie dokąńczyć tłumaczenie?
nowa serie saint seiya!
Piano no Mori jeśli można prosić
Kyou Kara Maou - Świetne anime, przeczytajcie komentarze na Tanuki ... Jedna z najlepszych anim z którymi się Spotkałem. Doskonała fabuła ... Na razie jest przetłumaczonych 9 odcinków, wszystkich jest 78. Mam nadzieję, że ktoś zajmie się tym Anime.
Ostatnio edytowany przez Manior (2008-03-11 00:15:16)
Canvas ~Motif of Sepia~ ep02
Prosiłbym o przetłumaczenie :p
Ja mam bardzo wielka prozbe lub o podanie juz jakis napisow do Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG ep5,ep9,ep10ep18 ,23 ,24,25,26...nierozumiem dlaczego sa takie luki w napisach.
Ja mam bardzo wielka prozbe lub o podanie juz jakis napisow do Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG ep5,ep9,ep10ep18 ,23 ,24,25,26...nierozumiem dlaczego sa takie luki w napisach.
Daj 140 zł, to dam ci nawet oryginalne z empiku;)
hey moze eyeshield 21 fajne anime
ja prosze o Gad Guard....
moze moglby ktos zrobic napisy do anime "Kiba" odc. 34- 51? Bylabym wdzieczna . Bardzo was prosze
moze moglby ktos zrobic napisy do anime "Kiba" odc. 34- 51? Bylabym wdzieczna . Bardzo was prosze
Temat był już poruszany wielokrotnie, napisy są dostępne na 'Napiprojekt'
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
ja proponuje dokończenie hitohira bo stanęło na 9 odcinku (a anime ma 12;]) wiec te 3 odcinki to by już można było dokończyć a anime warte obejrzenia,tak wiec proszę o zajęcie sie tym
pozdro
Ostatnio edytowany przez papamobile (2008-03-11 17:53:22)
Ostatnio stanęły w miejscu: True Tears oraz Kimikiss Pure Rouge, więc miło by było, gdyby ktoś się jednak ponownie podjął zadania...
Ostatnio stanęły w miejscu: True Tears oraz Kimikiss Pure Rouge, więc miło by było, gdyby ktoś się jednak ponownie podjął zadania...
true tears masz tu inaczej niema
Goal FH, Soccer Fever, Ashita he Free Kick, Whistle
są to anime o piłce nożnej
proszę o napisy do Shion no Ou, napisy są do 5 odcinka a dalej nic... i jest już tak od dawna... przetłumaczy to ktoś ?
A ja proponuje temat przeczyścić porządnie najlepiej domestosem, aby zabić wszystkie zarazki i zarazy
I każdemu, kto wypowiadał się nie na temat dać warna
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.