Nie jesteś zalogowany.
Dzięki za odpowiedzi .
Włączyłem pierwszy odcinek, a tu "przykro mi, to nie działa, bo jestem gumiakiem" xDD. O lol, już mi się podoba .
Niedawno był film 9, a teraz jest już trailer 10 filmu o One Piece.
http://pl.youtube.com/watch?v=6UuJOxtnzu8
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
A to ciekawe, dosyć wcześnie się ukazała zapowiedź kolejnego filmu.
Zapowiada się ciekawie.
Włączyłem pierwszy odcinek, a tu "przykro mi, to nie działa, bo jestem gumiakiem" xDD. O lol, już mi się podoba .
nie rezygnuj tylko ja tak zrobilem potem z nudow po pol roku zaczolem ogladac i niemoge przestac
nie powiem, 10 film zapowiada się nader ciekawie:)
Najciekawsze jest to co robi Luffy w marynarce
W Tadzia nie wypadzia!
muszę przyznać, że Oda wpadł na wspaniały pomysł co do movie 10 Luffy marynarka wybuchnę śmiechem jak go ujrzę.
czy mi się wydaje czy w ok 254 odcinku chopperowi zmienił się głos??
Nie wydaje Ci sie Zmienia mu się głos na 10 odcinków (254-263)
dobrze ze tylko 10 bo by mnie coś strzeliło:)
jeszcze sie chciałem spytać czy ma ktoś może odgłos dzwoniącego Den-Den Mushi w pliku mp3 albo pochodnym?
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2008-05-05 20:01:44)
dobrze ze tylko 10 bo by mnie coś strzeliło:)
jeszcze sie chciałem spytać czy ma ktoś może odgłos dzwoniącego Den-Den Mushi w pliku mp3 albo pochodnym?
Masz tu parę wersji den-den mushi ;p
den-den mushi
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
muszę przyznać, że Oda wpadł na wspaniały pomysł co do movie 10 Luffy marynarka wybuchnę śmiechem jak go ujrzę.
W ogóle inni z załogi też się nieźle prezentują, prawie jak jakaś mafia, a nie piraci
Może to będzie film z alternatywnej rzeczywistości, gdzie Luffy, zamiast zostania królem piratów, marzy o zostaniu królem mifiozów
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Chyba mafii makaroniarzy xD "Sanji, meshi!!!"
W Tadzia nie wypadzia!
Plan myśleli że mają, bo były 2 nieprawdziwe, a ten prawdziwy Franky spalił już na Enies Lobby. Zabrali go, bo był przestępcą (jeszcze Usoppa wzięli:P).
Mam takie pytanie do zadania CP9, mieli oni wziąć projekt broni Plutonu, ale biorą Frankyego do Enies lobby, a co z projektem broni?
Zabrali Frankyego bo on posiadal "fotokopie" broni Pluton. Nico Robin potrafi pomoc uruchomic ta bron(chyba). Po za tym Nico umie czytac poneglyphs, w ktory zapisane sa informacje na temat broni. Po za tym jak Icebaka:) mowil projekty tej broni byly trzymane jako zabezpieczenie na wypadek, gdyby Robin pomogla stworzyc bron dla rzadu.
Ostatnio edytowany przez Angelo (2008-05-18 20:12:54)
ku woli ścisłości ... większość z owych broni jest stworzona ... tylko ze są one ukryte jak to miało miejsce w królestwie Alabast'y ;]
ku woli ścisłości ... większość z owych broni jest stworzona ... tylko ze są one ukryte jak to miało miejsce w królestwie Alabast'y ;]
W Alabastcie przecież też chodzilo o Pluton...
Może to są części tych broni? A kto tam wie?:D poczekamy zobaczymy.
A ja mam takie pytanie. Od jakiej grupy najlepiej ściągać One Piece?
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?