Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Chciałbym zaproponować dodanie możliwości wyszukiwania napisów po haszach filmu. Podobnie jak na opensubtitles, czy napiprojekt. Dzięki temu można by korzystać z programu/skryptu do automatycznego znajdywania napisów:)
Ostatnio edytowany przez michalzxc (2008-03-14 00:54:36)
Nie wiem czy dobrze rozumiem ale po haszu przecież jest taka bania, że nic się nie da wyszukać...
Nie wiem czy dobrze rozumiem ale po haszu przecież jest taka bania, że nic się nie da wyszukać...
Dobrze zrozumiałeś:D
A tak na serio. Fajna sprawa z wyszukiwaniem napisów przez program:D
wyszukać się da, ale w przypadku anime ilość wersji jest o tyle mała i posegregowana, że "wyszukiwarka haszowa" nie ma sensu (w przypadku filmów to jest tyle wersji, ile było telefonów komórkowych w kinie :/ tu bez szukania po hashach nie da rady !).
Serwisik się już nie podoba? Chce sobie użytkownik programików zewnętrznych używać? ;]
Ostatnio edytowany przez gracol (2008-03-14 08:00:04)
pomysl jak dla mnie zupelnie bezsensowny. Przy takiej ilosci napisow jakie mamy na serwerze nie widze takiej potrzeby.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ja bym tam wołał, żeby była możliwość dodania do tytułu anime odnośnika do anidb i tanuki oraz kilka innych udogodnień, które były wypisane w innych wątkach.
Strony 1