Nie jesteś zalogowany.
ja bym prosił o Clannad the Movie
Też jestem żeby dokończono Gilgamesha
Samurai Gun
Kage Kara Mamoru! - Protecting you from the Shadows
są przetłumaczone 3 epizody z 12 przez luqas123, może ktoś dokończy ????
WKURZA MNIE TO, żE KTOś COś ZACZYNA A PóźNIEJ TO OLEWA I NIE KOńCZY.[kupa] TEż CZEKAM NA TE TłUMACZENIE !!!
Piszesz tak, jakby robienie napisów było obowiązkiem a jest to tylko i wyłącznie dobra wola tłumacza. Ciesz się, że ktoś w ogóle robi suby i je udostępnia a jeżeli decyduje się z tłumaczenia jakiejś serii zrezygnować to jego wybór.
ja bym bardzo prosił o Rosario+Vampire
ja bym bardzo prosił o Rosario+Vampire
zanim coś napiszesz byś sprawdził czy już tego niema a jest pełno
napisy są ciągle robione
WKURZA MNIE TO, żE KTOś COś ZACZYNA A PóźNIEJ TO OLEWA I NIE KOńCZY.[kupa] TEż CZEKAM NA TE TłUMACZENIE !!!
Ojej, tylko się nie popłacz. Wątpię, żeby ktoś takiemu chamowi specjalnie tłumaczenie zrobił.
"Skazany na zajebistość"
Lexx napisał:WKURZA MNIE TO, żE KTOś COś ZACZYNA A PóźNIEJ TO OLEWA I NIE KOńCZY.[kupa] TEż CZEKAM NA TE TłUMACZENIE !!!
Ojej, tylko się nie popłacz. Wątpię, żeby ktoś takiemu chamowi specjalnie tłumaczenie zrobił.
Toż nie przez jednego kulturalniaka, który natrętnie się dopytywał o tłumaczenie wrzucałem suba cały dzień później, albo nawet dwa. Co dopiero, jak ty byś napisał:)
Lexx napisał:WKURZA MNIE TO, żE KTOś COś ZACZYNA A PóźNIEJ TO OLEWA I NIE KOńCZY.[kupa] TEż CZEKAM NA TE TłUMACZENIE !!!
"WXW, SHOPPA!!!! HOST PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS", że zacytuję .
Prosiłbym o przetłumaczenie:
Negima!? 7-26
Negima!? Haru Special!?
Eee, co ta ruda mu robi na tym zdjęciu?
Wyszedł niedawno polski hardek. Ściągniesz go z anfo, pewnie ma jeszcze kilka seedów.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-03-16 02:45:55)
"Skazany na zajebistość"
Klapo napisał:Eee, co ta ruda mu robi na tym zdjęciu?
Klapo napisał:Wyszedł niedawno polski hardek. Ściągniesz go z anfo, pewnie ma jeszcze kilka seedów.
Siedzie na nim;p
Wyszedł niedawno polski hardek. Ściągniesz go z anfo, pewnie ma jeszcze kilka seedów.
a mógłbyś podać link, bo jakoś znaleźć nie mogę..
Tu powinno być jeszcze kilka seedów
http://anfo.pl/anime,pokaz,508
"Skazany na zajebistość"
Siemasz Ja bym chcial zeby ktos przetłumaczyl:"Shonan Juna Gumi" do konca bo jest tylko 1 a bynalmiej 1 znalazlem:P
YO! Uprzejmie proszę o przetłumaczenie 13 ostatni odcinek "Hundred Stories"
YO! Uprzejmie proszę o przetłumaczenie 13 ostatni odcinek "Hundred Stories"
Ja bym poprosił o dwa OVA Sumomomo Momomo: Chijou Saikyou no Yome, byłby niezmiernie wdzięczny