Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jak trwoga to do Boga głosi przysłowie więc postanowiłem napisaćtu mój kłopot mimo że na forum mnie wieki nie było
Otóż jest tak mam sobie Bleacha od I33t RAWs i chcęgo odpalić w subedit i co?? no właśnie nic czarny ekran film się nie odpala i pisze stop
O co biega nie wiem problem tylko z bleachem mam najnowsze CCCP a sprzęt wymieniałem w grudniu na mocną maszynę do mielenia klatek więc powinno działać. Jak ktoświe co się stało i jak temu zaradzić to piszcie ja się nie obrażę
Mogło dojść do uszkodzenia pliku przy ściąganiu -> porównaj sumy CRC.
...
Zawsze ściągasz Bleacha od I33t RAW?
Tak zawsze i wszystko grało do odcinka jakoś 140 potem siępochrzaniło wszystko i zaczeło dziać to co mówię a jeszcze zapomniałem o jednym żeby było smieszniej jak to odpalam w Media Player Classic to działa tyle że napisów nie mogę wczytać co jest dziwaczne pamiętam że raz w akcie totalnej desperacji odpalałem to w AllPlayer i teżnie chodziło
spróbuj przemuksować to ponownie do AVI
a no i sprawdź czy dekodujesz tymi samymi filtrami co w MPC i generalnei czy w ogóle masz filtry/dekodery do tego
Suchy możesz mi to łopatologicznie wyjasnić ?? po piersze to jest w avi po drugie nic z tym nie robię ściągam ze stroni grupy i chce wlaczyć i się nie da :> sprawdzałem w ustawieniach ffdshow i okazuje sięże jest wyłączony WMV9 Jak to zmienić??:>
Strony 1