Nie jesteś zalogowany.
[cytuj]Napisy o ile mi dobrze wiadomo są tłumaczone. Tylko trochę wolniej. Poprostu cierpliwości.[/quote]
Ah, zmartwiłam się, że tłumaczenie zostało porzucone. Dziękuję za info ^^
Ostatnio edytowany przez cathleen (2008-03-18 14:19:50)
Baccano! - tłumaczenie nie zostało porzucone, a wstrzymane. Grupowe projekty mają pierwszeństwo, poza tym tłumaczy się to dość trudno, więc trochę pracy trzeba w to włożyć. Jeśli status się zmieni, poinformuje was.:)
Hunter X Hunter OVA Series 3 - Greed Island Final
Baccano! - tłumaczenie nie zostało porzucone, a wstrzymane. Grupowe projekty mają pierwszeństwo, poza tym tłumaczy się to dość trudno, więc trochę pracy trzeba w to włożyć. Jeśli status się zmieni, poinformuje was.:)
Tłumaczysz z Triadu? Ja tam z nimi nie mam problemu A Kaiji sam w sobie jest pewnie cięższym anime niż Baccano xD
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-03-18 19:40:53)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Q, nie, Ayu. Męczy mnie to, że mogę pofiglować tylko z dialogami 2 osób, ale każdej trzeba nadać jakiś wyraz, co jest trochę męczące.
Kaijiego jeszcze nie tykałem, mówię jeszcze.:P Choć zdaje się, że tam są\mogą być problemu z dialogami głównego bohatera, tak mi się jedynie wydaje.:P Jak zobaczę, wyrobię sobie opinię. Zaczekam na całość, bo cotygodniowe seanse jakoś mnie nie bawią.
bardzo proszę o przetłumaczenie Mahoromatic S2 Summer Special grupy KAA.
oraz dokończenie Hanaukyou Maid Tai: La Verite static-subs bo jest tylko 5 epow.
bardzo proszę.
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2008-03-19 00:32:56)
~dulu, tak, mnie też, Bleacha jedynie tak oglądam, choć od dłuższego czasu z większymi przerwami. Do wydania 03 epa Mnemo może uda mi się nadgonić z 3 epy A, by ktoś chciał wiedzieć, 02 ep Mnemosyne wyjdzie do piątku.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
witam uprzejmie
Czy może przetłumaczył, by ktoś bądź już tłumaczy Genshikena 2?
bo niestety są tylko 4 epizody przetłumaczone
witam uprzejmie
Czy może przetłumaczył, by ktoś bądź już tłumaczy Genshikena 2?
bo niestety są tylko 4 epizody przetłumaczone
Hatake tłumaczy, ale o ile dobrze pamiętam, ma problemy z netem chwilowo.
"Skazany na zajebistość"
Czy ktokolwiek ma zamiar peztłumaczyć Yu Yu Hakusho? Pisałam już prośbę o to tłumaczenie, jeśli znalazła by się osoba, która to przetłumaczy, to niech da znać na forum.
Czy mógł by ktoś przetłumaczyć kimkiss pour rouge bo napisy są tylko do pierwszych 10 epków
Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Tou Dai Ni Maku!!! niech ktoś przetłumaczy 2 serie tego pięknego anime...
[Shinsen-Subs]_Tsubasa_RESERVoir_CHRoNiCLE_-_Tokyo_Revelations_OVA_-_03_[DVD][Final][4C04748D]
przydalo by sie
Ostatnio edytowany przez kurus (2008-03-20 03:49:10)
Yakitate!! Japan Gdyż staneło na 5 odcinku.
Ostatnio edytowany przez brancik (2008-03-21 18:40:35)
Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Tou Dai Ni Maku!!! niech ktoś przetłumaczy 2 serie tego pięknego anime...
Daj mi angielski hardsub to skończę projekt ale bez tego nie da rady.
Ostatnio edytowany przez Tommy (2008-03-21 08:57:01)
Gundam 08th MS Team - bo dobra seria a tylko do 1 odc są napisy
Dragon Drive wszystkie epki
Yakitake!!Japan!! Gdyż staneło na 5 odcinku.
Możliwe, że za to się zabiorę.