Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Moją prosbe kieruje do wszystkich osob ktore są zainteresowane, probowałem szukac znaku jaki ma Uchiha Sasuke na szyi , znak ktory pozostał po Orochimaru potrzebował bym taki znak na pustej stronie bo kumplowi sie spodobał i chce sobie zrobic taki tatuaz wiec bardzo prosze o pomoc.
Pozdrawiam.
O LOL xD to już jest chore, naruto 'was' spaczy, wszystkim fanom naruto mówie - NARUTO SUX :D
Niedługo zaczna się zabawy w małych ninja i na ulicach pełno będzie dziwacznie ubranych, pomalowanych, wytatulowanych ludzi rzucających sie stuffem ninja
Ja tam sądzę ze to po prostu kiepska prowokacja. Nie wierzę żeby ktoś serio chciał sobie robić tatuaż bo lubi Naruto. No chyba że nie znam aż na tyle naszego społeczeństwa
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Zobacz sobie poprzedni temat zalozony przez peps18. To nie prowokacja, on jest glupi
hehe true :-)
krótko i na temat! hahahaha
Wanderer - jednak nie znasz do końca ``naszego społeczeństwa``
amarthar - a ty w koncu zamknij paszcze, zapewne jak ty zaczynałes to zawracałes dupe byle czym... mówiłem post mi nie wyszedł, Przepraszam tego oczekujesz?
Nie, ja jak zaczynalem to nie zawracalem dupy byle czym, bo od zawsze zanim na jakims forum cos napisze to najpierw przez pare tygodni tylko przegladam zeby dowiedziec sie jakie zasady na danym forum panuja (albo po prostu czytam regulamin).
I nie, nie oczekuje przeprosin tylko tego zebys zmadrzal. Jak przestaniesz pisac idiotyczne posty to ludzie przestana sie z ciebie nabijac.
Strony 1