Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Siemka
Na necie włśnie widnieje zapowiedź 10 kinówki OP.
Z tego co widziałem to bedzie to zajebista kinówk
Zwiastón One Piece Movie 10
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
OMG nie moge sie doczekac fajnie sie zapowiada i do tego jeszcze ODA napisal calo historie i do tego w kwaterze marins byli ciekawe czy z manga bedzie miec jakies powiazanie ;/
Widziałem już jakiś czas temu ten trailer i naprawdę jestem pod wrażeniem, a co najważniejsze za scenariusz odpowiada sam Eichiro Oda! Więc nie ma tu mowy o żadnej klapie :] Hit Murowany!!
A tak na marginesie to "Zwiastón" mnie wręcz rozbroił
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2008-03-21 20:49:36)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Luffy wygląda po prostu prze-kozacko.:D
Chce mi się po prostu płakać, OP jest cudne.
Odłożyłem sobie 10 epków serialu, ale po tym filmiku moje zbieranki pójdą w pizd.:P
WOOOOOO! Aż mi ciarki po plecach przeszły8-D! Normalnie ekipa ziomali, a Luffy jak jakiś boss mafii:-D. Teraz czekam głównie na ten film.
"I jak tu nie oglądać anime..."
rzeczywiście zapowiada się interesująco. Przynajmniej nie ma Franky'ego na Drum Island i innych tego typu bzdur. jak wiadomo Oda ma dobre pomysły.
Zobaczymy co z tego wszystkiego będzie.Podoba mi sie ze One Piece wrescie bedzie pełnometrazowy.
Ostatnio edytowany przez Lala_17 (2008-03-21 22:59:10)
Zobaczymy co z tego wszystkiego będzie.Podoba mi sie ze One Piece wrescie bedzie pełnometrazowy.
jak to wreszcie?? Przecież jest to już 10 kinówka
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Lala_17 napisał:Zobaczymy co z tego wszystkiego będzie.Podoba mi sie ze One Piece wrescie bedzie pełnometrazowy.
jak to wreszcie?? Przecież jest to już 10 kinówka
skąd mam wszystko wiedzieć[baka]
Ostatnio edytowany przez Lala_17 (2008-03-21 23:06:05)
Wystarczy przeczytać nazwę tematu... Nie dziwię się ~khadzad'owi
Co do filmu - nie mogę się doczekać
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2008-03-21 23:15:11)
hmm no ale przed nami jeszcze film 9 ... który coś mi sie zdaje będzie porażka jak film 8
~B4RT3K, czepiasz się naszej Lalki.:P To jest urok niektórych dziewczyn, taka głupiutka, Fay z Tsubasy na to: Hju, hju.:P
OP uber!
Strony 1