Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam problem z Azureusem:( ponieważ nie moge dobrać odpowiedniego portu TCP i moje torrenty cały czas mają status żółty i wyskakuje mi momunikat że mam problem z NATEM i nie mogę wykorzystać maksymalnej przepustowości mojego łącza i strasznie powoli mi się to ściąga odblokowałem w firewallu odpowiedni port i nic co mam zrobić z góry dzieki za pomoc[placze]
zmienic klienta? :-)
nic? jesteś za NATem to jesteś za NATem, dupa blada ;D
Tutaj masz strone ktora ci pomoze, ja poczytalem ja sobie i wedlug niej skonfigurowalem azureusa i wkoncu przy duzej ilosci seedow/peerow pliki mi sie zaczely sciagac prawie z pelna przepustowoscia mojego lacza, wczesniej mialem z tym problemy. Tutaj jest po polsku podobna strona, sa nawet gotowe konfiguracje dla niektorych lacz polskich. Wiem jedno ze bledna konfiguracja umnie powodowala ze wiekszosc tego co sciagalem sciagalo mi sie 2-3 razy wolniej niz teraz, oczywiscie przy malej ilosci seedow/peerow niema co liczyc na wzrost predkosci, ale przy 20-30 zrodlach juz mam znaczaca poprawe
ara ara...
A tam!!!
Weż BitSpirit, tam masz omijanie Nat.
Ja mam niezłe transfery i jest ok.
Też długo nie mogłem się zdecydować, a teraz ani Shareaza, ani Azerus mnie nie interesuja.
A BirSpirit jest po polsku...
Ja używam Shareazy i jestem zadowolony, mniej mulasta niż Azor. Co prawda daje mi mniejsze możliwości niż używanie Azora i eMula jednocześnie, ale za to mam obsługę 3 sieci (ED2K, BitTorrent, Gnutella) w jednym programie i mniejsze zużycie zasobów komputera
Imperare sibi maximum est imperium
Poczytałem sobie strpnkę http://www.azureus.qx.pl/ wszedłem w "NOD32 Control Center" klikamy "IMON" i gdzie jest "Resident modules and filters"!!! W ogóle niemogę teg znaleść.:(
Strony 1