Nie jesteś zalogowany.
Oddajemy w Wasze ręce napisy do 19 odcinka Clannad.
Miłego oglądania!
Macie jeszcze Majora 11.
Blue Drop, odcinek 2 już do pobrania. [Szybko, nie? ]
Spice and Wolf - 10
Bawcie się dobrze
No i jesteśmy w połowie Rentala. ^^ [Tak, wiem... dopiero ]
Spice and Wolf - 11
13 subki Rentala na ANSI.
yo
Tak, tak, tak... Małe zboczone dziewczynki wracają! xD Postanowiliśmy, że przetłumaczymy to anime do końca na podstawie angielskiego przekładu SSS. Przekład sam w sobie to shit, ale cóż, innego nie ma, więc trza sobie poradzić. Wkrótce zakończymy projekt... Co mogę jeszcze wam napisać... Kolejne suby już w korekcie. Bądźcie cierpliwy, a na pewno zamiast jajka dostaniecie suby. ^^
Wtrącę tylko, że już tego nie tłumaczę (została mi tylko korekta ) - resztą odcinków zajmie się cieslak.
14 Rental.
12 odcinek Majora.
Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE - Tokyo Revelations OVA - 03
Bawcie się dobrze
Wrzuciłem wcześniej usuniete epki 1-3 Blue Dropi i dorzuciłem 4-6. Niedługo pewnie reszta serii. Miłego oglądania
Yo, 15 subki Rentala na ANSI.
Oddajemy też w Wasze ręce napisy do 20 odcinka Clannad. Jeszcze dwa odcinki i projekt zakończony.
Miłego oglądania!
No to czekam na resztę, a za poprzednie dzięki wielkie. A czy macie zamiar, wziąć pod swe skrzydła także CLANNAD The Movie ?
Ostatnio edytowany przez ziom6270 (2008-03-25 14:21:25)
No to czekam na resztę, a za poprzednie dzięki wielkie. A czy macie zamiar, wziąć pod swe skrzydła także CLANNAD The Movie ?
Kliknij na sygne, zjedź rolką w dół, a się dowiesz.:)
No to czekam na resztę, a za poprzednie dzięki wielkie.
21 leży już u mnie w korekcie i dziś go chyba skończę, 22 wyjdzie na dniach.
"Skazany na zajebistość"
Macie jeszcze 12 subki Spice and Wolf
A czy macie zamiar, wziąć pod swe skrzydła także CLANNAD The Movie ?
Tak, bierzemy się za Clannad The Movie. Jak już wspomniał Dulu, od pewnego czasu jest też o tym news na naszej stronie. Tylko czekam jeszcze na lepszy angielski release.
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2008-03-25 16:53:27)