Nie jesteś zalogowany.
Pewnie, że tak ^^ Pokolei i powolutku i się zrobi...
...
Osobiście zacząłem oglądać DGM w oczekiwaniu na kolejne epki Bleach'a W towarzystwo Ichigo i spółki wkręciłem się na maxa już po 3ech pierwszych odcinkach, z DGM jakoś oglądać oglądam, ale dla mnie bez jakiś rewelacji. Być może tak mówię bo jestem dopiero na 47 odcinku??8-D Żeby nie było, Bleach i DGM to jedyne "tasiemce" jakie oglądam :P
Podziwiam tych ludzi co oglądają Naruto czy One Piece , i tych co ściągają odcinki "tasiemców" w formacie AVI
Nawiasem, ciekaw jestem ile płytek DVD zajmuje do tej pory One Piece z odcinkami w AVI
Smoqqq One Piece w odcinkach AVI w rozmiarze HD (2048xcoś pikseli) odcinki do 335 zajmują 27 płyt DVD (jestem szalony ^^)
27 płyt!!!! o kurde a ze mnie się śmieją ze mam 10 płyt z Naruto....[respekt]8-D8-D
Smoqqq One Piece w odcinkach AVI w rozmiarze HD (2048xcoś pikseli) odcinki do 335 zajmują 27 płyt DVD (jestem szalony ^^)
U mnie OP zajmuje 20 płyt DVD, ale dlatego, że nigdize nie mogłem dorwać lepszej jakości:P. D.Gray-Mana może zassam z irca, bo z torrentów nie za bardzo mi się widzi ściąganie (chociaż ostatnio zassałem torrenta 31GB z Saint Seiya xD). W planach mam właśnie D-graymana i Gintamę:).
Ogólnie klimat D.Gray-mana mnie zachęcił no i niektóre komentarze i mam nadzieję, że się nie zawiodę.
Crazy men [los]Może nie chodzi mi o samą ilość płyt co czas poświęcony na ściąganie:D Ja mam neo 512 i nie miałbym cierpliwości Tak np. Zapragnąłem posiadać Sailor Moon (w AVI) to zapłaciłem znajomemu za "prąd" hehe bo ja skompletowałbym to anime nie wiem kiedy
Ale to tak zupełnie z "hyde parku"
Ludzie... bez offtopów proszę, bo śmietnik się zacznie
A tak w ogóle to ciekawi mnie wątek Laviego... Czy on coś kręci do Lenalee?
A ja myślałam ze ona coś bedzie jednak z Allanem no... Nie ma co, ale jak dla mnie laska klei się chyba do dwóch:-D:-D:-D
Lavi zawsze jak zobaczy fajna dziewczynę to wyłapuje "Strike" ,po tym można poznać jego zainteresowanie <fajny motyw:)>.Ale osobiście stawiam na siwego ,o ile sie postara .
Lubię Laviego, ale nie pozwolę mu tknąć Lenki, on jest Allena!:P
On se jakąś tam znajdzie. Bardziej ciekawi mnie dlaczego nosi piracką opaskę. No dlaczego nosi, to wiemy, ale jak stracił oko.
Hmmm, ciekawe.
Lubię Laviego, ale nie pozwolę mu tknąć Lenki, on jest Allena!:P
On se jakąś tam znajdzie. Bardziej ciekawi mnie dlaczego nosi piracką opaskę. No dlaczego nosi, to wiemy, ale jak stracił oko.
Hmmm, ciekawe.
Pewnie atak dzikiej pandy ;p
Suby do 77 jutro.
Jak sie wam podoba nowy opening i ending?:D I znow nasz szarogłowy otrzyma uptade do swoich mocy ;]
dulu napisał:Suby do 77 jutro.
Widzę, że smutne wieści przynosisz ...
Gdzie tam smutne, cieszyć się trzeba, że będą
...
Opening fajny, choć trochę odmienny od pozostałych. Ten mi bardziej pasuję (zarówno graficznie, jak i akustycznie) do Bleach'a, czyli do anime, w którym główną myślą przewodnią jest naparzana i z tego co widzę, reżyserzy chyba w tą stronę chcą pójść z naszym "Siwkiem". Czyli zamiast walk w przerwach gadania, będziemy mieli gadanie w przerwach walk ;D
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
To tak, postanowiłem odpuścić sobie DGM. Poczekam na całość i wtedy będę oglądał.:D
Trzeba zająć się grupowymi projektami.:P
Napiski będzie robił Wojcirej do relka SHS. Nie zostawiłbym serii bez opieki.
Dzięki za komenty do moich subów, może się zdarzyć, że strzelę jakiegoś speeda, ale są na to znikome szanse.
Ciezko znalesc anime w kturym walcza zamiast gadac i wspominac tak jak bylo w DB gdyby wyciac wszystkie moementy walki z calego anime to nie skleilo by sie nawet filmu pelnometrazowego. A wracajac do decyzji dulu szkoda lubilem twoje napisy choc wojcirej tez robi swietne suby ale juz sie przyzwyczailem.
~Dulu przekazał mnie przysłowiową "pałeczkę", heh :p. Tak więc od razu małe ogłoszonko:
Suby do epa 77 zrobię już ja na podstawie relka od SHS tak jak napisał poprzednik. Każde moje suby będą na podstawie ich przekładu, bo yuurisan wydaje tragiczne hardki, jak dla mnie :/ Tak więc wszystkich "napaleńców" proszę o cierpliwość
Dzia!
...
Hehe i tak ogladam rawy a napisy jak i z SHS jak i z poprzedniej grupy swietnie do niego pasuje