Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Suchy wygrales
Chodzilo mi wlasnie o to co napisales
o tak! teraz suchy daje następną zagadkę!
Michaello ja mam tak teraz do każdego anime i nie wiem czym to jest spowodowane... Ale jak daje odrazu tam na dole pobież napisy to pobiera Wiec już problemu nie mam
a ja mam pytanie.
czy bedzie cosik z tym zrobione?
Bo na psp w ogóle nie idzie zciągnąć, zawsze jest bład zabezpieczeń
Pewnie z powodu ubogieje javascript
a ja mam pytanie.
czy bedzie cosik z tym zrobione?
Bo na psp w ogóle nie idzie zciągnąć, zawsze jest bład zabezpieczeń
Pewnie z powodu ubogieje javascript
A co nas to obchodzi w ogóle? Zgłoś to gdzieś do Sony, żeby usprawnili obsługę javascript w następnym sofcie. Swoją drogą dziwne, bo jak mi odcięli kiedyś neta, to ściągnąłem napisy nawet przez komórkę. Wiedziałem, że PSP ssie.
Ściągać napisy przez PSP? ... Przeciez przegladarka z PSP to tragedia. Zwykla strona google po wifi i bardzo szybkim netem otwiera sie kilkadziesiąt sekund.... Chyba, że istnieje jakaś inna przeglądarka niż standardowa ;| PSP do przeglądania internetu w ogole sie nie nadaje
wróć... nie wiem co jest ale ja rowniez nie moge sciagac napisow inaczej jak z przegladarki kompa ;| (wcześniej oczywiście mogłem ;|) wyskakuje mi jakis html(lub php) zamiast zip i napis "Nie znaleziono pliku spełniającego zadane kryteria."
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2008-03-28 18:03:55)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Pod Windows Mobile 6 (wersja dla PDA) stronka wygląda, co prawda, nie za dobrze, ale napisy da się ściągać. Na razie testowane pod IE... miła niespodzianka
Strony Poprzednia 1 2