Nie jesteś zalogowany.
Na gwałt poszukuję: Labyrinth of Flames
Najlepiej DVDISO, lub ostatecznie jakiegoś ładnego RAWa.
Będę wdzięczny za pomoc.
POSZUKUJE
ost'a z anime Zero no Tsukaima, ale z 1 sezonu, wszedzie w necie jest tylko ost do Zero no Tsukaima Futatsuki no Kishi, a to jest drugi sezon
TASKEDE!
Jeszcze raz proszę o jakiś dobry torent albo DDL do Sumomomo Momomo: Chijou Saikyou no Yome releasu LuPerry.
na animea.net jest tylko do 15 epa.
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2008-03-24 11:21:39)
Jeszcze raz proszę o jakiś dobry torent albo DDL do Sumomomo Momomo: Chijou Saikyou no Yome releasu LuPerry.
lolipower.org
Bardzo dziękuję[respekt]
Szukam gry "Green Green" pierwszej części najlepiej w wersji angielskiej.
Wiem, że takowa istnieje bo udało mi się znaleźć... z tym, że torrent miał bodajrze ze 2 lata i za chiny ludowe nie działał (jak nie ciężko się domyślić)
Najlepiej jakiś direct (wszystko z wyjątkiem MU) albo torrent który jeszcze żyje.
Teraz zasysam torrentem wersję JAP ale... no właśnie japońskiego nie znam...
Za wszelką pomoc będę dozgonnie wdzięczny...:D
torrent do Rosario+Vampire poszukiwany
Ja szukam epów bleach 133-139 w rawach, byłabym wdzięczna za link lub jakiś żywy torrent
Zerknij na http://www.bleachexile.com/multimedia/b … downloads/ direct download, wymagana rejestracja ;]
Ostatecznie zostaje tokyotosho.com ^^
...
torrent do Rosario+Vampire poszukiwany
np. l33t-raws.org(rawy HD redy)
Kilka grup to wydawało chyba (co najmniej dwie).
BakaWolf
Szybko znajdziesz taką wersję jaka ci będzie odpowiadać
Ostatnio edytowany przez Matyk_Hunter (2008-03-28 00:45:17)
poszukuje [l33t-raws]Seto_no_Hanayome 21-26 oczywiscie jak ktos posiada jakies namiary na zywego torrenta no byłbym bardzo happy
Szukam Saiyuki TV (aka Gensou Maden Saiyuuki) od Exiled-Destiny w ostateczności od Anime-Supreme.
DDL, Irc, torrent, RS, MU itp. byle nie emule.
poszukuje napisów do beyblade v-force lub polskich odcinków
poszukuję / proszę o seed/ udostępnienie pliku:
"Stellvia_of_the_Universe_04_[r-b][C18944F9].avi" - z właściwym hashem. Czy ktoś go może ma?
Niestety grupa wydała 2 pliki o takiej samej nazwie i pierwszy był z hashem rzeczywistym [011D8F41] a w nazwie [C18944F9] - ten ma "corrupted frames". Chciałbym ten właściwy [drugi który ma obydwa te same] oczywiście. Proszę przejrzyjcie swoje pliki.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2008-03-31 01:11:04)
Poszukuje noweli Zero no Tsukaimy z eng lub z polskimi subami
Szukam Saiyuki TV (aka Gensou Maden Saiyuuki) od Exiled-Destiny w ostateczności od Anime-Supreme.
DDL, Irc, torrent, RS, MU itp. byle nie emule.
Relki od E-D szukaj na juch kanale IRC, oni udostępniają tylko tam.
Skąd mogę ściągnąć Tactics?