Nie jesteś zalogowany.
[cytuj=Piter666]normalnie, ja nie lubię i nie mam zamiaru oglądać
A ile obejrzałeś?[szpan]
Nie pamiętam, zupełnie mnie znudziło. Nie wiem czym tu się podniecać, jedni będą to oglądać i się jarać a inni obejrzą trochę i stwierdzą, że ścierwo - żyjemy w świecie w którym ludzie mają różne gusta - przykład to dragon ball, jedni go kochają a inni nienawidzą
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2008-04-04 16:18:36)
normalnie, ja nie lubię i nie mam zamiaru oglądać
Ciii, bo psujesz moją teorię ;p
No ale racja, nie każde anime (a nawet ogólnie anime) musi przypaść do gustu, więc nie ma co robić wielkiego halo, gdy komuś się nie spodobało, nie wie co traci ;p, albo po prostu to anime nie jest stworzone dla niego.
Też miałem moment załamki i przestałem oglądać przez ok. 4 miechy:P Ale wróciłem i nie żałuję:D
Piter666 napisał:normalnie, ja nie lubię i nie mam zamiaru oglądać
Ciii, bo psujesz moją teorię ;p
"Nasza" chciałeś powiedzieć .
SKULL JOKE
Mamy tyle ciekawych serii, że jak nie One Piece to znajdzie się wiele innych, które przypadną do gustu .
SKULL SHOCK
Ostatnio edytowany przez gorczak (2008-04-04 18:08:25)
Ja obejrzałem do końca walki z Arlongiem i dalej mi się nie chce oglądać. Szczerze mówiąc walki w tym anime mnie kompletnie nudzą, szczególnie na tej z Arlongiem przysypiałem. Goście co chwila płaczą, jak ktoś im pomoże albo powie, że jest czyimś towarzyszem, co mnie wprost irytuje. Chyba nie było jeszcze postaci, która by tam nie płakała. Postacie przeciwników, jak z początku jeszcze śmieszyły swoim głupim wyglądem, to potem były dla mnie coraz bardziej idiotyczne i nieśmieszne, a wręcz wymyślone na odwal. Nie wiem, może dlatego mi się nie podoba, bo oczekuję więcej powagi od przeciwników i jako takiego ich wyglądu. Jakoś nie śmieszą mnie i nie bawią ośmiornico-ludzie o głupiej twarzy, albo gostki z wyciągniętymi na metr przed twarz ustami. Dla mnie to jest po prostu głupie. Gome, not my type of anime.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
niekazdemu podpasuje :d
Właśnie dlatego mówi się, że One Piece albo pokochasz albo znienawidzisz:).
Często wygląd przeciwników i np. Choppera (ten mały, bo reszta jest fajna) mnie denerwuje, ale takie śmieszno-denerwujące postacie są też w DB, albo Busou Renkin. Jedni to lubią, inni trawią (np. ja), a innych to denerwuje na tyle, że przestają oglądać.
Każę wam, Każdemu musi się podobać OP
A tak na serio, to tylko rzeczy mdłe podobają się wszystkim. Zgadzam się jednak, żę W OP - przedewszystkim -trzeba obejrzeć pierwsze kilkanaście epków, by zrozumieć, czym jest to anime. No i oczywiście trzeba się przyzwyczaić do kreski...ale dla mnie osobiści, nietypowa kreska to plus. Muzyki i glosów się nie czepiam, bo bardzo mi się podobają. Ogólnie na ponad 100 serii anime, które obrjrzałem OP jest na 4 miejscu.
A nie podobał CI się śmiech Arlonga, jak dla mnie to wymiatał
Foś Foś Foś
Niech wszystkim, którym się One Piece nie spodobało "igła wbije w skórę pod paznokciem" albo "kartka papieru poprzecina naskórek na palcach" Ussop~~ Spell~~
Ostatnio edytowany przez DonB (2008-04-15 20:10:43)
Nie każdemu musi się podobać, ale niewiernych, którzy odpuścili po pierwszym epku czeka kara. xD
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-04-15 20:24:39)
Foś Foś Foś
Niech wszystkim, którym się One Piece nie spodobało "igła wbije w skórę pod paznokciem" albo "kartka papieru poprzecina naskórek na palcach" Ussop~~ Spell~~
Uuuu... na samą myśl boli
Kiedyś dawno nie lubiłem One Piece gdy obejrzałem nie który 1 odcinek na rtl 2 i wiec mi się nie podobał. A teraz jak zobaczyłem tą mange i było bardzo śmieszne i wiec sciagałem i ogladałem, tak bardzo mi się podobał no i ogladalem 4 razy od poczatku do konca tzn do 340 odcinka ;p
Kiedyś dawno nie lubiłem One Piece gdy obejrzałem nie który 1 odcinek na rtl 2 i wiec mi się nie podobał. A teraz jak zobaczyłem tą mange i było bardzo śmieszne i wiec sciagałem i ogladałem, tak bardzo mi się podobał no i ogladalem 4 razy od poczatku do konca tzn do 340 odcinka ;p
Pracujmy nad składnią.[baka]
Czy ktoś już tlumaczył TV Special 4 "The Detective Memoirs of Boss Straw Hat Luffy " ? Szukałem w bazie ANSI i nie ma tego nigdzie.
no jak nie ma to widocznie nikt nie tłumaczył :/ takie ciężke do zjarzenia?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Napisałem do JPF czy będą wydawali One Piece, na moje zaskoczenie odpisali jeszcze dziś. To mi napisali:
"Nie możemy sie koncentrować tylko na komiksach młodzieżowych, trzeba wydać także coś dla koneserów :)Na "One Piece" nie ma co liczyć przez najbliższe 3 lata Mamy przecież tasiemca "Naruto", a szykuje sie kolejny - "Bleach"."
więc pozostaje nam tylko poczekać .
Ech chciałbym pracować w JPF albo w innym wydawnictwie mang:D Już ja bym Wam przetłumaczył One Piece`a:D
mam prosbe jesli ktos ma piosenke ktora spiewal brook to poprosze wiadomosc na pm