Nie jesteś zalogowany.
Patrz kilka postów wyżej.
ps. Jak to prawda z tymi fillerami Shippuudena to chyba się przerzucę na mange.
W sumie dobry pomysł, ale powiedzmy 51 odcinek shippuudena to który mniej wiecej chapter mangi? Wie ktoś może? Poszukałbym sobie na zasadzie prób i błędów, ale nie chce sobie spoilować.
Wielkie dzięki kazik1990 i tornadoretkinia
Niestety na mangę nie ma co liczyć
Polskie tłumaczenie zakończyło się na 392 rozdziale po interwencji "Japonica Polonica Fantastica" które rości sobie prawo do mangi oraz anime(jak się zorientują że też jest ściśle związane z manga) ...
zostaje tylko wersja w innym niż polska języku..niestety...
Wiem, że nic nie wiem...
Kurcze ... to jednak coś wiem!!
hmm fillery powiadacie też tak sądze że będą ale jak narazie w zapowiedzi jest trening Naruto więc albo będą po treningu albo jakoś pomieszają ale dokładnie to nie wiem następny odcinek 17 tego kwietnia lol
ps. Jak to prawda z tymi fillerami Shippuudena to chyba się przerzucę na mange.
a jak myślisz ?![kombinuje] Nie no Naruto jest jeszcze daleko do mangi, więc myślę, że dopóki nie będą się zbliżać do mangi to nie będzie filerów (tak koło różnicy 5 chapterów będą filiery - zapychacze))
Ostatnio edytowany przez luki349 (2008-04-05 17:13:45)
hacker111 napisał:ps. Jak to prawda z tymi fillerami Shippuudena to chyba się przerzucę na mange.
a jak myślisz ?![kombinuje] Nie no Naruto jest jeszcze daleko do mangi, więc myślę, że dopóki nie będą się zbliżać do mangi to nie będzie filerów (tak koło różnicy 5 chapcerów będą filiery - zapychacze))
Już w 54 epku były momenty fillerowate, nie mówiąc już o openingu i postaciach na nim pokazanych.
Nastepny odcinek dopiero 17 kwietnia :/ A juz od dawna nie moge doczekac sie treningu Naruto... w sumie tak jak czekalem na walke z Orochimaru Co do 54 ep. Owszem byly niektore momenty fillerowate ale zobaczyc znowu drugie oblicze Sakury w calej okazalosci... BEZCENNE
ojj brakowalo mi tego
Dawno mnie tu nie było... :]
Ikimono Gakari nareszcie cos wartosciowego w naruto -_-"
DB wypuści 54 odcinek ale już w nowym formacie h264 z tego co na ich stronce wyczytałem.
Rzeczywiście w 54 odcinku już jest inna jakość, według mnie jest lepsza od poprzedniej, a sam odcinek też jest w bardzo dobry, oby tak dalej[okej]
A z tymi fillerami to sam już nie wiem, niby miały być od 54 odcinka lecz 54 odcinek i spojlerek z 55 (na końcu odcinka 54) jest zgodny z mangą, nie w takiej samej kolejności, ale nie widzę różnic w mandze i anime w tych odcinkach. Mam nadzieje że to była ściema z tymi zapychaczami.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-04-07 18:14:25)
Koniec z rawami moi drodzy. DB postanowiło przerzucić się na MKV. Aż chciało by się powiedzieć nareszcie, chociaż osobiście wolałbym, żeby podnieśli poziom tłumaczenia, niż przerzucali się na mkv, ale jak to mówił Szpakowski "Jak się nie ma lubi co się lubi, to się lubi, co się ma". ^^.
jeżeli bedą robić to co zrobili z wczorajszym odcinkiem Bleacha w jakości HDTV i w mkv to ja podziękuje. I z tego co napisali w tym odcinku bleacha to chyba nie lubią mkv:]. Ale jak to mówiła moja pani od matematyki w podstawówce " Pożyjemy zobaczymy, nie pożyjemy nie zobaczymy " co z tego wyjdzie.
Czemu koniec z rawami? Wejdę na Share i będę miał ich pełno:) Właśnie przeczytałem newsa o tym MKV na ich stronie... Śmiech na sali[roftl]
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-04-11 09:52:14)
Czemu koniec z rawami? Wejdę na Share i będę miał ich pełno:) Właśnie przeczytałem newsa o tym MKV na ich stronie... Śmiech na sali[roftl]
Skoro będzie mkv to po co rawy? Ja kojarzę mkv z możliwością włączania i wyłączania napisów, no ale mogę się mylić.
EDIT: Ściągnąłem tego ich Bleach - co za szajs . A dwa razy sprawdzałem, czy to nie YHBT. No nic, w takim razie odwołuję newsa, wygląda na to, że DB nie ma jednak zamiaru przerzucać się na mkv. Co raz bardziej zaczynają grać mi na nerwach. Nie dość że tłumaczą słabo, to jeszcze co chwilę robią jakieś gówniane żarty
.
Ostatnio edytowany przez Dragmaru (2008-04-11 10:17:57)
mnie zdziwiło logo tv tokyo w czwartkowym odcinku
rzeczywiście postacie z openingu wyglądają na fillerowe nawet dla nieczytającego mangi mnie