#1 2008-03-26 00:43:35

rambo102
Użytkownik

Rekrutacja do Mró-chan

Grupa Mró-chan poszukuje osób na następujące stanowiska:

- Typesetterów (wygląd napisów)
- AFX
- Karaokera

Od kandydata wymaga się podstawowej znajomości tematu. Osoby przyjęte będą mieć możliwość uczenia się od starszych członków. W grupie panuje kulturalna i miała atmosfera.
Na pierwszym miejscu stawiamy dobrą wolę. Jeśli czujesz się na siłach coś zrobić, my ci pomożemy.

Zgłoszenia przez PW lub gg: 6281931

Ostatnio edytowany przez rambo102 (2008-04-09 21:32:20)

#2 2008-03-26 01:26:43

waski_jestem
Użytkownik

Odp: Rekrutacja do Mró-chan

hmmm, jako starszy user pozwole sobie zyczyc duzo szczescia w przyszlej pracy [chociaz mimo wszystko proponowalbym dolaczenie do juz istniejacej grupy w celu zglebienia tajnikow, ale co ja moge wiedziec smile_big]

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#3 2008-03-26 11:30:46

_KiRA
Użytkownik

Ekhm... a co ma [piernik do wiatraka... zeby nie wyszlo ze mró-chan to jakies n00by, czy coś... bo czlonkowie swoje doswiadczenie maja oczkod .

#4 2008-03-26 11:41:00

bodzio
Użytkownik

_KiRA napisał:

Ekhm... a co ma [piernik do wiatraka... zeby nie wyszlo ze mró-chan to jakies n00by, czy coś... bo czlonkowie swoje doswiadczenie maja oczkod .

Waski nie ma neta od dłuższego czasu, więc nie wie co i jak oczkod
Aż widać, że potrzebujecie korektorów jezor

Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-03-26 11:42:03)

wladza1.png

#5 2008-03-26 11:45:30

_KiRA
Użytkownik

Bradziej to bym sie sprawami technicznymi martwił - efekty, karaoke, typesett. Mam jednego helpera, ale az mi glupio go wszystkim zasypywac, a i tak doceniam to co dla mnie robi.

@: bodzio, to ze ja pisze bez polskich znakow, to nie jest blad oczkod - kazdy pisze jak mu wygodniej jezor

Ostatnio edytowany przez _KiRA (2008-03-26 11:46:25)

#6 2008-03-26 11:51:48

bodzio
Użytkownik

_KiRA napisał:

@: bodzio, to ze ja pisze bez polskich znakow, to nie jest blad oczkod - kazdy pisze jak mu wygodniej jezor

Toć to tylko taki sarkazm był smile_lol I wiem co to za ból, gdy brakuje ludzi od efektów ^^ Bo samemu wszystko robić - to za dużo.

wladza1.png

#7 2008-04-05 09:36:03

Bakura
Użytkownik

AFX? O to Kiruś od razu chciałbyś jakieś super efekty pchać do tych hardów, mnie ten program wnerwił od pierwszego użycia, więc wątpię czy jeszcze kiedykolwiek rozgryzę jego działanie.
Mógłbym przyłączyć się do grupy, ale jak na razie sobie daruję, może kiedyś jak będzie w niej więcej osób.

P.S. najlepszy był Zjadacz, gdy go zapytałem, czemu nie jest w grupie Kiry, "jak mógłbym przyłączyć się do czegoś, co nazywa się mró-czan"

What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu

#8 2008-04-05 09:51:09

Quithe
Użytkownik

Nie dziwię się Zjadaczowi xD Poza tym projekty nie są pod jego gust. Wuja dostał już pewną propozycję, ale musi ruszyć swoje leniwe dupsko i się postarać xD

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#9 2008-04-05 10:01:33

Suchy
Użytkownik

_KiRA napisał:

A ja będe pisał z błędami, bo mi tak wygodniej.
Kira: Co jak co, forum to nie IRC i tu obowiązują cię zasady języka polskiego. A te mówią, że ogonki mają być tam gdzie powinny.

#10 2008-04-09 15:22:00

_KiRA
Użytkownik

@Rambo: wywal z listy seederów i QCerów... tych już nam pod dostatkiem jezor Potrzebny ktoś za to do efektów i Karaoke... czyli ogolny znawca ASS

@Bakura: rly? mi mowil, ze mu nic nie pisalem, dlatego nie wstapil... poza tym moze to i nawet lepiej ze go u nas nie ma jezor w pozytywnym tego wyrazenia znaczeniu... bo by wyszly kwiatki jak w SLF. Co do ciebie, to u nas jest caly czas dla ciebie grzane miejsce oczkod

@Suchy: czepiasz sie... niedlugo zabronicie czegokolwiek pisac na forum jezor - a jak ktos ma wlaczone JP kodowanie w windzie? To co? Ma pisac kanjorkami? Noż lol.

#11 2008-04-09 15:30:03

Zjadacz
Użytkownik

_KiRA napisał:

@Bakura: rly? mi mowil, ze mu nic nie pisalem, dlatego nie wstapil... poza tym moze to i nawet lepiej ze go u nas nie ma jezor w pozytywnym tego wyrazenia znaczeniu... bo by wyszly kwiatki jak w SLF. Co do ciebie, to u nas jest caly czas dla ciebie grzane miejsce oczkod

Nie ściemniaj, zią, bo przy Tobie (w tramwaju) była ta rozmowa i wiesz dobrze, że żartowałem (choć sporo prawdy w tym jest). A co do kwiatków - wypisz jakieś, chętnie luknę smile

"Skazany na zajebistość"

#12 2008-04-09 20:52:59

_KiRA
Użytkownik

Zjadacz napisał:
_KiRA napisał:

Nie ściemniaj, zią, bo przy Tobie (w tramwaju) była ta rozmowa i wiesz dobrze, że żartowałem (choć sporo prawdy w tym jest). A co do kwiatków - wypisz jakieś, chętnie luknę smile

Nie chodzilo o bledy, tylko o to co sie dzialo swego czasu za panowania wladcow SLFu... i o pamietnym powstaniu SLFowskim.

#13 2008-04-09 21:33:19

rambo102
Użytkownik

Zrobione.

Stopka forum

© Animesub.info 2024