Nie jesteś zalogowany.
Co tydzień, 13 kwietnia kolejny epek.
wersja HD też jest pewna
O ile pojawi się lepsze źródło, bo obecne niby-HD RAWy wyglądają jak najzwyklejszy upscale - kodowane DiviX-em, więc właściwie nie powinno to być zaskakujące.
Ostatnio edytowany przez vennor (2008-04-06 16:14:52)
ahh.. ja też już widziałem ;] wypas ;]]
teraz tylko porobić kilka ss ;]
zgrać OP i ED
skonwertować na 3gp
i na kom xD
Kurde, ja chce już niedziele ;]
Kurde, ja chce już niedziele ;]
a dziś nie jest niedziela ?!:o[hehe]
nie :p dziś jest około 8h do poniedziałku ;]
teraz bedzie tydzien "przezywania" pierwszego odcinka:P dlatego nie lubie tak ogladac anime:P wole jak juz cale wyszlo i ogladam ile chce albo moge a tak ile sie bede meczyl:D ale fajnie ze c.c. zmienila ciuchy na ten sezon
nooo... tamte pewnie "nie ładnie pachniały" xDDD
Teraz C.C. imho ma lepsze ciuszki niż w pierwszym sezonie :]
Też tak mysle, o wiele lepiej jej w nich
Co jeszcze ciekawe w endingu, wszyscy powiazani z Zakonem maja czarne skrzydła, a wszyscy z Imperium białe skrzydła, za to Rollo jest pół na pół Tajemniczy gość, ciekawe jaka bedzie miał role. Oby nie taka jak Dilandau w Escaflowne XD
Jak ma skrzydła pół na pół to może będzie jechał na dwa fronty i za pewne kogoś zdradzi.
Tyle pochlebnych komentarzy na temat 2 serii, że chyba w końcu się zbiorę i dokończę wreszcie pierwszy sezon (przerwałem oglądanie przez wymuszony format ). No to kolejny maraton mnie czeka przed maturą
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
uuu.. nie ładnie nie pokazuj się w tym temacie na oczy! :p <joke>
Ja tez jestem po pierwszym epie op fajny początkowe sceny mnie trochę zaskoczyły ale pozytywnie ta akcja z [spoiler ]amnezją[ spoiler] całkiem miły pociotek zobaczymy jak sie to wszystko rozwinie widać rękę pan z Clampa i to całkiem sporom w edingu
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
napewno CLAMP bo w OP macie ich wymienionych :] ps. zna ktos autora i tytul piosenki z op'a?
jejq juz nie moge sie doczekac next ep'a
Opening Theme:
#1: "O2" by ORANGE RANGE
Ciekawe też, gdzie wsysło Nanaly Wnioskując po openingu i zakonczeniu pierwszego sezonu, to gdzies jest przetrzymywana z daleka od brata.
Co do Rollo, to patrzac na fakty z gry nie działa na niego geass i potrafi całkiem szybko zabijać. Poza tym wyglada jak coś pośredniego miedzy Nanaly a Lulu, intrygujące.
A z grą mieli coś wspólnego autorzy CG czy to tylko ciekawostka dla fanów?. Na youtube można znaleźć ciekawy filmik o tym jak Rollo kogoś zabija, pewnie żywcem wycięte z gry. A pierwszy ep świetny, scena z Violettą ganiającą Leloucha po szkole nieźle mnie rozbawiła, do tego wątku miałem największe obawy ale nie jest tak źle jak myślałem, stuningowali też troche grafike co można zaliczyć na plus:)
Opening Theme:
#1: "O2" by ORANGE RANGE
wrzuci ktoś na hosta?:>
Przydałoby sie jakieś tłumaczenie, dla mnie nie ważne jaka grupa to wyda i tak zrozumiem ;]
A rawki do obejrzenia na później.
Przydałby się jakiś sub, bo po rawie to nie nic nie rozumiem, a domysłów może być za dużo.
spojler
Właśnie czy mi się wydaje, czy Lelouch po tym jak zyskał pamięć, ma dalej geass, którego nie może kontrolować.
spojler