Nie jesteś zalogowany.
Spojler
To pewnie jego przyrodni brat w końcu ten najważniejszy facet w całej Brytanii ojciec Leloucha, Yuffie, Corneli, Clovisa i reszty tych gubernatórów miał niejedna żonę wiec i dzieciaków sporo
Ostatnio edytowany przez kuro_neko (2008-04-06 21:06:37)
to że mówi do niego nii san nie znaczy że jest jego bratem...
Rollo to na 100% jego brat, z wyglądu wnioskuje że także psychopatyczny morderca.
ze tak powiem...udowodnij;) to ze ty tak mowisz to nie znaczy ze tak jest...
koledzy i koleżanki przekonamy sie w następnych epach czy Rollo to jego brat czy tez nie . ~khadzad ma rację mowiąc 'nii san' nie oznacza to że jest to jego brat
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2008-04-06 21:24:31)
Rollo to na 100% jego brat, z wyglądu wnioskuje że także psychopatyczny morderca.
Tu sie mogę z tobą zgodzić "cicha woda brzegi rwie"
Niepozostaje nam nic innego, jak czekać na rozwinięcie akcji i po ktorej tak naprawde stronie stoi Rolo ... oj będzie się działo[papa]
Edit. W sumie podobni do siebie
Ostatnio edytowany przez oneechan (2008-04-06 21:24:48)
To też jest jedna z możliwości w końcu Rukia też jest podobna do Byakuyi, mówi do niego nii-sama choć nie jest jej bratem (przybranym jest), ale na animenewsnetwork napisali w castcie => Rollo Lamperouge, więc jest tak jak z Euphemią i Cornelią (która też jest w obsadzie 2nd sezonu, uuu może ona nie zginęła i powiedziała wszystkim o prawdziwej tożsamości Leloucha, bo w końcu dowódca tej ekipy brytoli z końca epa miał taki notatnik o naszym bohaterze)
neverar napisał:Rollo to na 100% jego brat, z wyglądu wnioskuje że także psychopatyczny morderca.
Tu sie mogę z tobą zgodzić "cicha woda brzegi rwie"
Niepozostaje nam nic innego, jak czekać na rozwinięcie akcji i po ktorej tak naprawde stronie stoi Rolo ... oj będzie się działo[papa]Edit. W sumie podobni do siebie
Podobni???????
Heh a mnie też ciekawi gdzie podziewa sie Suzaku
Może się też okazać że Lulu utracił pamięć dzięki "technologii" Brytyjczyków.. i oni mu jakoś wmówili że Rollo to jego brat :] bo jak wyjaśnicie przypadek z Nauczycielką ?:P
po pierwszym epie wiedza jak sie nazywa?:P daj spokoj i poczekaj xD poza tym jesli nazywa sie Lamperouge tzn ze jest z rodziny ktora przygarnela leloucha i nanali;)
pomyśl logicznie...brytyjczycy chcieliby go publicznie stracic(i to pisza na bilboardach) imo nie mogli go znaleźć a ze sie nie odzywal to dali ze nie zyje
Ostatnio edytowany przez khadzad (2008-04-06 21:34:48)
Heh a mnie też ciekawi gdzie podziewa sie Suzaku
Pod koniec go nie widziałeś?;)
Na tokyotosho znalazlem torrenta gg do R2
Ale czy czasami Lelouch sam nie wymyślił tego nazwiska w końcu został przygarnięty przez Japończyków u których raczej takie nazwisko nie występuje, a drugą rodziną jaka wsparła Leloucha była rodzina Ashford, więc za postacią Rollo istnieje wiele tajemnic, więc to jest najprawdopodobniej jakiś przybrany brat (albo wepchnięty dla kontroli przez brytoli stąd dwa kolory skrzydeł na w ed (ale teraz to powymyślałem)). BTW wyszedł pierwszy sub CG od gg-fansub tak jak mówiłem oni będą wydawać Code Geass, w końcu obiecali na swojej stronie.
[gg]_Code_Geass_R2_-_01_[20D61605].mkv
kurcze, wyprzedzili mnie... :p
tylko teraz pytanie czy to nie fake?
Ostatnio edytowany przez Klapo (2008-04-06 21:44:36)
kuro_neko napisał:Heh a mnie też ciekawi gdzie podziewa sie Suzaku
Pod koniec go nie widziałeś?;)
A rzeczywiście ale gapa ze mnie[wstyd]
Spojler: Suzaku powiedział że osobiście zabije Zero. To chyba jedyne całe zdanie jakie zrozumiałam z tego rawa:D
Ostatnio edytowany przez kuro_neko (2008-04-06 21:52:01)
nom to nie będzie fake...
zmylił mnie torchę ten adres do torka, ale jest osoba na kanale gg o takim nicku wiec pewnie będzie good :]
To potwierdzenie, że to żaden fake strona gg znów działa i w torrentach mają już ten ep
U mnie zaciąga sie z mega szybką predkością czyli 2 KB/s . Jakie u was są prędkości ? .... pewnie tez słabe skoro mało seedów a peerów to hoho
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2008-04-06 21:52:43)
[gg]_Code_Geass_R2_-_01_[20D61605].mkv
kurcze, wyprzedzili mnie... :p
tylko teraz pytanie czy to nie fake?
Yeee! Na to czekałem8-D