Nie jesteś zalogowany.
UUU fajnie 3. We only sub in softsubs/h264/mkv/720p. będzie git, tylko kogo lepiej ich czy Conclave.
SPOILERY
A moim zdaniem Rollo nie jest po niczyjej stronie, tylko jest takim niepozornym, cichym typkie, a tu okaze sie ze jest mastermind'em za jakiś tajniackim planem. Może twórca geass? Poza tym z aparycji podobny jest do Lulu, a kolorem włosów bardziej do Nanaly. Poza tym wsiakło Nanaly - wiec on oczywista ma być jej substytutem. Stawiam, ze nie łączą go żadne wiezy krwi z nimi jednak. Zbyt nagle sie pojawił. Poza tym aktualnie Lulu sądzi, ze Rollo na pewno został zastrzelony/pogrzebany zywcem/jakoś inaczej zabity i w sumie ma racje, a na pewno sie okaze, ze jakimś "dziwnym sposobem" nadal zyje.
Mnie ciekawi jeszcze strasznie ten naszyjnik pojawiający sie w openingu. Na pewno jest jakos zwiazany z Nanaly. Poza tym Karen podczas pierwszego spotkania z Lulu coś upuściła, jakby pluskwe, ciekawe gdzie to sie potem podziało?
U mnie zaciąga sie z mega szybką predkością czyli 2 KB/s . Jakie u was są prędkości ? .... pewnie tez słabe skoro mało seedów a peerów to hoho
z transferem nie tak żle u mnie idzie na razie 66kb/s
u mnie ok 120-140 czyli ładniutko, co do moich informacji to czerpie je z:
http://randomc.animeblogger.net/2008/03 … r2-primer/
to zwykły spoiler ale stronka mnie jeszcze nie zawiodła
zaraz z IRC'a załączę do ściągania ... pewnie będzie szybciej
Hehe, na innym forum ktoś fajna uwage dał - czyżby Lulu wraz z pamięcia zapomniał o swojej gestykulacji?
hmm.. aktualnie można pobrać z:
http://www.lolipower.org/
torrenta..
i z kanału IRC gg
wie ktoś skąd jeszcze można dostać?:p
==SPOILER== (Chociaż i tak większość już chyba widziała ten odcinek )
Co do utraty pamięci przez Leloucha to bardziej skłaniam sie ku temu że odpowiada za to zdarzenie na Kaminejimie niż manipulacja wspomnieniami przez C.C. ( wtedy nawet jej tam nie było:|), pamiętajmy że minął rok! od tamtych wydarzeń wiec COŚ sie tam stało. Może V.V. był za to wszystko odpowiedzialny...
Jeśli chodzi o Rollo ( a myśleliśmy że nie może być bardziej tajemniczej osoby w CG niż C.C. i V.V. xD) to wogóle nie mam pojęcia kim on może być, mimo iż zwraca sie do Lulu "bracie" to nie wydaje mi sie żeby faktycznie był z nim spokrewniony, może poprostu jest wtyką która pomagała zdobywać Brytyjczykom informacje na temat Leloucha (widzimy jak jest obserwowany i ten dziennik, jak narazie za mało informacji aby cokolwiek spekulować, wiemy jedynie to że zajął miejsce Rivalza jako szofera xD, cieszy sie z widoku brytyjskich rycerzy mroku i posiada wisiorek który oszałamia? wrogów, chyba że ktoś zauważył coś wiecej...
==MEGA SPOJLER==
Z całego odcinka póki co najbardziej podobało mi sie przebudzenie Zero:) analogia do pierwszego odcinka poprzedniego sezonu jak nic. Cała przemowa, zageassowanie tych zołnierzy, scena z Lelouchem stojącym pośród palących sie ciał i zakrwawionych trupów a na końcu klęczące mechy czekające na rozkazy - chyba najbardziej epicka scena!:)
Ostatnio edytowany przez Rufus Thomas (2008-04-06 23:03:32)
heh ale tłok na ircu gg xD
taki tłok że masakra :/ . Myślałem że chociaż z IRC'a ściągnę a tu lipa
EDIT:
Może jak ktoś ściągnie to poseeduje w osobnym linku tylko dla VIP'ów ?
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2008-04-06 22:36:37)
A ktoś z was posiada może napisy w wersji txt?
taki tłok że masakra :/ . Myślałem że chociaż z IRC'a ściągnę a tu lipa
EDIT:
Może jak ktoś ściągnie to poseeduje w osobnym linku tylko dla VIP'ów ? [/cytujżyczę szczęścia
[cytuj]napisy w wersji txt?[/quote]
ciekawe sformuowanie...
[cytuj]napisy w wersji txt?
ciekawe sformuowanie...
Wogóle ciekawe pytanie...
taa
a tak na marginesie czytając ten temat - moze zaznaczajcie jak zamierzacie spoilerowac co ?!
miałem iskierkę nadziei, że są napisy ang w dokumencie tekstowym, to bym sobie wszystko sformatował i przetłumaczył Ale chyba nie bardzo.
Dzięki ~Klapo ... jakoś nie zauważyłem tego na stronie grupy [gg]
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2008-04-06 23:53:50)
ja również bardzo dziękuje