Nie jesteś zalogowany.
Zapowiada się nowa komedyjka szkolna :)1 ep hmm nawet standartowo wesoły i hmm b śmiały ,ale hmm coś mi jedna postać przypomina . I jakoś obrodziło w Lisiczki w tym sezonie:):D
moze byc smieszne, zapewne bede oglądał
O faktycznie Ayako już 1 epa wydalo. Nawet mnie obrazek z anidb zachecil:P wiec obejrze
no, już się zaciąga; niedługo zobaczę, czy warto
teraz tylko czekać aż ktoś wypuści to-love-ru, bo po mandze mam jak najbardziej poztywne wrażenia
KDE4 ssie
Osobiście nie przepadam za romansidłami, ale ten jakoś przykuł moją uwagę. Fajna kreska, mam tu na myśli ich twarze i różowe policzki. ^^ Poczekam sobie na pl suby, bo postanowiłem, że nie będę tłumaczył nic z kwietnia. :] Mógłbym oczywiście obejrzeć bez nich, ale chcę ocenić jakieś suby. :]
Ostatnio edytowany przez cieslak (2008-04-05 23:11:29)
Po obejrzeniu 1-go epa stwierdzam, że anime średnie. Co by tu dużo oczekiwać po serii echii .
Ale i tak pewnie będę oglądał następne odcinki ze względu na niektóre sceny z udziałem Kouty i Chizuru :D
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2008-04-06 11:00:48)
Wrażenia po pierwszym epie: tak fyfty-fyfty, bywało lepiej.
Drugi ep też obejrzę, zapowiada się w miarę ciekawa ecchi komedia. Zainteresowały mnie te ślady po wybuchach i gruzy wokól szkoły; mam nadzieję, że coś się wyjaśni w tym temacie, bo jak nie, to
Ostatnio edytowany przez parara (2008-04-06 18:59:29)
KDE4 ssie
Po pierwszym odcinku: fanserwisu niemal tyle ile wlezie, główny bohater trochę wkurzający, ale oglądało się fajnie, a jedna taka seria na sezon zawsze się przyda:D, dodatkowo kawałek w endingu bardzo mi się spodobał:D. Na 100% będę oglądał dalej.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-04-06 21:47:24)
ja tam wyłączyłem to anime po ok. 10 min
Co kto lubi:) Ja wole poparzeć na 3>4 ep nim zrezygnuje .Mi fanserwis nie przeszkadza, traktuje to jak mini przerywniki.
Grupa DS bierze sie za tłumaczenie tej serii!!
Grupa DS bierze sie za tłumaczenie tej serii!!
To już będzie nas czterech :S
EDIT
Na dzień dziejszy tę serię tłumaczy:
1. ~Askel
2. ~kreeg
3. Grupa APF
4. Grupa DS (?)
5. NnH (?)
Ludzie wrzućcie na luz trochę[baka]
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-04-06 23:53:55)
Poprawiłem napisy i umieściłem je ponownie na www.
Jeżeli znajdziecie jakieś błędy to proszę o pw.
[Ayako] wypuszcza epki to i napiski do tego teamu by się przydały
[Ayako] wypuszcza epki to i napiski do tego teamu by się przydały
Kpisz waść, czy zwady szukasz? Wszystkie suby, które przejrzałem miały synchro do Ayako.
A do grup i osób tłumaczących. Przyłóżcie się lepiej, bo na razie poziom subów był żenujący, szczególnie u APF.
SPOILER
Co to za moda u tych japońców na uszy? Fetysz jakiś, czy co? Napalona lisiczka ugania się za kurduplowatym, młodszym kolegą. Jak dobrze zapamiętałem, on jest ze wsi. Ciekawe, czy ta jej obsesja ma z tym jakiś związek. I co tej okularnicy tak zależy na "przyzwoitym" zachowaniu swojego kolegi? Czyżby sama na niego leciała? A skoro nauczyciele wiedzą co i jak, to dlaczego trzymają takie stwory w szkole?
Jako ze sie napalilem od dosyc dawna na ten tytul zamierzam go tlumaczyc tak jak Kajet napisal ... ;]
Spoiler
bodzio, z tego co pamiętam z amngi, to właśnie się za nim ugania, bo pachnie wsią, a nie spalinami z miasta. Dlatego on ją tak pociąga.
Ja sobie serie odpuszczę, widziałem o czym manga, a jak zobaczyłem op i te spiczaste piersi gł. bohaterki, to mi się odechciało to oglądać:)
Owszem napiski do <Ayako> są, ale zle sformuowałem zdanie.Własnie o te jakość tłumaczenia mi chodziło. A co do <spiczaste piersi gł. bohaterki> to ma być rozrywka ,mnie np rozbawia ten typ Anime .
[cytuj]Ludzie wrzućcie na luz trochę[/quote]
tak to jest jak nowa seria wychodzi to sie ludzie rzucają, ale czesto przerywają po 1 epku i jak chociaz 1 zostanie to dobrze bedzie, zwlaszcza, ze w kwietniu czeka nas troche premier...mysle, ze kazdy znajdzie cos dla siebie