Nie jesteś zalogowany.
Poznajcie łaskę pana ;]]]
<joke>
ehh.. ja sie wkońcu zabieram za konwertowanie na 3gp :p
może dziś będą już polskie subki, kto wie ;]
Jedyne czego nie moge sie doczekać bardziej niż suby pl to następny odcinek xD
tak to każdy chyba myśli :p
A tak nawiasem mówiąc kto robi pl subki?
<cisza> ;]
pewnie ktoś się wziął już za to ;]
KURUOSHII ANIME mają w planach, pewnie Nanami też sie dołączy btw. jej napisy były świetne
"Tłumaczyć każdy może, trochę lepiej... trochę gorzej..." ;]
Ściągnąłem wersje sub od gg i coś mi przycina obraz, dziwięk rozchodzi sie z obrazem, WTF!... na Darker than black i Code Geass 1 które mam w mkv wszystko chodzi świetnie. Ma ktoś podobny problem?
nie. masz za słaby pc ;]
Super, za tłumaczenie Code Geass - Lelouch of the Rebellion R2 wzieła się grupa [Eclipse]:)
Super, za tłumaczenie Code Geass - Lelouch of the Rebellion R2 wzieła się grupa [Eclipse]:)
Od zawsze oglądałem wszystkie releasy Eclipse, więc i tym razem będę od nich ściągał. Teraz został im tylko jeden (kurde to już tylko tyle zostało:() epek Hayate no Gotoku do zsubowania.
BTW, odcinek wbił mnie w fotel i odliczam już do następnego[slina].
Jedno mnie tylko dziwi skąd oni tak nagle wytrzasnęli tego brata. Mogli chociaż coś wspomnieć w pierwszym sezonie, że jest tam jakiś brat koczujący w Afryce, który zbiera żuki leśne, albo coś:P. Mam nadzieję, że w najbliższych odcinkach wyjaśnią tę sprawę. No i pozostaje kwestia tego, co się stało podczas "ostatecznej" konfrontacji Suzaku z Lelouchem.
Ahhh, pójdę teraz do szkoły i będę cały dzień rozkminiał z kumplem[baka].
Ostatnio edytowany przez gorczak (2008-04-07 06:54:35)
Ouuhh.. wykrakałem z tym Eclipse ale to dobrze ;]
To będą 3 dobre grupu gg, conclave i eclipse ciężko będzie wybrać to jedną
Ciężko!? Człowieku na start bierzesz Eclipse. Oni nie mają sobie równych!!
według mnie gg i conclave > eclipse
haha, nie znasz się;]
jak zapytasz osób co po ang oglądają wszystko...
dostaniesz odp: Eclipse.
Poza tym, z samego rana już tyle osób ma..
ide do sql.
Sayonara.. ;]
Ostatnio edytowany przez Klapo (2008-04-07 07:50:14)
W końcu to normalne, że wiele osób będzie teraz ściągać od każdej grupy, aby wybrać swoją ulubioną wersję i od tego zależy od czyjej grupy będzie się ściągać , więc najlepiej byłoby skończyć tą dyskusje o grupach, ale jestem zdziwiony jak wiele grup tak wcześnie wydało Code Geass.
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2008-04-07 07:57:21)
[cytuj]jestem zdziwiony jak wiele grup tak wcześnie wydało Code Geass.[/quote]
to było do przewidzenia zważywszy, ze to najbardziej oczekiwany tytół roku....ja przed chwilą mkv z eclipse zassałem i czekam na suby . Mam nadzieje, ze Nanami poratuje nas i tym razem
No tak, ale jest zlicencjonowany, więc po drodze mogą sie dobrać paru grupom do tyłków i beda zmuszeni zrezygnować albo wydawać jakos konspiracyjnie. W każdym razie jest nadzieja, ze któraś przetrwa w takim wypadku i bedzie wydawać. Co do grupy, to z GG jestem zwiazana przez pierwsza serie i ich tłumaczenie było bardzo w porządku, ciekawe czy ten wczorajszy epek to nie było czasem pójscie na szybkość kosztem jakości...
Co do mojego tłumaczenia na PL, to po zastanowieniu się chyba sobie odpuszcze główne tłumaczenie. Krusty równie świetnie tłumaczy, zwłaszcza jak sie juz rozkręci, a ja niestety mam taka upierliwa dolegliwość zwana MATURA a porządne subowanie jednego odcinka zżera cały dzionek jak nie więcej. Mam straszny sentyment do tej serii i ciesze sie, ze Wam sie podobały suby ode mnie, ale tym razem chyba jednak ustąpie i w przypadku, gdy Krusty nie bedzie mógł dokończyć serii ja z radoscia ja przejme - jak z pierwsza seria. Także na lodzie nie zostaniecie
A co do sceny z Suzaku i Lelouchem na koncu pierwszego sezonu... Pewnie poszli potem razem na piwo
No miejmy nadzieje że suby Krustyego będą równie dobre jak twoje Nanami:)
I pytanie - orientuje sie ktoś czy [gg] będą wydawać Code Geass tylko w rozdzielczości 1280x720? bo własnie odkryłem problem, mkv w takiej rozdzielczości tnie mi sie okropnie;/ za to 704x396 odtwarzaja sie normalnie. Chyba za mało pamięci mam w kompie:(
Jeszcze tylko małe spostrzeżenie - Rollo w openingu i trailerach pokazywany jest na tle Vincenta, może to on będzie w konsekwencji pilotował tego Knightmare'a, i kontynując wątek dużej ilości mechów,widać że poprawiła sie grafika wiec pewnie będą bardziej widowiskowe bitwy ale nadal obawiam sie że co za dużo to nie zdrowo ( Hadronowe działa na porządku dziennym - szczególnie Mordred i jego 4 działa :|, każdy z mechów ma float system, masowa produkcja Vincenta ), wbrew życzeniom kilku osób żeby Zero też dostał jakiegoś mecha z przedrostkiem super ja wole by wydobyl Gawaina i zdobyl jakąś latającą fortece ala Avalon:) może Rakshata już coś wykombinowała xD