Nie jesteś zalogowany.
wygląda wypaśnie, na 100% obejże
No, zapowiada się ciekawa seria. Trailer jeszcze bardziej mnie do niej zachęcił. A jeśli soundtrack będzie taki jak w trailerze, to już idealnie.
Zjadacz napisał:"Eater" w nazwie + studio Bones = wujek będzie oglądał.
No to jak ktoś to zsubuje na PL, a ty to jeszcze przypadkiem obejrzysz z jego subami... aż mi go żal.
Dzięki za współczucie, bo się za to biorę Ale na szczęście wolę konstruktywną krytykę i notę "słabą", niż BDB za same istnienie napisów
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Czekam z niecierpliwością na anime, bo zapowiada się naprawdę super. Chciałem się nawet za to zabrać, ale jednak sobie daruję tytuły z kwietnia. Jednakże będę oceniał suby innych.
Miejmy tylko nadzieje, że będzie to nadawane w HD (przynajmiej 720p), a nie żadne upscale czy inne podobne shity
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Miejmy tylko nadzieje, że będzie to nadawane w HD (przynajmiej 720p), a nie żadne upscale czy inne podobne shity
A ja mam nadzieję, że któraś grupa będzie wydawać to w "normalnej" rozdzielczości, bo i tak już jestem wkurzony na BSS, że Kurenai w HD wydają, a mi komp nie wyrabia[zly].
EDIT - cofam to, co powiedziałem, BSS to jednak porządna grupa i wydali wersję w "normalnej" rozdzielczości:D (choć trochę później od wersji HD).
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-04-08 15:53:00)
Ujrzałem tylko jedno słowo na anidb.net "Shinigami" i od razu tytuł wydał mi się wart zainteresowania Pewnie się wezmę za tłumaczenie, więc wszyscy ostry krytycy będą mogli się powyżywać
...
Pewnie się wezmę za tłumaczenie
Widzę, że będę miał mocnego rywala.[baka]
więc wszyscy ostry krytycy będą mogli się powyżywać
Więc może będą tak zajęci krytyką twoich napisów, że moim się upiecze
Albo odwrotnie
Ojojoj ile chętnych do tłumaczenia To dobrze będzie w czym wybierać
Arst, pamiętam, że już kiedyś oceniałem twoje suby. Co do Wojcireja, nie miałem jeszcze okazji, ale zawsze musi być ten pierwszy raz.
Soul Eater wiąże z tym tytułem duze nadzieje, mam przeczucie ze Bones mnie nie zawiedzie i dostarczy nam rozrywki na poziomie
Ostatnio edytowany przez lightning (2008-04-07 17:20:38)
Wojcirej napisał:Pewnie się wezmę za tłumaczenie
Widzę, że będę miał mocnego rywala.[baka]
To chyba ja powinienem się bać.[baka] Tym bardziej, że
Co do Wojcireja, nie miałem jeszcze okazji, ale zawsze musi być ten pierwszy raz.
Btw, na myanimelist są już podane tytuły piosenek na OP i Ed Nie wiem, czy to info jest jakoś potwierdzone, ale zamieszczę, dla ciekawskich
OP: "Resonance" by T.M.Revolution
ED: "I Wanna Be" by STANCE PUNKS
...
OP wyjechany w kosmos (choć do 4 opa d.graya i tak się umywa) Jeszcze bardziej się napaliłem na to anime (a nie pamiętam kiedy miałem taką akcje xD) Tylko cholera gdzie jakiś RAW?
Tylko mama nadzieje, że się weźmie za to jakaś dobra grupa i będzie porządne tłumaczenie, liczę po cichu na eclipse może aone (oby nie Dattebayo, oby nie Dattebayo <modli się> )
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2008-04-07 17:57:46)
Arst, pamiętam, że już kiedyś oceniałem twoje suby.
W Shining Tears X Windzie nie ma twojej ocenki, więc musiała być w Venus Versus Virus. Niestety oceny tam nie przetrwały zmiany serwera, choć z tego co pamiętam była to nota słaba (w końcu jedne z pierwszych napisów jakie zrobiłem ). Aby ocenić mój obecny poziom polecam Gundam 08th MS Team, do którego wydaję subki (reklama dźwignią handlu )
Co do Wojcireja, nie miałem jeszcze okazji, ale zawsze musi być ten pierwszy raz.
Masz prze[kupa] chłopie
Hah, jak dla mnie Ending lepszy od Openinga XD pierwszy raz w życiu mam takie zdanie
~Arst, nie musiałeś tak prosto z mostu
Ostatnio edytowany przez Wojcirej (2008-04-07 18:39:29)
...
Poczekamy... zobaczymy... Mam tylko taką cichą nadzieję, że nie będzie speedsubów. A najlepiej będzie, jak będziecie razem to tłumaczyć i będziecie robić sobie korektę.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2008-04-07 19:20:41)
Poczekamy... zobaczymy... Mam tylko taką cichą nadzieję, że nie będzie speedsubów.
Na mnie możesz liczyć. Wolę wydać 2 dni później, a zrobić na spokojnie, niż wydawać byle być pierwszy i walić błąd za błędem. Więc od razu piszę... Jedna wiadomość typu: "kiedy napisy, bo ang. tłumaczenie jest już od ..." i zabijam[ukryty]
A najlepiej będzie, jak będziecie razem to tłumaczyć i będziecie robić sobie korektę.
Niestety nie przywykłem do robienia z kimś, dlatego nie jestem w żadnej grupie. Taki samotnik ze mnie