Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Nowe Anime i znowu:)z Liskiem :)hmmm ale te Anime zapowiada się ciekawie i na wesoło troszke >Demony itp<
Poczekamy popatrzymy
Ostatnio edytowany przez sasad (2008-04-07 00:33:25)
a może byś sprecyzował co to za anime itp.? Link, więcej informacji? Wiem tyle że coś z liskiem Oo
Wystarczy wpisać nazwe i samo ci się znajdzie np tu http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=5557 Ja tylko daje sygnał o nowym Anime
Małe info
Anime zrobione wg Noweli Shibamura Jin, ilustrowane przez Houden Eizou.
Gatunek Juujin - similar
Serja TV ilość ep nieznana
mam nadzieje, ze na poziomie Spice & Wolf
Na to raczej nie licz (a przynajmniej nie licz na możliwość sensownego porównania), bo po trailerze można wnioskować, że Spice & Wolf a Wagaya no Oinari-sama to dwie zupełnie inne bajki będą:P.
Rzeczywiście dziwnie zaczęty temat.
Czemu dziwnie 1 ep obejrzałem i mi się podoba:) Nietypowa i b.niebezpieczna hmm < Pani Lis:) > niby siostra>opiekunka> Nietypowe wg mnie
Czemu dziwnie 1 ep obejrzałem i mi się podoba:) Nietypowa i b.niebezpieczna hmm < Pani Lis:) > niby siostra>opiekunka> Nietypowe wg mnie
No dobra troszkę mnie zainteresowało i chyba zobaczę co to anime. Mogłeś trochę więcej napisać dlaczego ci sie spodobało to Anime.:D Chciałem wiedzieć dlaczego mam po nie sięgnąć.
Ostatnio edytowany przez constans73 (2008-04-09 00:33:31)
a ja sobie poczekam az jakas grupa wyda chociaz eng hardsub bo po jap to ja sobie moge
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
sasad wszystkie nowości ogląda po prostu
Po starocie hmm mam tego od groma staroci:)
Dlaczego nie mam oglądac nowosci? Ja np wole nieraz frywolną komedyjke od jakiś tragizmów i straszliwych uniesień w krwawej walce itp.
to żśemy juz zauważyli hehe....
Nie no ja w tym nic złego nie widze, niech kazdy pożytkuej czas jak lubi
Właśnie jestem po obejrzeniu rawa i muszę przyznać że kreska fajna. Jest porządna, kobiece postacie miłe.:D fajnie się zaczyna:P. mam nadzieje że z tekstem będzie sie jeszcze lepiej odbierało.
Ostatnio edytowany przez constans73 (2008-04-10 22:10:02)
Oby oby bo wg mnie serja jest b.obiecująca hmm taka bardziej na serjo z wątkami na wesoło No zooobaczymy.
Pozwolę sobie podłączyć się do tematu.
Poszukuję angielskich softsubów do tego właśnie anime, od odcinka 4 w górę. Może ktoś akurat ściąga w formacie mkv i dałby rade je wyciągnąć.
Z rok temu je oglądałem i muszę powiedzieć, że taki gniot dobrych wspomnień nie pozostawia. Na początku jeszcze miałem nadzieję, że to będzie fajne ale niestety tak nie było.
Już główna bohaterka nic ciekawego sobą nie prezentuje, a nawet nie jest sympatyczna.
ZEXCS z tego co zauważyłem same gnioty tworzy np Rental Magica, Macademi Wasshoi! i H2O.
Jedne z najgorszych i najgłupszych anime jakie powstały. Ich cechą są beznadziejni i nieprzyjemni w odbiorze bohaterowie.
Więc jednym słowem 3/10.
Strony 1