Nie jesteś zalogowany.
Powie mi ktoś od którego odcinka zaczyna się łuk Hueco Mundo, napomnę tylko że nie jestem na bieżąco z blechem Jakbyście mogli to wskażcie które odcinki to filary z tego łuku abym je spokojnie pominął.
Ostatnio edytowany przez lightning (2008-03-18 03:50:49)
Może mam bujną wyobraźnie, ale walka Grimmjow vs Ulquiorra wydaje mi się, że była o duuuużo lepsza w mandze.
Wazne zeby nie spieprzyli ostatniej walki z mangi
Myślałem, że ten ep. będzie dobry, ale jak widać i tym razem animatorzy z pierrot sie nie popisali, dobrze, że przynajmniej kolejny ep. zapowiada na konkretny, w końcu grimmjowa release :]
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
W sumie Pierrot odwala tu lepszą robotę, niż przy "Naruto: Shippuuden".. ale i tak anime stoi teraz na niskim poziomie...
Następny faktycznie zapowiada się lepiej, ale szkoda, że dopiero 9 kwietnia wyjdzie :/ a pod koniec miesiąca wreszcie nowy opening, jest... ten już mnie dobija xP
Może mam bujną wyobraźnie, ale walka Grimmjow vs Ulquiorra wydaje mi się, że była o duuuużo lepsza w mandze.
Masz bujną wyobraźnię:-D. A serio to nie zwróciłem uwagi, tzn. staram się nie porównywać z mangą, tylko oglądać tak, jakbym widział pierwszy raz:).
Ostatnio edytowany przez gorczak (2008-03-21 10:16:36)
Dopiero za 2 tygodnie ???
TRAGEDIA :|
~Rammstein gratuluję refleksu To już było wiadomo od tygodnia
...
a czemu taka przerwa. Jeśli można się spytać ??
Może urlop,a może specjalny godziny odcinek!
Zawsze przed nowy openingiem jest przerwa.
Teraz Anime nadgoniło Mangę.
Chodzi mi o rozmowę z Ichigo z Grimmjowem.
W mandze była dłuższa.
Teraz muszą zrobić przerwę, aby manga trochę uciekła Anime.
a to znaczy, że znowu będzie o jakimś kretyństwie z Konem w roli głównej. Może pojawi się ten... no jak mu tam było... "Buahahaha" - kto to robił ?!
takie małe info ten nowy odcinek [DB] Bleach 166 HDTV to jest nuke/ściema więc nie radze tego ściągać.
Normalnie żal. Pewnie znowu jakiś dzieciak im nawjeżdżał, że ich releasy są słabej jakości i mogliby wydawać w HD. A oczywiście żeby podreperować swoją dumę musieli wydać fake'a.
Odcinek genialny. W końcu czuję, że to Bleach.
Ostatnio edytowany przez gorczak (2008-04-10 09:13:47)
Dzisiejszy bleach rulez Cudo
Odcinek Boski. Kreska i animacja na najwyższym poziomie, nowe kawałki muzyczne które tworzyły piękny klimat. Trochę Inoue mnie drażniła w tym epie, ale naszczęście nel jej dobrze dogadała . Uszy Grimma trochę śmiesznawe , Nie przedłużając jeden z najlepszych epów Bleacha mocne 11/10!!
Odcinek Boski.
Prawda... I szczerze powiem, że trochę z ulgą odsapnąłem, bo bałem się od pewnego czasu, że mogą Blicza zwalić jak Naruto.
Trochę Inoue mnie drażniła w tym epie, ale naszczęście nel jej dobrze dogadała .
Inoue to mnie zawsze drażni. Mogliby ją zostawić w tym Hueco Mundo.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Bardzo dobry epek ^^ opłaciło się czekać, chociaż rozpieprzyła mnie ta scena jakoś na początku; przez minutę Kurosaki patrzył na Inoue, a ona na niego. Ale potem się zaczęła akcja, więc ogólnie odcinek wspaniały ^^. Fajna była animacja jak Grimmjow tak patrzał, gdzie ten Kurosaki . A i fajna muzyczka była, której wcześniej nie słyszałam, i chyba jakiś kawałek z OSTa drugiego movie. Jestem happy. Gdyby nie Inoue, to ten odcinek byłby po prostu bezbłędny ^^ jak opening nowy ma być takiej jakości, to wyczekuję końcówki kwietnia.
Co do filerów, to podejrzewam mimo wszystko, że na razie ich nie będzie. Mogą przywalić pojedynczym filerem "z życia Soul Society", ale kilku nie mają jak zrobić. Tak więc zapewne dokończą sagę HM, po czym dadzą cały sezon (a właściwie kilka sezonów...) filerów ^^ i zapewne teraz będzie przeciągaaaniaa... D: jak w naruto, ale tam to nikt nie może odgadnąć, po co, bo manga jest o wiele dalej... A w Bleachu zostało już niewiele chapterów, a Kubo jeszcze flashbackami przywalił :d
P.S. ten co buahaha robił to Don Kanonji ^^ w sumie mogliby go dać, zawsze się ryłam przy odcinkach z nim :d
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2008-04-10 13:49:26)
Hueco Mundo nawet nie zdąźy się skończyć ponieważ sezon fillerów zaczyna się już od 168epa, czyli po walce grimma z ichim, dlatego też w tym epie zmieniają opa i pewnie (ale to tylko moje domysły) zmienią obraz na WS tak jak w przypadku naruto (w końcu to same "kulawe" studio )