Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
dziękować bardzo:D
Może nie anime, ale od kilku dni łazi mi po głowie pewna kreskówka z czasów mojego dzieciństwa i za cholerę nie mogę zczaić, jak się nazywała. Pamiętam tylko, że leciała w polskiej TV (na Polsacie chyba), a postaciami były te z legendy o królu Arturze, tyle że wszystkie łaziły w takich "mechowych" zbrojach, które ulegały chyba transformacji. Wiem, że info dałem szczątkowe, ale to jedyne, co pamiętam. Z góry dzięki.
"Skazany na zajebistość"
Zjadacz, czy te "mechy" łączyły się potem w takiego jednego wielkiego mecha?
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Zjadacz, czy te "mechy" łączyły się potem w takiego jednego wielkiego mecha?
Jak w każdej porządnej bajce o mechach, musiały się łączyć...
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Cain napisał:Zjadacz, czy te "mechy" łączyły się potem w takiego jednego wielkiego mecha?
Jak w każdej porządnej bajce o mechach, musiały się łączyć...
niedopatrzenie...
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Pamiętam tylko, że leciała w polskiej TV (na Polsacie chyba), a postaciami były te z legendy o królu Arturze, tyle że wszystkie łaziły w takich "mechowych" zbrojach, które ulegały chyba transformacji.
Mi sie z takim opisem kojarzy The Mystic Knights of Tir Na Nog, tytul angielski bo polskiego jakos nie umiem znalesc, ale ograniczal sie do przetlumaczenia Mystic Knights jako mistyczni wojownicy czy cos w tym guscie. Ale to nie byla kreskowka, ludzki byly prawdziwe
A w Code Geass sa mechy, ale sie jeszcze nie lacza w super-mecha, moze zrobia tak pozniej
Ostatnio edytowany przez Tomeis (2008-04-03 20:49:03)
A ja mam ciekawą zagadkę, mam nadzieję, że ktoś mi pomoże
Pamiętam, że oglądałam to w telewizji daaaaaaaawno temu. Pamiętam, też, że nie podobało mi się to anime za bardzo, ale chciałabym odświeżyć sobie pamięć i obejrzeć je ponownie. Otóż:
Wiem, że były takie trzy babki (siostry bodajże), takie paniusie, każda miała jakąś moc i latały z takimi chustami, czy jak to nazwać :/ wokół siebie. Jedna z nich miała parcie na jakieś księciunia i ona go omotała czarem chyba. On takie głupie rzeczy robił ten koleś, imprezy wyprawiał, a w królestwie bieda panowała. Pamiętam, że ktoś kiedyś mu się sprzeciwił, bo urządził imprezę - taką miejscówkę, pośrodku sadzawki pełnej sake. Pamiętam, też, że był tam taki facet, blondas taki co miał trzecie oko.
Więcej sobie nie przypomnę.
Czy ktoś wie może co to jest??
A ja mam ciekawą zagadkę, mam nadzieję, że ktoś mi pomoże
Pamiętam, że oglądałam to w telewizji daaaaaaaawno temu. Pamiętam, też, że nie podobało mi się to anime za bardzo, ale chciałabym odświeżyć sobie pamięć i obejrzeć je ponownie. Otóż:
Wiem, że były takie trzy babki (siostry bodajże), takie paniusie, każda miała jakąś moc i latały z takimi chustami, czy jak to nazwać :/ wokół siebie. Jedna z nich miała parcie na jakieś księciunia i ona go omotała czarem chyba. On takie głupie rzeczy robił ten koleś, imprezy wyprawiał, a w królestwie bieda panowała. Pamiętam, że ktoś kiedyś mu się sprzeciwił, bo urządził imprezę - taką miejscówkę, pośrodku sadzawki pełnej sake. Pamiętam, też, że był tam taki facet, blondas taki co miał trzecie oko.Więcej sobie nie przypomnę.
Czy ktoś wie może co to jest??
Soul Hunter ( w Polsce jako Łowca Dusz)
To jest to! Arrigatou
Może nie anime, ale od kilku dni łazi mi po głowie pewna kreskówka z czasów mojego dzieciństwa i za cholerę nie mogę zczaić, jak się nazywała. Pamiętam tylko, że leciała w polskiej TV (na Polsacie chyba), a postaciami były te z legendy o królu Arturze, tyle że wszystkie łaziły w takich "mechowych" zbrojach, które ulegały chyba transformacji. Wiem, że info dałem szczątkowe, ale to jedyne, co pamiętam. Z góry dzięki.
to było na pewno jedno z tych
SEIJUSHI BISMARCK(czy Saber Rider coś tam)
Mahou Kishi Rayearth - najbardziej prawdopodobne.
i może Vision of Escaflowne jednak nie pamietam by to puszczali, tym bardziej ze czas dzieciństwa przechodziliśmy niemal w tym samym czasie.
To i ja sie podepnę po ten temat z jakiego to jest anime
http://pown.alluc.org/?uid=529
To i ja sie podepnę po ten temat z jakiego to jest anime
http://pown.alluc.org/?uid=529
Nie z jakiego anime a z jakiej gry: Guilty Gear
http://pl.youtube.com/watch?v=P1072v575Uc
Ostatnio edytowany przez Mender (2008-04-12 12:25:40)
Te dwa pierwsze to CG z gier hentai.
Trzeci to Rei Ayanami z Evangeliona. Pewnie jakiś fanart.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
nr 4 to Dokuro-chan (fanart)
KDE4 ssie
dzięki:)
nr 4 to Dokuro-chan (fanart)
To nie jest Dokuro-chan;)
A co w takim razie?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna