Nie jesteś zalogowany.
Mnie po pierwszym epizodzie może nie bardzo przekonuje fabuła i humor, ale pierwszy ep to pierwszy ep (w końcu mój, przez długi czas, ulubieniec, blicz, spodobał mi się po dwudziestym). jak się można było po Bones spodziewać, animacja jest ładna, kreska mi wpadła, a muzyka bardzo mi się spodobała no, ale na razie nie ma za bardzo co oceniać. Czekam na drugi ep. xD
Ja bym z checia pierwszy obejzal ale na moje nieszczescie suby nie pasuja do wersji umieszczonej na torrenty.org:/
Orientuje sie ktoś czy Soul Eater będzie wychodził tylko w nawyższej rozdzielczości HD mkv? Bo mój sprzet tego nie pociągnie;/ a chciałbym zobaczyć cóż to takiego:)
~Rufus Thomas
Wychodzą też wersje SD.
Wiecie co zostało ocenzurowane?
i czy raw od TV-J jest tym wydaniem pierwszym czy też już bez cenzury?
W pierwszym odcinku nie było cenzury (ten puszczony w dzień nie różnił się od tego emitowanego w nocy).
Zapewne dopiero w następnych pojawią się sceny do ocenzurowania.
Właśnie pojawiła się taka wersja, więc może jest coś na rzeczy z tą cenzurą już w 1 odcinku....?:
[Rumbel]​_Soul​_Eater​_-​_01​_[H264-HD][Uncut][65AB2DE5].​mkv
Dzięki, właśnie udało mi sie znaleźć odcinek w avi:)i też Uncut
Ktoś wie coś więcej o tej cenzurze? - nie sądziłem że coś tam może być cenzurowane
[cytuj]Note: There's two version of Soul Eater that one of them is the normal version which airs on Mondays and other is "Late Show" version which airs on Thursday nights and has some extra scenes in the preview but for the main program it doesn't have any difference from the normal version (at least for first episode).[/quote]
Bardzo spodobał mi się pierwszy epek. Są ciekawe walki (a to dopiero początek, więc jeszcze się rozkręcą), humor oraz dobra muzyka. Zanosi się na bardzo dobrą serię.
jak ja to zobaczyłem to spadłem z łóżka.
To jest jak bajka kleszcz(STICK), karykatura D.Gray-Man i kilku innych
MKV (H264 1280x720 Uncut Version)
Episode 1 : http://www.megaupload.com/?d=SM7I70XX
Ostatnio edytowany przez KKnD (2008-04-12 23:42:20)
Pierwszy epek rządzi! Animacja to cud, miód i orzeszki. Wszystkie walki piękne i chaotyczne niczym w Gurren Lagann. Jedynie postacie są rysowane za mało szczegółowo, ale tak zawsze bywa z animcami ze stajni Bones (znaczy się wszystkie postacie są jakoś inaczej rysowane). Jestem ciekaw, jak rozwiną akcje i co będą prezentować ze sobą następni Shinigami?
Ostatnio edytowany przez ivelios (2008-04-13 21:14:20)
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
A co ma bones do kreski ? to raczej zależy od mangaki...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
mam dwa pytania. której grupy wersje najlepiej ściagać?? i o co chodzi tym (Uncut)???
Bardzo dobrze zapowiadające się anime, bardzo spodobał mi się pierwszy odcinek, na dodatek jest do ściągnięcia raw w HD, o którym ktoś już napisał. Oprawa A/V znakomita ;]
2 ep. równie zachwycający. 2 Nowe postacie Black Star i jego kosa, naprawdę pasujące do tego pokręconego klimatu. Black Star mi jakoś przypomina naruto (i nie chodzi mi tu o motywy ninja) a zachowaniem i charakterem. Animacja i kreska stały znów na poziomie (jak 1 ep) było słychać chyba jakiś jeden nowy otyw muzyczny, poprostu wszystko OK. Narazie najlepsza seria tego sezonu (Ale widziałem mało bo czekam aż skończą się z paroma wyjątkami )
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Nareszcie Specjalnie czekałem na to [Uncut]
...
a przy drugim ep ktos sprawdzal jaka jest różnica miedzy uncut i "cenzurowanym" ?