Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Jakiś fanart...
Ale jestem, super, nie ma co... Prosiłem o tytuł kreskówki i zapomniałem o temacie
Sprawdziłem podane przez Was pozycje i to nie o nie mi chodzi. Do opisu:
Może nie anime, ale od kilku dni łazi mi po głowie pewna kreskówka z czasów mojego dzieciństwa i za cholerę nie mogę zczaić, jak się nazywała. Pamiętam tylko, że leciała w polskiej TV (na Polsacie chyba), a postaciami były te z legendy o królu Arturze, tyle że wszystkie łaziły w takich "mechowych" zbrojach, które ulegały chyba transformacji. Wiem, że info dałem szczątkowe, ale to jedyne, co pamiętam. Z góry dzięki.
dodam jeszcze, że oglądałem to za łebka, czyli lata może 95-96.
"Skazany na zajebistość"
Moze poszukaj tutaj ?
http://anime.info.pl/
Ja bym jeszcze stawial na Rycerzy Zodiaku, ale to taki luzny pomysl.
Jesli to produkcja zachodnia to moze byc ciezko, bo jakos nie spotkalem sie z ich spisem jak na powyzszej stronie.
Moze pamietasz jakies inne szczegoly?
parara napisał:nr 4 to Dokuro-chan (fanart)
To nie jest Dokuro-chan;)
Niebieskie włosy i czarne wstążki -> pierwsze skojarzenie - Dokuro-chan
btw.
No to kto to jest
KDE4 ssie
marcin2 napisał:parara napisał:nr 4 to Dokuro-chan (fanart)
To nie jest Dokuro-chan;)
Niebieskie włosy i czarne wstążki -> pierwsze skojarzenie - Dokuro-chan
btw.
No to kto to jest
Najprawdopodobniej Jiburiru the Devil Angel
Dziś skończyłem oglądać "E's Otherwise", i sobie przypomniałem że w ubiegłym tygodniu oglądając teledyski z anime natrafiłem na moment z jakiegoś anime wtedy wydawało mi się że jest on właśnie z "E's Otherwise", ale nie było go w tej serii i pomyślałem że jest druga seria E's... ale nic na ten temat nie ma, może jest to jakieś inne anime. A motyw był taki:
Chłopak(w stylu Shen Longa z E's) był(chyba) w szkole i obrzucali go kamieniami wtedy przybiegł inny koleś(tak jakby Kai) i pytał się "czemu sie nie broni" a on na to iż kamienie nie są wstanie go zranić więc "Kai" próbował przemówić innym do rozsądku.
a skojarzyło mi się to z E's gdyż nie chcieli używać swojej przeciwko ludziom i tyle oglądnąłem a nie mogę znaleźć teraz tego AMV. Wiem że nie za wiele ale może ktoś z was będzie wiedział o co chodzi.
Strony Poprzednia 1 2 3