Nie jesteś zalogowany.
Narazie jest oki paru się wyrwało z tłumaczeniem:)
Tylko aby te Anime nie zostało osierocone tzn> bez reszty napisów
[cytuj]Tylko aby te Anime nie zostało osierocone tzn> bez reszty napisów[/quote]
to sie wydaje bardzo prawdopodobne
Obejrzałem, skasowałem
Mi by wszystko pasowało w tym anime gdyby nie wygląd głównego bohatera, szkoła podstawowa :/
Co kto lubi:) Ja wole poparzeć na 3>4 ep nim zrezygnuje .Mi fanserwis nie przeszkadza, traktuje to jak mini przerywniki.
ja nie wiem... wg mnie jak sie zacznie oglądać jakieś anime to myślę, że trza je skończyć. nie? Nie wazne jak by shiterskie było powinno sie obejrzeć... no chyba ,że zrezygnujesz odrazu ... >,< ale i tak uważam że jak sie coś zaczęło to trza skończyć (mozna ewentualnie zaprzestać oglądania jeśli jest to shit+ xxx epkow ^^ )
ja tam wyłączyłem to anime po ok. 10 min
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
dziwne, ale fajne
oczekuje ze cala seria bedzie tlumaczona
Ja tak samo tego oczekuje bo kroi się b.miłe Anime
A co do tego bohatera młodziaka hmm sam w szkole miałem kolege co miał 145 cm wzrostu był szczupły i b.podobny z postury do tego z Anime chłopaczka i dopiero w wojsku wyskoczył do 170 cm.
Mały nie znaczy ze ciapa.Jak narazie i tak niezle się trzyma chłopak ja bym już dawno w psychjatryku siedział po takim spotkaniu>uwiedzeniu>zakochaniu>wysadzeniu> itp:)
Ostatnio edytowany przez sasad (2008-04-14 02:00:24)
2 ep mnie powalił nagości tyle co w niejednym anime przez cały sezon:) Facecik ma przerąbane :D2 napalone szalone panienki zgroza:)
Ostatnio edytowany przez sasad (2008-04-13 15:33:50)
Ktoś sie tu boi ze napisow nie bedzie ? haha No problemos muchachos ^_^ zamierzam tłumaczyć choć by to mialo 500 100 900 epow
To anime jest głupie...
Za dużo loliconu... rzygać chce się od tego.
Ostatnio edytowany przez neverar (2008-04-13 17:23:33)
Seria zarąbista u mnie ma już widza humor całkiem całkiem
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
po drugim epku stwierdzam, że seria pójdzie w zapomnienie. Tak jak powiedział ~neverar za dużo loliconu ( po prostu za dużo tego jest ) :/ . Mogę ściągnąć hentai'a niż oglądać tą serie
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2008-04-13 17:55:18)
Owszem ale hmmm wg mnie jest zwarjowane te anime:) czy zapomnimy o nim hmm jak o wszystkim sie zapomina.Ale zawsze to jest do zabawy>rozrywki itp:)
Epizod 2 prawie gotowy. Niestety muszę czekać na korektę. Nie mam zamiaru wystawiać napisów w wersji beta
Prawdopodobnie między 04:00 a 16:00 wstawię napisy. To zależy czy korektor będzie na mobilny.
Gdzie wy tu macie lolicon? Fakt, że ecchi jest tutaj od groma i jeszcze trochę, ale loli nie zauważyłem (bo Chizuru na pewno się do loli nie da zaliczyć, co do Nozomu to można się zastanawiać, ale też nie bardzo).
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-04-13 22:55:50)
mnie zniechęcił juz 1-szy ep....za bardzo to jednak naiwne....jakis smieszny kolo i napalona na niego laska....no i oczywiscie on broni sie jak moze zeby tylko nie zobaczyc/dotknąc jej piersi....smiech na sali....ja dziekuje ;P
GodFather szybki jesteś Widzę że ci się anime strasznie spodobało
po drugim epie mogę powiedzieć: Do-wi-dze-nia.
za dużo fanserwisu, wylewające się 'cyce jak donice', ciapowaty bohater.. nie chce mi się marnować ani czasu, ani miejsca na dysku na takie cuś.
btw. lolicon? gdzie? chyba chodziło shotakon, albo coś w ten deseń
KDE4 ssie
Zobaczymy po pierwszych pięciu epizodach, czy warto to ciągnąć. Jak na razie to naprawdę trochę zboczone to jest, ale jaka kreska.
Kreska fakt fajna:) a co do reszty hmm w końcu to wszystko jest przesadzone i tyle,bo to ma być takie:) hmm Panowie to wy nie wiecie Japończycy>ta nasza połowa< mają bzika na tle spooorego gabarytu u pań:)
A i wy naaaapewno nie lubicie sporego rozmiaru ?.:)