Nie jesteś zalogowany.
i tak czekam na [gg]
raw.................................. o w morde!!
idę szukać szczęki pod biurko
Ostatnio edytowany przez neverar (2008-04-13 15:56:19)
SPOILER
o cholera ja nie wytrzymam do nastepnej niedzieli, taki mocny odcinek. To jest znecanie sie, zastanawiam sie tylko czy ci z Chin sa po stronie Lulu bo cesarz Chin wydawal sie byc pod wplywem geass lulu ale ten jego samuraj juz nie. I ciekawe skad lulu wytrzasnie nowe mechy przeciez tymi zwyklymi nie da rady zwalczyc calego okraglego stolu.
SPOILER
ps. ja chce 3 odcinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A wie kto kiedy wypuszcza odcinki CG Zero-Raws?
ale widzieliście geass w obu oczach! i kto tu jest mastach?
nvm.
Ostatnio edytowany przez Darconn (2008-04-13 17:53:10)
ja pierdziele rollo też?? szkoda..
Mnie bardziej interesuje co się stało z Nunnally i skąd pojawił się Rollo?
W tym odcinku pewnie duża część tego się wyjaśni.
imho im wiecej osob bedzie mialo geass tym seria bedzie tracila na wartosci
tey jest już jakiś hardek na necie ?!
nie
O w morde jeża! Gdzie moja szczęka? I chyba odrapałam sobie cały stół, gdyż moja nienawiść do Suzaku jeszcze bardziej wzrosła, jeśli to w ogóle możliwe. Dobrze, ze monitor nie ucierpiał. Już dawno żadne anime nie wzbudziło we mnie takich emocji!
SPOILER jakby skrócenie odcinku
Poczynając od początku: retrospekcje Karen co do tego co sie stało w jaskini na Kaminejimie. Sam początek efekt - wbicie w fotel w oczekiwaniu. I jeszcze to dołożenie echa do "Ore ga Zero". A potem... obaj sie zezli! Matko! Po prostu się nie trafili! A potem Suzaku znów ujawnił swoje pajęcze umiejetności. Piękna yaoistyczna scena, gdy Suzaku siedzi okrakiem na Lulusiu. Karen zwiewa. A dalej już tylko chęć zamordowania Suzaku i "phi" Leloucha. A teraz otwarcie gęby - to w sumie było do przewidzenia, że Suzaku zatrga go przed oblicze jego ojczulka! Chęć wydrapania oczu Suzaku, wrrr. I "Mój któryś-tam synalek, Lelouch vi Britania. Dawno się nie widzieliśmy, mój synu." Umarłam XD A potem... to przecież też było oczywiste! Że Lulu stracił wspomnienia dzięki swojemu ojczulkowi. Ale szczęka spadła mi na ziemie przy tej scenie i na dodatek... w obu oczkach Geass ma. Potem powrót do rzeczywistości i...
Lulu: Shi Tzu...
CC: To nie ja (o tym, że nie ona dała geass Charlesowi).
No i teraz właśnie... Więc kim jest Rollo?! Scena na koncu była dla mnie największym szokiem. ON. MA. GEASS. Zgon o_o
A w międzyczasie Lulusiowe snucie zuych planów, ten uśmieszek. Cynizm CC (choć tego było zdecydowanie zbyt mało w tym odcinku). Imperator zaprowadzający Suzaku do tego tajemniczego miejsca... Rozmowa Karen z Lelouchem w cztery oczy. I jej "Nie patrz, zbolu!" Jak zobaczyłam taki ładny ekran za plecami Guilforda podczas jego gadki to tylko wyczekiwałam... aż pojawi sie na nim Zero ze swoja pompatyczna gadka I euforia Dietharda, zaciekawienie Rakshaty oraz... no proszę, proszę, a jednak miałam racje, to Nina! Suzaku ze swoja mina zbitego psa w towarzystwie nowych kumpli. Zgeassowany chińczyk, łoooo. I na koniec wymieniona wyżej scena z Rollo (któremu nagle kompletnie sie zmienił głos) wychodzący z tego nienormalnego mecha i... geass. Zgon na miejscu! Ja chce wiecej!
Mnie bardziej interesuje co się stało z Nunnally i skąd pojawił się Rollo?
Nunnally wnioskując po zmianie aparycji i nowym foteliku jest sobie gdzieś w której willi imperatorskiej, pewnie z VV. A Rollo oczywista ma jakis zwiazek z Imperatorem, nie moge sie oprzec wrażeniu, że miał za zadanie kontrolować go, gdy tenże stracił pamięć i pilnować, by jej nie odzyskał, a w takim przypadku go zabić?
To jest znecanie sie, zastanawiam sie tylko czy ci z Chin sa po stronie Lulu bo cesarz Chin wydawal sie byc pod wplywem geass lulu ale ten jego samuraj juz nie. I ciekawe skad lulu wytrzasnie nowe mechy przeciez tymi zwyklymi nie da rady zwalczyc calego okraglego stolu.
Rakshata mu na pewno dostarczy. Chiński bisz musi wykonywać rozkazy swojego przełożonego, a raczej nie zdaje sobie sprawy, że jego pan jest kontrolowany.
/SPOILER
Ostatnio edytowany przez Nanami (2008-04-13 19:59:55)
mamy hardka od GG!
http://saki.imouto.org:6969/torrents/f0 … f6.torrent
i oczywiście skrypt
http://ggkthx.org/R2/
108 seedów na 4,2k peerów - normalka
Oglądnięte i zrozumiane:D
C.C kocham cię!! Popatrzcie tylko:
[URL=http://img504.imageshack.us/my.php?image=izcodegeassleloucheofthiq4.jpg][/URL]
Na razie sequel spełnia moje oczekiwania:) Oby seria skończyła się zanim zacznie połykać własny ogon.
Ostatnio edytowany przez neverar (2008-04-13 20:50:54)
Oglądniete ze skryptem W sumie wszystko zrozumiałam z RAWu, choć pobieżnie.
Kurde, ja chce wiecej CC! <3
CC i to chłodne spojrzenie.. i cały odcinek stał sie piękny ;]
chodź ta końcówka...