Nie jesteś zalogowany.
LUDZIE!!!!
Czy ja w ogóle pisałem na początku, że komuś ten temat się przydał? NIE! Pisałem, do czego ten temat jest przeznaczony, ponieważ stwierdzenie ~Qashqai jest błędne.
[cytuj]
dulu napisał:~kiczowatykoles, ty w to wierzysz? Ten temat przydał się może ze 2 osobą,
Komu?
Oj, ty bronisz tego tematu, czy nie. Zdecyduj się.
xD che che, nie zrozumiałeś, o co mi chodzi xD
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2008-04-13 21:34:01)
Te, to po cholerę, w ogóle się odzywasz?
Wszyscy widzą jak powstał i co go czeka, a chyba nigdy nie spełniał swojej roli, więc granie 'strażnika prawa' jest niepotrzebne.
kiczowatykoles napisał:dulu napisał:~kiczowatykoles, ty w to wierzysz? Ten temat przydał się może ze 2 osobą,
Komu?
Oj, ty bronisz tego tematu, czy nie. Zdecyduj się.
xD che che, nie zrozumiałeś, o co mi chodzi xD
Nom, kompletnie co innego.:D
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-04-13 21:37:04)
Ależ panowie... Dodajecie tylko Shit do tego ścieku. Dla zasady moglibyście podać jakiś tytuł.
Ja np. zaproponuję Akagi. O graczu Mahjonga co się w ciemności pogrążył (czy jakoś tak). Wiem, że ed i op są zarąbiste
(Jeden z ed wykonuje Maximum the Hormone, a op jest przyjemnym wyciem
)
Dziwny jesteś, oj dziwny. Zamiast iść moim śladem wolałeś dać wszystkim do zrozumienia, że ten temat naprawdę jest bezużyteczny. A moje rozumowanie nie jest chyba tak błędne, skoro sam piszesz, że komuś tam mógł się temat przydać.
Bo jest moim zdaniem bezużyteczny. A ja nie jestem z pokolenia JP2 i nie będę pisał, że topic jest przecudny, jeśli nie jest. Nie sprawdzał się i nie sprawdza, a jego jedyny plus jest taki, że zbiera miliony zbędnych tematów w jeden zbędny temat. I póki to zadanie spełnia, to będzie działał. Komuś tam mógł się przydać, per analogiam temat o zakładaniu neonazistowskiej bojówki też mógłby się komuś przydać.
I proszę o koniec offtopa.
Ależ panowie... Dodajecie tylko Shit do tego ścieku. Dla zasady moglibyście podać jakiś tytuł.
![]()
Ja np. zaproponuję Akagi. O graczu Mahjonga co się w ciemności pogrążył
(czy jakoś tak). Wiem, że ed i op są zarąbiste
(Jeden z ed wykonuje Maximum the Hormone, a op jest przyjemnym wyciem
)
Akagi jest w moich planach, i nawet jeśli ktoś go tknie, w co wątpię, wezmę się za to. Muszę jednak najpierw skończyć Kaijiego. A gdybyś się jeszcze nie zorientował, oba anime powstały na podstawie mang tego samego autora, co zresztą widać chociażby po kresce. Z tego co mi wiadomo, Akagi pojawia się nawet w Kaijim, ale czy infom Triadu można wierzyć, nie wiem xD Niedługo się przekonam.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
[cytuj]O graczu Mahjonga co się w ciemności pogrążył[/quote]
fajnie to brzmi ;p
Jak się ma umieszczanie subów do anime już zlicencjonowanego w polsce na DVD do serwisu ANSI? Wiem, że to nie na temat, ale były tutaj już o tym gadki-szmatki. Z tego co się rozeznałem, to ANSI działa na zasadzie: udostępnij zanim zlicencjonują, azostanie. Udostępnij jak zlicenjonowali, usuwamy.
Tak tylko piszę, bo zauważyłem, że idea ideą, a suby dalej w taki sposób są na ANSI zapodawane i nikt tego nie pilnuje.
A wracając do topica: w sumie nie wiem co bym chciał, bo jak coś, to raw albo eng sub.
Ale biorę się za Pani Poni Dash! i fajnie by było, jakby jakiś dobrze wykwalifikowany w swym fachu tłumacz to przetłumaczył:)
~Hatake, patrząc po tytule, na AG nie masz co liczyć, żadne z nas nie jest tak pogięte
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Jak się ma umieszczanie subów do anime już zlicencjonowanego w polsce na DVD do serwisu ANSI? Wiem, że to nie na temat, ale były tutaj już o tym gadki-szmatki. Z tego co się rozeznałem, to ANSI działa na zasadzie: udostępnij zanim zlicencjonują, azostanie. Udostępnij jak zlicenjonowali, usuwamy.
Tak tylko piszę, bo zauważyłem, że idea ideą, a suby dalej w taki sposób są na ANSI zapodawane i nikt tego nie pilnuje.
Niestety źle się rozeznałeś. Ale zdanie popieram. Ewentualną kontynuację tematu proszę prowadzić w jakimś odpowiednim wątku.
#Freeman, wiadomo w ogóle coś więcej o tej Wishlist? Bo od kilku miesięcy napomina się o tym tu i tam, tymczasem ciemno wszędzie, głucho wszędzie. Naprawdę przydałoby się wprowadzić ten projekt w końcu w życie.:(
Ja tam ten topic traktuję jak drugie "coś wesołego" Zawsze można się z czegoś (czytaj: kogoś) pośmiać:-D
~dulu, nowy avek?:)
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-04-14 00:18:13)
Hatake napisał:Jak się ma umieszczanie subów do anime już zlicencjonowanego w polsce na DVD do serwisu ANSI? Wiem, że to nie na temat, ale były tutaj już o tym gadki-szmatki. Z tego co się rozeznałem, to ANSI działa na zasadzie: udostępnij zanim zlicencjonują, azostanie. Udostępnij jak zlicenjonowali, usuwamy.
Tak tylko piszę, bo zauważyłem, że idea ideą, a suby dalej w taki sposób są na ANSI zapodawane i nikt tego nie pilnuje.Niestety źle się rozeznałeś. Ale zdanie popieram. Ewentualną kontynuację tematu proszę prowadzić w jakimś odpowiednim wątku.
Nie no wiesz, po prostu gdzieś to tu na forum przeczytałem, jak o tym bodajże Suchy pisał, czy Kane, nie pamiętam kto.
PS: Do Bartiego na posty o pół strony powyżej: Ja miałem na myśli raczej to: "czekam już 3 miesiące miejcie litość", niż to, że pyta się o tłumaczenie czegoś, ale każdy rozumie jak potrafi:)
A będzie ktoś może tłumaczył Kyouran Kazoku Nikki? Obejrzałem właśnie pierwszy epek, i chwilami dosłownie dosłownie leżałem ze śmiechu:-D, ale paru momentach tak szybko gadali, że mało co rozumiałem:P.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-04-14 22:52:08)
[INP]Tokyo_Majin_Gakuen_Dai_Ni_Maku_04.avi znajdzie się ktoś chętny?
~Hatake, patrząc po tytule, na AG nie masz co liczyć, żadne z nas nie jest tak pogięte
Nie tylko wy jesteście na tym świecie:D
Ja robię napisy do Special A, jutro powinny być
Planetes jest tylko do 11 z 26
Planetes jest tylko do 11 z 26
Pewnie dlatego, że możesz kupić w Polsce dvd:P
To ja poproszę o "Golgo 13" (wydaje mi się że może być fajny, ale jeszcze nie oglądałem), może komuś się spodoba i przetłumaczy
Ja bym prosił aby ktoś tłumaczył Kyouran Kazoku Nikki
To ja poproszę o "Golgo 13" (wydaje mi się że może być fajny, ale jeszcze nie oglądałem), może komuś się spodoba i przetłumaczy
Tak, rzuciło mi się to w oczy, a także ilość epów (50 sic!). Tytuł rzeczywiście może być ciekawy, dlatego najpierw zaopatrzyłem się w kinówkę i oav-kę. Jeżeli będą na wystarczająco dobre, powstaną do nich napisy. A serial... dlaczego tam jest aż tyle epów? xP Może gdy znajdzie się ktoś chętny do wspólnego ciągnięcia serii, to się pomyśli. Na razie i tak muszę pokończyć, co zacząłem.