Nie jesteś zalogowany.
Bakumatsu - może być niezłe. xD [zauważyłem, że już to mam:P]
[Wiem, że nie o to chodziło] Seria gdzieś tam leży, po paru epkach zaczęła mnie mdlić i czeka na obejrzenie or delete.
Noein - odpadłem po 2 pekach. Jakoś nie dla mnie. Wkurzały mnie te dzieciaki.
Shigurui - trzeci odcinek i zacząłem się nudzić. Ostatnio jestem wybredny.:P
Ale i tak dzięki, po obejrzeniu NHG wezmę... sam nie wiem.
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-04-15 12:31:01)
Bakumatsu - może być niezłe. xD
No popatrz... Całkiem "ładna kreska";) Można by to potraktować jako relaks po tym historycznym. Pewnie nie będzie problemów z tłumaczeniem:P
Znaczy, nie mamy podobnego gustu. Zmyliła mnie twoja chęć obejrzenia Kemo i Kaijiego. Fakt, dzieciaki bywają wkurzające, ale na szczęście jest tam jeszcze Karasu i reszta z innego świata. No cóż... W zanadrzu mam jeszcze Hakaba Kitarou, ale raczej wątpię, by ci pasowało. Poza tym stoję na 2 epie, no może w tym tyg. wyjdzie 3.
Mam na hdd pierwszy epek Hakaba Kitarou, ale to jeszcze nie pora na oglądanie tego, bo jak mi się spodoba, to będzie lipa bez miodu[zawsze czeka, aż wyjdzie całość].
Moje gusta są raczej skrzywione, tak ładnie to ujmując, bo skaczę po gatunkach jak ten głupi. Widziałem Yami no Matsuei - tulący się do siebie panowie[chciałem zobaczyć, co to w ogól jest, i nie, zły gatunek].
Jeszcze muszę się zastanowić, ale potrzebuję coś mocnego[fabularnie ofc].
I coś mi się zdaje, że będzie to Kaiji, choć przerażają mnie ich nosy. xD
Witam szukam jakiegoś anime Hentai prosiłbym o podanie jakichs tytulow najlepszych jakie sa=)) dziekuje
hmmm.... w tych klimatach to możesz se green green obejrzeć;]
Green Green to hentai O_o, od kiedy? Hentai to był tylko ten jeden specjalny odcinek, bodajże Erolution, czy jakoś tak.
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2008-04-19 12:29:10)
Szukam anime podobnego do Rurouni Kenshin, czyli Samuraje, Shinsengumi, Szogunat, walki, dramat:). Wszystko oprócz tych, co już obejrzałem, czyli:
-Gintamy, bo to właśnie oglądam:P (i nie wyrabiam ze śmiechu ^_^),
-Afro Samurai
-Basilisk: Kouga Ninpou Chou (choć pewnie sobie zrewatchuję sobie w najbliższym czasie, bo bardzo mi się podobało)
-Samurai Champloo
-Samurai 7
Właśnie przy oglądaniu Gintamy naszło mnie na te klimaty;).
Może Samurai Deeper Kyo? Choć i tak się umywa o wersji mangowej....
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Dzięki, obie sprawdzę jeszcze zanim pojadę na praktykę:). Jak znacie jeszcze jakieś, które możecie polecić to walcie. Może być też jakaś starsza seria.
Witam wszystkich mam proźbę czy nie znacie jakiegoś anime podobnego do death note czy do code geass będę bardzo wdzięczny za odpowiedź z góry dzięki
Witam wszystkich mam proźbę czy nie znacie jakiegoś anime podobnego do death note czy do code geass będę bardzo wdzięczny za odpowiedź z góry dzięki
Po prostu czekałem na takie coś. xD Bez urazy, ale TAKICH serii nie ma, bo sam wielokrotnie szukałem.
Gorczak, ja również mogę polecić,
a może Peace Maker Kurogane?
bo seria jest genialna, nie ma co. Jest w mojej top X.
Parararka zmieniła avka, ładny.:)
dulu dzięki za odpowiedź i to bardzo szybką ja też wielokrotnie szukałem z zerowym skutkiem a może znasz jakieś super anime typu kryminał/zagadki/tajemnice??
może Monster by cię zaciekawił, polecam
~dulu, dzięki
Haruhi po zmianie fryzury, ale nadal w tej samej pozycji
KDE4 ssie
monster ma jesną wade taką że już go obejrzałem
Ostatnio edytowany przez bason2007 (2008-04-22 23:09:52)
Uwierz, że tego też szukałem. xD
Taki detektywistyczny jest Spiral.
Obejrzałem pierwszy ep. Kaze no Yojimbo, ale po remoncie coś mi się stało z dyskiem i trochę przepadło, muszę ściągnąć jeszcze raz, ale 1. odcinek był super tajemniczy. Ach!:D
Oj, ale ja jestem, Monster - ryczałem, bo takie wspaniałe. Dziś nie robią takich serii![nie zniechęcaj się po pierwszych odcinkach, bo warto oglądać]
Aha, to Potworka omijamy, jak sobie coś przypomnę[na pewno coś jeszcze widziałem],dam znać.
~dulu, dzięki
Haruhi po zmianie fryzury, ale nadal w tej samej pozycji
Ulubiona fryz tego gościa... Yyyy, faq, zapomniało mi się.:P
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-04-22 23:17:55)
oj kurczę już nie mogę się doczekać kiedy mi ściągnie Spiral: Suiri no Kizuna z pierwszego zdania recenzji jak dlamnie to anime jest super dzięki