Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
co sądzicie o tym tytule ?:P
moje odczucia są pozytywne ;] dosyć ciekawa fabuła bardzo dynamiczne walki kreska tez bardzo dobra ^^ ( trochę mnie denerwują te pastelowe tła ale to już kwestia gustu )
nie pozostaje nam nic innego jak czekać na Kolejny ep ;]
Jest to seria dla mnie, może krzywy, ale fajny humor.
Podoba mi się, kiedy główny bohater robi tą swoją 'minkę' i wszyscy mu ulegają.:P Mam tylko nadzieję, że za parę epków nie będzie on alfą i omegą, bo takich serii to na pęczki. Nic, tylko czekać na następne epki, choć ja już zaczynam odkładać, bo seria za fajna, żeby oglądać tylko raz w tygodniu.
Boże, dlaczego pozwoliłeś, żeby Shana podkładała tam głos, to w ogóle tam nie pasuje.;)
Boże, dlaczego pozwoliłeś, żeby Shana podkładała tam głos, to w ogóle tam nie pasuje.;)
podkłada tam głos za kogo ?:P
Zapowiada się całkiem fajnie, o ile jednak nie zrobią z tego czegoś schematycznego. Trochę więcej walki pragnie moja dusza
Bodzio jeżeli będą sie trzymać mangi ... to już niedługo zobaczysz całkiem niezłe walki
A Shany nie słyszałem jeszcze ^^ wiec nie mogłem wiedzieć ...
Seria ma tzw. potencjał, nieźle przedstawione walki, dobra kreska no i jak dla mnie na plus główny bohater, który przynajmniej na razie ma to gdzieś, że jest jakimś The Chosen One i nie chce ratować świata ale pewnie się to zmieni....
Bodzio jeżeli będą sie trzymać mangi ... to już niedługo zobaczysz całkiem niezłe walki
To dobrze. Bardzo dobrze.
Zapowiada sie ciekawie, napewno serie ściągam, ale chyba zrobie tak jak kolega Pisak z oglądaniem....choc zresztą później sie zobaczy ;p
Chyba i ja się za to zabiorę. Zapowiada się naprawdę ciekawie.
Ogólnie w tym miesiącu posypało ciekawymi seriami.
Pierwszy epek trochę chaotyczny ale ok, walki ładnie przedstawione, kreska i animacja też w porządku, zobaczy się kolejne odcinki, bo póki co to anime zrobiło na mnie dobre wrażenie.
Kiedyś oglądałem to anime i jak dla mnie to prawie gniot. Mówiąc dokładniej zanosiło się całkiem dobrze i w trakcie serii zdarzały się lepsze odcinki, ale niestety większość była do niczego.
Anime jakieś nudne z przeciętnymi postaciami. Nie miało w sobie tego czegoś co by pozwoliło bardziej polubić bohaterów.
Dobrej akcji też nie miało. Strona wizualna i muzyczna przeciętna.
Obejrzałem je w całości (bardzo nie lubię przerywać oglądania anime) i oceniam 4/10.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=5630
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-08-05 16:28:33)
Strony 1