#1 2008-04-18 16:13:01

LWish
Użytkownik

Anime-District.pl

191929fa84760742e311c6f9e778a1587862bf198292.jpg

Anime-District.pl

Zapraszamy wszystkich wielbicieli mangi i anime na nowo otwarte i prężnie rozwijające się forum z działem download.
Dyskusje na temat nowych i starych serii anime, tych ciągle emitowanych jak i tych zakończonych.
Do tego rozmowy o mandze oraz muzyce w anime. Jeśli zaś chcecie więcej niż tylko rozmowy, dział download stoi otworem przed zarejestrowanymi użytkownikami. Zapraszamy smile

Pozdrawiam,
LW

Ostatnio edytowany przez LWish (2008-04-18 16:16:18)

#2 2008-04-18 16:27:12

Zgrzyt
Użytkownik

Odp: Anime-District.pl

może ktoś powie że się czepiam jednak

LWish napisał:

Dyskusje na temat nowych i starych serii anime, tych ciągle emitowanych jak i tych zakończonych.
Do tego rozmowy o mandze oraz muzyce w anime.

To wszytko i jeszcze więcej jest na tym forum i jako zwykły użytkownik sadze że tu mi lepiej.

LWish napisał:

Jeśli zaś chcecie więcej niż tylko rozmowy, dział download stoi otworem przed zarejestrowanymi użytkownikami.

A takich stron jest multum, chyba ze wy macie same najtrudniejsze do zdobycia anime w kosmicznej jakości i to upchane na jakimś szybkim serwie  . Nie ma tak? Uuuuuuuu

Ja rozumie ze niekiedy człowiek ma potrzebę zrobienia czegoś dla siebie wrażenia siebie... i to się wiąże z zamiłowaniem do.........(tu M&A). Jednak takich stron forum jest w ch*j , w tym pełno b.dobrych stronek.
Po co tworzyć coś co i tak a rok zostanie zapomniane?
Wróże mam klęskę.. i to że albo nikt nie będzie odwiedzał was bądź będzie ich bardzo mało.... Albo nie ja tego nie przewiduje, ja to wiem ^^

Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-04-18 16:29:09)

#3 2008-04-18 16:34:18

qnop1989
Użytkownik

popieram zgrzyta smile

Wasza stronka najbardziej zyska na posiadaniu w dziale DOWNLOAD jakieś trudno dostępne anime, bo inaczej to ciężko będzie się przebić.

ale życzę powodzenia smile

#4 2008-04-18 16:53:01

LWish
Użytkownik

Zgrzyt napisał:

Po co tworzyć coś co i tak a rok zostanie zapomniane?
Wróże mam klęskę.. i to że albo nikt nie będzie odwiedzał was bądź będzie ich bardzo mało.... Albo nie ja tego nie przewiduje, ja to wiem ^^

Gdyby każdy, kto chciałby  stworzyć jakąkolwiek stronę/forum/portal wychodził z takiego założenia, jak ty właśnie przedstawiłeś, to internet byłby bardzo ubogi. A jednak wielu ma myśli przeciwne do twoich - tworzą - i dzięki temu, jest tak jak jest, internet się wzbogaca. Pojawiają się nowe portale, które niekiedy prześcigają tych, którzy się wcześniej pojawili. A przyszłości, nie można być w 100% pewnym smile

qnop1989 napisał:

ale życzę powodzenia smile

Dziękujemy smile

Ostatnio edytowany przez LWish (2008-04-18 16:53:31)

#5 2008-04-18 17:41:04

Sir_Ace
Użytkownik

Ładnie wam to wyszło. Gustownie i nienachalnie oczkod
Nie wiem tylko, czy samo to skłoni ludzi do rejestracji i dyskusji.

#6 2008-04-18 17:43:19

berith14
Użytkownik

~Zgrzyt ma rację co do trudno dostępnych anime, bo jeśli będziecie upać anime, które można znaleźć na innych forach to w końcu strona padnie. Ale za to widzę, że strona stawia na humor [cytuj]Download - wszystkie zamieszczone tutaj linki zawierają materiały próbne, które należy skasować po upływie 24h[/quote] A tak na serio to albo nie umieszczajcie na stronie zlicencjonowanych anime albo usuńcie ten tekst (który jest kupa warty).

#7 2008-04-18 17:50:42

Zgrzyt
Użytkownik

LWish napisał:

Gdyby każdy, kto chciałby  stworzyć jakąkolwiek stronę/forum/portal wychodził z takiego założenia, jak ty właśnie przedstawiłeś, to internet byłby bardzo ubogi. A jednak wielu ma myśli przeciwne do twoich - tworzą - i dzięki temu, jest tak jak jest, internet się wzbogaca. Pojawiają się nowe portale, które niekiedy prześcigają tych, którzy się wcześniej pojawili.

Gdyby wszyscy tak myśleli, wpisując odpowiednie hasło w Google wyskoczyło by mi dziesięć dobrze przemyślanych stron na których skupili się użytkownicy i nie musiał bym ganiać po linkach. Nowi userzy nie zakładali tematów z jakiej strony pobiorę to czy tamto. Po co tysiące stron z jedną rzeczą jak kilka genialnych wystarczy. Morze i koncepcja uboga jednak prosta i funkcjonalna. Internet jest jak kosmos... a każda badziewna i szara strona internetowa jest jak latający w nim śmieć (np. stolec Neil'a Armstrong'a). Lepiej jak by był czysty i nic nie blokowało dostępu do gwiazd(i nie strącało wahadłowców)

LWish napisał:

A przyszłości, nie można być w 100% pewnym smile

To czemu jesteś pewny że nie można być pewnym? BO ja jestem pewien. Tak jak  tego że pod Tokio trzymają armie mechów.. I kawaii bi'laski z kocimi uszami ^^

Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-04-18 17:54:32)

#8 2008-04-18 18:08:37

LWish
Użytkownik

Zgrzyt napisał:

Gdyby wszyscy tak myśleli, wpisując odpowiednie hasło w Google wyskoczyło by mi dziesięć dobrze przemyślanych stron na których skupili się użytkownicy i nie musiał bym ganiać po linkach. Nowi userzy nie zakładali tematów z jakiej strony pobiorę to czy tamto. Po co tysiące stron z jedną rzeczą jak kilka genialnych wystarczy. Morze i koncepcja uboga jednak prosta i funkcjonalna. Internet jest jak kosmos... a każda badziewna i szara strona internetowa jest jak latający w nim śmieć (np. stolec Neil'a Armstrong'a). Lepiej jak by był czysty i nic nie blokowało dostępu do gwiazd(i nie strącało wahadłowców)

Google, które nie było pierwszą wyszukiwarką a jednak jest najpopularniejsze. Reklama? Lepiej zarządzający nią ludzie niż innymi wyszukiwarkami?

Zgrzyt napisał:

To czemu jesteś pewny że nie można być pewnym? BO ja jestem pewien. Tak jak  tego że pod Tokio trzymają armie mechów.. I kawaii bi'laski z kocimi uszami ^^

Tak więc czekam aż to się światu/publice objawi xD

#9 2008-04-18 19:42:57

tymek88
Użytkownik

Widze że admin takze lubie EL ^^ ;D

jesli chodzi o sam pomysł.. no to raczej nic nowego ;P ale jak juz było napisane.. kazde większe forum kiedys jakos musiało zacząć prawda ?
Do teg odochodzi znowu (j/w) zeby sięwybić musielibyście mieć jakieś serie ktore sa naprawde trudno dostępne, coś co będzie was wyróżniać spośród innych jezor Co do samego forum nic nie powiem bo nie ma co powiedzieć ;> dopiero zaczynacie..
Ale napewno na + zasługuje wygląd forum oczkod od strony wizualnej mi sie podoba smile

Powodzenia!

ps.

~qnop1989, ciekawy sig ^^ smile_big

#10 2008-05-05 17:06:15

LWish
Użytkownik

Po małych problemach z bazą wracamy smile

#11 2009-03-29 15:19:23

pcela
Użytkownik

Działa wam ta strona.

userbar.png
pcela.png

#12 2009-04-02 14:20:28

Dark1992
Użytkownik

Chyba coś z domeną nie teges

Odcinki online oraz download anime : www.division69.net
Artykuły, ciekawostki, multimedia, cosplay, ciekawostki Anime&Manga : www.division69.net
banner400x50.jpg

#13 2009-04-02 15:18:31

Bakura
Użytkownik

Czemu ta strona ma niby działaś, skoro grupa się rozleciała? LWISH aka Ega0 odszedł z grupy i już nie miał kto typesettingu robić niestety, a całkiem nieźle się zapowiadali.

What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu

#14 2009-04-02 16:25:31

tymek88
Użytkownik

LWISH aka Ega0

Lol, to był Ega0? xD ^^

Stopka forum

© Animesub.info 2024