Nie jesteś zalogowany.
Nie widze jakos tematu gdzie moglbym o to zapytac wiec pytam tutaj.
Poszukuje angielskie napisy do Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de inny tytul tego anime to They are my noble Masters , moze ktos posiada softsuba tego anime i moglby wymuxowac napisy, bylbym wdzieczny za to.
Sprwadzalem na stronkach podanych w FAQ ale niestety nie ma ich tam, ale wiem ze sa softsuby wiec byc moze ktos je posiada i udostepni mi napisy.
JoJo softy tylko są do 4 epka na ansi a reszta to hardki i są na anfo
JoJo, mam całą serię na dysku, jak znajdę, to ci podeślę na PW.
damian2075, chodziło o angielskie.:P
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-04-15 20:37:30)
Hatenkou Yugi ! jak widac jest tam na to nawet dużo chętnych więc przydałyby sie te kolejne części .
To ja poproszę o tłumaczenie xxxHOLIC Kei
JoJo, mam całą serię na dysku, jak znajdę, to ci podeślę na PW.
damian2075, chodziło o angielskie.:P
oj chyba muszę zacząć czytać przeczytać ze dwa razy a potem coś napisać[deprecha]
Growlanser IV: Wayfarer of the Time;)
Gundam Wing przetłumaczone jest tylko 14 odcinków. Orientuję się ktoś dlaczego zaprzestano tłumaczenia tego świetnego anime??
Witam!! Moze sie ktoś wziąć za "H2O: Footprints in the Sand" od 7 epka w górę(najlepiej na podstawie Baka-Wolf-m.3.3.w.) i przydało by się tłumaczyć dalej Persona -trinity soul- bo ostatnich 2 coś nie widać. Pozdrawiam )
Witam!! Moze sie ktoś wziąć za "H2O: Footprints in the Sand" od 7 epka w górę(najlepiej na podstawie Baka-Wolf-m.3.3.w.) i przydało by się tłumaczyć dalej Persona -trinity soul- bo ostatnich 2 coś nie widać. Pozdrawiam
)
Krótko i na temat
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Ja bym chciał żeby ktoś przetlumaczył Monochrome Factor od [IIDX]
[cytuj]Witam!! Moze sie ktoś wziąć za "H2O: Footprints in the Sand" od 7 epka w górę(najlepiej na podstawie Baka-Wolf-m.3.3.w.) i przydało by się tłumaczyć dalej Persona -trinity soul- bo ostatnich 2 coś nie widać[/quote]
spokojnie te serie napewno nie zostały porzucone, tylko napisy nie wychodzą co tydzień, musisz sie wiec uzbroic w cierpliwość
[cytuj]Krótko i na temat :shit happens:[/quote]
widze, ze lubisz tą ikone XD
a ja chciałem zapytać czy ktoś tłumaczy Happy lesson bo wydaje sie jak by zostało porzucone napisy sa tylko do osmiu epkow z 13 a dalej cisza a oav to tylko 3 i 4 odcinek ;] tak wiec prośba z mojej strony żeby ktoś sie zainteresował ta seria i ja dokonczyl pozdro
Czy ktoś może tłumaczy shigofumi?? Jest przetłumaczone do 6 ep i na tym koniec, byłabym ogromnie wdzięczna gdyby ktoś poświęcił trochę swojego czasu na przetłumaczenie reszty epizodów
Mogę zdradzić, że ktoś oczekuje na 2 epek i wtedy podejmie decyzję.:P
Ktoś się bierze za Nijuu-Mensou no Musume? Kolejne anime BONES w tym sezonie i wydaje się dość ciekawe.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Bodzio coś o tym syczał, zdaje się nawet, że jest o tym "Co kto tłumaczy".