Nie jesteś zalogowany.
@rat12 - to taki problem sobie przestawić fps, albo kilka sekund w przód/tył?
Co do samego anime - na razie oglądałem pierwszy ep tylko, fabuła prosta, trochę denerwuje mnie też ten cały shinigami, ale za to animacja i ogólnie sceneria - cudo : D Po prostu mnie zachwyciła. Pojedynki, ruchy ciała i cała reszta, płynne jak w mało której produkcji ; ]
dobre anime
czy rawy są w wersji uncut czy tylko grupa rumble może sie nimi pochwalić?? Wogóle jest jakaś różnica w tych epkach co wyszłóy do tej pory od grupy rumble a rawami czy też innymi grupami fansuberskimi??
Pewnie większa różnica zacznie być widoczna w dalszych epach przy krwawych momentach itd.
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Napiszę tutaj, żeby mnie co niektórzy przestali dręczyć na gadu
Suby do trzeciego epka tegoż anime wydam jutro, najdalej pojutrze. Cierpliwości
...
Dobra dopiero widziałem 1 odcinek a już mi się podoba. Ale takie pytanko od której grupy są wersje cut i uncut? Chodzi mi o RAW'y bo ostatnio zassałem od Zero-raws i to był cut o ile dobrze mi się wydawało...
Dobrze Ci się wydawało. Z RAWów uncut jest np. od: [Alex-Kpek], [4RRAWS], [Freelance-RAWs], [TV-Japan].
Aha, [Zero-Raws] też ma wersję uncut. Poszukaj z oznaczeniem "Late Show".
a która grupa z tych co wymieniłeś wydaje najlepsze rawy tego anime
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
mógłby ktoś zapodać linki do odcinków które do tej pory wyszły? (chodzi o ver [TV-Japan] lub [Zero Raws] UNCUT rawa lub mkv 704x396 lub podobne) lub stronke z której moge je pobrać... na nyaa szukałem, jest kilka ale za duza rozdzielczość a na innych jakoś też takich nie ma <cry> (toshokan, anirena)
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
Late Show (Uncut) w tej rozdzielczości znalazłem tylko:
[Zero-Raws] Soul Eater 03 Raw [Late Show](704x396 WMV9).​avi
[Zero-Raws] Soul Eater 02 Raw [Late Show](704x396 WMV9).​avi
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
to zawsze 2 odcinki więcej dzięki xD jak by ktoś znalazł jeszcze 1, 4, 5 to z góry thx ;]
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
Ja dopiero nadrobiłem 3 ep i jestem jak zwykle pozytywnie zaskoczony. Nowa postać "Kid" jest narazie najzabawniejszą postacią w tym anime jego mania na punkcie symetrii prowadzi do takich akcji, że można lać w gacie Koniec prologu czas na prawdziwą akcję, czekam na 5 ep i pochłaniam 2 naraz dla większych emocji
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Ups wbily sie 2 posty. Net mi sie przycial i tak wyszlo. Niech ktos usunie ten post.
Ostatnio edytowany przez Skipek (2008-05-05 19:57:26)
~Tommy, Freelance-RAWs wydają na bieżąco w HD Late Show, jakość BDB. Jak co, wszystko leży na tokyotosho.
...
A wie kto może gdzie znajde RAW'ki jednej grupy z jedną rozdziałką i late show? Bo są tak rozrzucone, że szok a zależy mi na jednolitej wysokiej rozdzielczości i oczywiście jednej grupie aby ładnie wyglądało xD.
Wiem, że [Alex-Kpek] wydają (na razie ^^) regularne w
Rozdzielczość: 1280x720
Kompresja video: x264
Kompresja audio: AAC
Format wideo: mp4
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Ehh....anime faktycznie godne polecenia Mnie osobiście sie podoba kreska i durnowate gagi a tak poza to mam pewien problem napisy do odcinka 4 nie pasuja do żadnej z moich wersjii tego odcinka. Napisy są dobrze zrobione ale nie mam pojęcia do jakij wersjii. No w sumie autor podał wersję tego odcinka ale w ni ząb nie moge go znaleść! HELP!