Nie jesteś zalogowany.
Ktoś się bierze za Nijuu-Mensou no Musume? Kolejne anime BONES w tym sezonie i wydaje się dość ciekawe.
Właśnie siedzę nad tłumaczeniem. Ale wyjdzie tylko jako hard.
ivelios napisał:Ktoś się bierze za Nijuu-Mensou no Musume? Kolejne anime BONES w tym sezonie i wydaje się dość ciekawe.
Właśnie siedzę nad tłumaczeniem. Ale wyjdzie tylko jako hard.
Dostęp do tego będzie miał podobną formę co Blue Drop? Bo ten tytuł akurat byśmy sprawdzili
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Q, pewnie tak, ale zawsze można się jakoś dogadać.:P
Quithe, tak będzie, ale jak coś, to ci na pm linka podam, jak nie zapomnę. Ewentualnie się przypomnij jak wydamy ep.
Tak właśnie zrobię, bo z irca nie korzystałem i zamiaru nie mam. Chociaż PlanetES muszę dociągnąć i jedyną możliwością jest irc xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Taa.. chciałbym żeby w serwisie znalazły się napisy do Soul Eater z timingiem do Rumbel (http://www.rumbel-subs.com/), koniecznie wersja 'uncut'. Mile widziane MDVD, TMP i ASS Pozatym Hayate no Gotoku! chyba zostało porzucone, można by wznowić subowanie, onair odcinków jest chyba aktualnie 52, czy tam 53... Dzięki. Pozdrawiam.
A FAQ się czytało?
Yuu Yuu Hakusho - Czy uda się komuś zainteresować tą serią przynajmniej na chwilę? Albo Eyeshield 21?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Może Piano No Mori:)
witam,
proponowałbym żeby przetłumaczony został specjalny odcinek pt. Shakugan no Shana Special: Off-Campus Class on Love
cała seria jest zaopatrzona w napisy a ten jeden odcinek tak został...
może ktoś chętny sie znajdzie
pozdr.
Niech ktoś przetłumaczy na poważnie FLCL na podstawie grupy KAA.
witam,
proponowałbym żeby przetłumaczony został specjalny odcinek pt. Shakugan no Shana Special: Off-Campus Class on Love
cała seria jest zaopatrzona w napisy a ten jeden odcinek tak został...
może ktoś chętny sie znajdzie![]()
pozdr.
jak sie postarasz to znajdziesz... wpisz np. shakugan no shana ova lub samo shakugan no shana (pierwsze 2 pozycje)
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
Hmm, a jest ktoś może zainteresowany Amatsuki?
Amatsuki
Wygląda całkiem nieźle.
manga lepiej wygląda na tle anime, ale jak ktoś wyciągnie mi napisy to mogę się zająć tłumaczeniem
Sayuri napisał:Hmm, a jest ktoś może zainteresowany Amatsuki?
Amatsuki
Wygląda całkiem nieźle.manga lepiej wygląda na tle anime, ale jak ktoś wyciągnie mi napisy to mogę się zająć tłumaczeniem
mkv toolnix i do dziela
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
Negima do wersi RMVB
Negima do wersi RMVB
Koleś/siówo... FAQ?
a ja bym chciał aby ktoś się wziął za przetłumaczenie odcinków 43+ hayate no gotoku
<KieR> robotic notes bylo niezle
własnie w tym problem że od dłuzszego czasu nie
"zacieło" sie na 42, kiedy juz seria się skończyła...
<KieR> robotic notes bylo niezle
własnie w tym problem że od dłuzszego czasu nie
"zacieło" sie na 42, kiedy juz seria się skończyła...
A kiedy się zacięło?
Bardzo bym prosił o Excel Saga ep 20-26 bo dawno temu umarło na 19 epie