Nie jesteś zalogowany.
czy jesteście normalni?
DVD Naruto Shippuden Movie będzie 23 kwietnia!!!
Czasami rzeczy oczywiste są najtrudniejsze do zrozumienia ^^
Po za tym Kinówki z naruto jak zwykle będą tak nie zwykłym dziełem sztuki które co najwyżej poruszy jakieś 30 IQ mojego mózgu xD
Co do śmierci naruto.Główny bohater nigdy nie może zginąć W filmie .Więc te wszystkie zwiastuny ze śmiercią Naruto to jest zwykły chwyt reklamowy!!!!!!!!!!
czekamy do kwietnia..
Ale to nie jest tyko do kwietnia, to jest aż do kwietnia...:( No, ale co zrobić? siła wyższa:(
Ja tam na ten film specjalnie nie czekam... zważywszy na poziom prezentowany we wcześniejszych trzech kinówkach, i po obejrzeniu zwiastuna tego movika, można się spodziewać jedynie średniaka.
Witem!
mam pare nowinek o Shippuuden Movie bowiem: akcja filmu dzieje się pomiędzy przybyciem Naruto do wioski z treningu z Jirayią, a misją mającą na celu uratowanie Gaary,główną bohaterką jest księżniczka Shion(dziewczynka) ma moc widzenia przyszłości, drużyna Naruto ma za zadanie ją chronić, Shino widzi w swojich snach że Naruto ginie w walce z demonem(króla smoków),jedynym sposobem by się to nie wydarzyło to zostawić księżniczkę bez ochrony, wtedy demony mogłyby ją zabić. Naruto postanawia zmienić tą przepowiednie i pomóc Shion.
Tyle wiemy narazie ale nie jest dosłownie powiedziane że Naruto zginie(w konicu to bohater),po za tym to tylko filmy kinowe tak jak w
przypadku DB, w zasadzie nie mają nic wspulnego z odcinkami, a pozatym zapowiedziany jest Naruto Shippūden the Movie 2(premera zapowiedziana w Japoni na lato 2008) w kturym Naruto Uzumaki oraz Sasuke Uchiha walczą w ciemnościach. Więcej informacji dotychczas nie zostało podane na temat filmu...
no nic czekamy do 23 kwietnia...
Napewno naruto movie 4 będzie 23 kwietnia?
No wiem że nie chce się wam czytać całego tematu ale to zostało wyjaśnione na początku tej strony !!
czy jesteście normalni?
DVD Naruto Shippuden Movie będzie 23 kwietnia!!!
Ostatnio edytowany przez Inko (2008-04-19 18:43:35)
Myślałem, ze moze komuś się przydać link:
Shippuuden Movie ISO
To ma być niby ISO do filmu Shippuudena, ale czy jest w 100% to nie wiem.
Jak ktoś sciągnie to niechaj się wypowie.
Ostatnio edytowany przez DARK_SAN (2008-04-23 19:07:21)
na anidb jest już info o drugim filmie http://anidb.net/
http://pl.youtube.com/ << trailer
lol
\/
Ostatnio edytowany przez skubii (2008-04-23 20:05:45)
dadaj ten moviet na dvix lub xivd i zrobcie napisy plis
Ostatnio edytowany przez gta320 (2008-04-23 20:00:05)
dadaj ten moviet na dvix lub xivd i zrobcie napisy plis
lol. Poczekaj sobie spokojnie jak DB zsubuje na angielski, a potem ktoś na polski. Bo z japońca tłumacza to ze świecą szukać.
A są tacy... ale komu sie chce tlumaczyc naruto z japnca xD
Nom, bodzio ma rację, z japońca to nikt u nas nie umie, więc trzeba czekać na angielski przekład.
Macie tu linka do wersji [q-r]: http://tracker.anirena.com/download.php?id=6073
Swoją drogą, z chęcią obejrzę ten film. Wreszcie zobaczę wartką akcję i ładne wykonanie w anime "Naruto: Shippuuden" (przykre, ale w cotygodniowych odcinkach próżno tego szukać chociaż nie wiem, jak z tymi filerami, co się podobnież niedawno zaczęły ).
@dół
Mhm XD
Ale wykonanie ładne będzie. C: popatrzę sobie na ślicznego Naruto C:
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2008-04-24 10:40:33)
Macie tu linka do wersji [q-r]: http://tracker.anirena.com/download.php?id=6073
Swoją drogą, z chęcią obejrzę ten film. Wreszcie zobaczę wartką akcję i ładne wykonanie w anime "Naruto: Shippuuden" (przykre, ale w cotygodniowych odcinkach próżno tego szukać chociaż nie wiem, jak z tymi filerami, co się podobnież niedawno zaczęły ).
Fillery dopiero od najbliższego odcinka mają się pojawić. A w movie nie doszukuj się wartkiej akcji itp. bo jej tam nie znajdziesz
Może i nie, ale za to jest okazja sobie siąść i oglądać Naruciaka przez całe 90min