Nie jesteś zalogowany.
Oo właśnie Clannad Movie, płakałam XD btw Gela, nie mów, że na koniec drugiego sezonu znt jest coś wzruszającego... xd na razie obejrzałam pierwszy sezon, i nie było momentu, w którym by mnie ruszyło
Jeszcze się zdziwisz serio. ;]
Ja bym jeszcze dodał
SPoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
śmierć brandona i harrego w ostanim epie gungrave,naprawdę mnie wzruszyło.Przesłanie brzmi:Przyjaźń nigdy nie niknie tylko zanika na jakiś czas..
SPOiLder!!!!!!!!!111@#$
Ludzie ! Bądźcie rozsądni i piszcie jaką serie zamierzacie zaspoilerować.
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2008-04-25 22:50:24)
A ja się poryczałam na "The girl who leapt throught time".
Spoiler!
Normalnie ryczałam jak bóbr jak Makoto rozstawała się z Chiakim! Miałam ochotę wyrzucić monitor za okno!!!! Czemu ona mu nie powiedziała, że go kocha!!!! Wrrrrr......
Swoją drogą fajny film. Polecam każdemu
Smutnawe sytuacje według były mnie np. w Air i GTO.
SPOILER!!!!!!!!!!
Air- ogólnie rzecz biorąc postać Misuzu; z początku nie miała przyjaciół oraz jej ciocia (pomimo, że się nią opiekowała) nie chciała ofiarować matczynej miłości- a gdy wreszcie zdobyła przyjaciół i pod sam koniec matczyną miłość, to i tak umarła;(
GTO- mnie wzruszył w tej serii moment, gdy Onizuka po uratowaniu Hidemi poszedł pisać egzamin, a po tym jak skończyli pisać okazało się że Onizuka jest ciężko ranny.
SPOILER!!!!!!!!!!
Dziwny jest ten świat, gdzie jeszcze wciąż mieści się wiele zła....
Oo właśnie Clannad Movie, płakałam XD btw Gela, nie mów, że na koniec drugiego sezonu znt jest coś wzruszającego... xd na razie obejrzałam pierwszy sezon, i nie było momentu, w którym by mnie ruszyło
Hehe obejrzyj a sama zobaczysz ale zaopatrz się w paczkę chusteczek
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Druga seria ZnT jest o wiele bardziej poruszająca niż pierwsza Ciekawe jaka będzie 3 seria
1. Mi bylo smutno w Chobits, w jednym z pobocznych wątków (o kucharzu)
2. Tsukuyomi Moon Phase - Ah, Ta ręka w piersi
Ostatnio edytowany przez KKnD (2008-04-26 02:07:28)
O korde, mieliście rację XDD jakoś przetrzymałam do 11 epa drugiej serii ZnT, ale przy dwunastym to się poryczałam >D i przez was zaliczyłam serię w jedną noc, bo chciałam zweryfikować wasze słowa i muszę teraz czekać do lata na kolejną
Ale ta seria miała zawalisty opening. To tak anyway i offtopem XD oglądałam za każdym razem XDDD
P.S. ale koniec i tak mnie doprowadził do niekontrolowanego wybuchu śmiechu XD wróżka o wielkich piersiach ^^' szczęście, że nikt śpiący w sąsiednim pokoju się nie obudził >DDD
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2008-04-26 04:48:01)
Wolf's Rain Ostatnie epy...
P.S. ale koniec i tak mnie doprowadził do niekontrolowanego wybuchu śmiechu XD wróżka o wielkich piersiach ^^' szczęście, że nikt śpiący w sąsiednim pokoju się nie obudził >DDD
Hehe Tak ja też w tym momencie wybuchłam śmiechem ale do tego momentu ciągle płakałam :p
Obejżałam School Days i płakac mi się tam co prawda nie chciało ale wzruszały mnie niektóre sceny... ogólnie to byłam w szoku gdy zobaczyłam ostatni ep.... Masakra...
Za to kolejnym Anime przy którym uroniłam łzy było np Shingetsutan Tsukihime... końcówka tego anime była wypaśna zreszta całe anime jest fajne:) jeszcze warte napomknięcia jest Ouran High School Host Club ostanie 2 czy 3 epki sa strasznie wzruszające:( W Full Moon Wo Sagashite tez kilka takich scen było przy których płakałam ogólnie dużo takich anime jest co doprowadzaja do łez
W Kanon <remake> epek #19(?) jedna scena poruszyła mnie tak, że aż łezki cisnęły mi się do oczu. Nawet teraz przeszywają mnie dreszcze, kiedy do niej wracam.
SPOILER SPOILER
Chodzi tutaj o pocałunek Ayu i Yuuichi'ego. To całe tło, wprowadzenie, muzyka, emocje bohaterów, i słowa Ayu o tym, by Yuuichi zamknął swe oczy, wówczas ona zamknie swoje... Coś pięknego.
SPOILER SPOILER
Tu jest link do tej sceny. Klikajcie na własną odpowiedzialność.
Muszę iść po chusteczki[placze]
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-04-27 15:56:27)
...
Za to kolejnym Anime przy którym uroniłam łzy było np Shingetsutan Tsukihime... końcówka tego anime była wypaśna zreszta całe anime jest fajne:) ... ogólnie dużo takich anime jest co doprowadzaja do łez
Co racja to racja, końcu anime sa fatalistyczne, w porównaniu do amerykańskich produkcji.
Ja oglądam je właśnie dlatego. Było mi troszkę żal że jest tylko reklamówką(jak EL)
Dokładnie japońskie Anime są najlepszymi produkcjami i amerykańskie kreskówki sie do nich nie umywają.... Mam pytanko do was wszystkich... duzo anime już widziałam i wiele jeszcze do obejrzenia przede mną ale może polecicie mi jakies fajne wzruszające anime co?:) Może traficie w coś czego nie widziałam:)
Dokładnie japońskie Anime są najlepszymi produkcjami i amerykańskie kreskówki sie do nich nie umywają....
Zależy jakie anime i jakie kreskówki.
Mam pytanko do was wszystkich... duzo anime już widziałam i wiele jeszcze do obejrzenia przede mną ale może polecicie mi jakies fajne wzruszające anime co?:) Może traficie w coś czego nie widziałam:)
Futakoi Alternative, musowo. Jeśli potrafisz czytać między wierszami, to ta pozycja na bank Ci się spodoba. Niech na plus tej serii świadczy fakt, że jest moim ulubionym tytułem i przyznaję, że potrafił mnie poruszyć. Polecam.
EDIT: Boję się jednak, że jeśli poruszały Cię takie serie jak School Days, Zero no Tsukaima itp. (tragedia...), to Futakoi może albo przejść bez echa, albo pokazać Ci, że do wywołania emocji potrzeba czegoś więcej (mam nadzieję, że to drugie).
EDIT: Down - Nie ma sprawy.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-04-27 22:12:53)
"Skazany na zajebistość"
Hehe to że powiedziałam że potrafiły wzruszyć nie znaczy że twierdze że sa najlepsze Bo z pewnością są lepsze Anime które naprawde potrafią poruszyć Dziękuję za doradzenie Tego Anime jeszcze nie widziałam więc z pewnością obejrzę kto wie może też stanie się jednym z moich ulubionych Jeszcze raz dziękuję Ci ZJADACZ
Dokładnie japońskie Anime są najlepszymi produkcjami i amerykańskie kreskówki sie do nich nie umywają.... Mam pytanko do was wszystkich... duzo anime już widziałam i wiele jeszcze do obejrzenia przede mną ale może polecicie mi jakies fajne wzruszające anime co?:) Może traficie w coś czego nie widziałam:)
Z cala odpowiedzialnością polecę Ci Honey & Clover. Inteligentne i z masą pozytywnych emocji. Na Beck'u tez popłakiwałem w duchu. W wypadku tego drugiego niestety(a raczej na szczęście) główne skrzypce gra stosunek odbiorcy do muzyki, szczególnie gitarowej, dlatego odbiór może być znacznie utrudniony. Nie bez powodu to moja ulubiona seria:)