Nie jesteś zalogowany.
ja bym tam się cieszył gdyby w polskiej lidze chociaż tak grali
http://pl.youtube.com/watch?v=q9jbDQyqv … re=related
http://pl.youtube.com/watch?v=HaQoB-XO5c4
w końcu japończyk
Japończyk? Mi to na jakiegoś Kazacha wygląda
"Skazany na zajebistość"
Hehe przyznaje racje Japończyk sie namachał tymi nogami:P jestem pełna podziwu ;p normalnie koleś pasowałby na bohatera jakiejś mangi związanej z piłką nożna
buehehe ;] pozdro
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Problem Nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać...
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Shinma86 napisał:Problem Nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać...
Ostatnio z kumplem polewaliśmy się z tego na lekcji jak była zamuła:P. Niektóre z tych "problemów" to perełki, przy których można się nieźle uśmiać:-D.
Tak jak ta z guzem po kolanem
O matko!!! Gdzie tacy głupi ludzie żyją??? (..)
M.in. W Pcinie Dolnym
"(...)świeczką." Padłem i płakałem
Nawet jak zmyślone, to i tak padłem xD.
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Shinma86 napisał:Problem Nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać...
O matko!!! Gdzie tacy głupi ludzie żyją???
To jest Polska.... Straciłem szacunek do tego kraju (no co pokolenie to głupsze... 1990 to ostatni normalny rocznik, zdarzają się wyjątki od reguły)
To jest Polska....
Straciłem szacunek do tego kraju (no co pokolenie to głupsze... 1990 to ostatni normalny rocznik, zdarzają się wyjątki od reguły)
Dla mnie tą granicą są ludzie jeszcze starej matury
Nowy sposób holowania?
"Drogie Bravo mam 17 lat i straszny problem.Ostatnio koleżanka powiedziala mi ze przez pocałunek można zajść w ciązę.Czy to prawda?? I czy chodzi tylko o taki w usta czy w policzek też?"
O ku[cenzura] ja pie[cenzura]. Padłem i nie wstałem[rip]
To jest Polska.... Straciłem szacunek do tego kraju
Dopiero teraz (?)
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-04-26 15:05:05)
marcin2, te listy do Bravo w ogóle są bekowe XDD lepsza była tamta, co myślała, że jak ma krostę pod kolanem, to to jest ciąża pozamaciczna (ciekawe, czy w ogóle uprawiała seks? ). Ta, chodziła by z dzieckiem pod kolanem. I z pewnością miałaby jak urodzić
Albo to
Mam powazny problem. Od jakiegos czasu ubzdurałam sobie, że można zajść w ciąze bez odbycia stosunku. Boję sę, że podajac chłopakowi rękę na powitanie mogę zajść w ciąże. Bo przecież na jego ręce mogą się znajdowąc plemniki(wiem, ze niektórzy chłopcy nie myją rąk po wyjściu z toalety/), które przeniosą się na moją rękę. Następnie ja korzystajac z toalety mogę te plamniki przenieść na moje majtki, a potem do pochwy. I z tego powodu obsesyjnie potrafię nawet 15 razu dziennie myć ręce. mam juz tego dość, ale wstydze się powiedzieć o tym rodzicom lub iść do psychologa. Prosze napisz na łamach jaka jest mozliwość zajśia w ciąze... XDD kurde bo się przestraszę, mogę zajść w ciążę bez stosunku >DDD
luki349 napisał:To jest Polska....
Straciłem szacunek do tego kraju (no co pokolenie to głupsze... 1990 to ostatni normalny rocznik, zdarzają się wyjątki od reguły)
Nowy sposób holowania?
Niestety zgodzę się z ~Beavisem , 4letnie liceum i stara matura , produkowały lepszych ludzi. Jak dla mnie to totalny syf leci właśnie w rocznikach 90 i wyżej. Nawet mój rocznik jest walnięty.
Inna sprawa że te "problemy" są niepewnego pochodzenia i raczej przychylałbym się do wersji , że redaktorzy z Bravo są autorami tych tekstów.
I nie rozumiem co ma szacunek do kraju wspólnego z wypowiedziami mało rozgarniętych małolatów. Jeżeli tracisz tracisz szacunek przez coś takiego , to chyba nie najlepiej to o Tobie świadczy ?
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2008-04-26 15:29:51)
Beavis napisał:luki349 napisał:To jest Polska....
Nowy sposób holowania?
Niestety zgodzę się z ~Beavisem , 4letnie liceum i stara matura , produkowały lepszych ludzi. Jak dla mnie to totalny syf leci właśnie w rocznikach 90 i wyżej. Nawet mój rocznik jest walnięty.
Inna sprawa że te "problemy" są niepewnego pochodzenia i raczej przychylałbym się do wersji , że redaktorzy z Bravo są autorami tych tekstów.
I nie rozumiem co ma szacunek do kraju wspólnego z wypowiedziami mało rozgarniętych małolatów. Jeżeli tracisz tracisz szacunek przez coś takiego , to chyba nie najlepiej to o Tobie świadczy ?
A znasz powiedzenie, że inteligencja na świecie (w tym w Polsce) jest stała, a populacja rośnie ? Te listy do Bravo to tylko potwierdzają, a szacunek straciłem bo za rażącą głupotę zsyłał bym na Sybir, więc po przeczytaniu tych listów nóż w kieszeni mi się otworzył...[shithappens]
[cytuj]Mam powazny problem. Od jakiegos czasu ubzdurałam sobie, że można zajść w ciąze bez odbycia stosunku. Boję sę, że podajac chłopakowi rękę na powitanie mogę zajść w ciąże. Bo przecież na jego ręce mogą się znajdowąc plemniki(wiem, ze niektórzy chłopcy nie myją rąk po wyjściu z toalety/), które przeniosą się na moją rękę. Następnie ja korzystajac z toalety mogę te plamniki przenieść na moje majtki, a potem do pochwy. I z tego powodu obsesyjnie potrafię nawet 15 razu dziennie myć ręce. mam juz tego dość, ale wstydze się powiedzieć o tym rodzicom lub iść do psychologa. Prosze napisz na łamach jaka jest mozliwość zajśia w ciąze... XDD kurde bo się przestraszę, mogę zajść w ciążę bez stosunku >DDD[/quote]
BAKA!!
Ostatnio edytowany przez ( MajK ) (2008-04-26 16:07:17)
Dżibril napisał:Beavis napisał:luki349 napisał:To jest Polska....
![]()
Nowy sposób holowania?
A znasz powiedzenie, że inteligencja na świecie (w tym w Polsce) jest stała, a populacja rośnie ? Te listy do Bravo to tylko potwierdzają, a szacunek straciłem bo za rażącą głupotę zsyłał bym na Sybir, więc po przeczytaniu tych listów nóż w kieszeni mi się otworzył...
Uważaj, bo coś Ci tam jeszcze odetnie i będziesz musiał napisać list w tej sprawie do Bravo:-D.
gorczak napisał:Uważaj, bo coś Ci tam jeszcze odetnie i będziesz musiał napisać list w tej sprawie do Bravo:-D.
Lepiej PW wysłać.
Rozbiłeś mnie tym[roftl]
テルミンを演奏するネコ
Jebłem jak zobaczyłem tego drugiego kota
Ostatnio edytowany przez Celes (2008-04-26 18:27:53)