Nie jesteś zalogowany.
Krzyżu, to jest oczywiste, przynajmniej dla mnie. xD
Na świetnie chyba nie ma TAKICH idiotów, ale mogę się mylić...
Krzyżu, to jest oczywiste, przynajmniej dla mnie. xD
Na świetnie chyba nie ma TAKICH idiotów, ale mogę się mylić...
Dulu, gdyby to było takie oczywiste, to każdy by spojrzał na to obojętnie i powiedział, że nie ma się czym jarać;).
Hm, no, z tymi idiotami to bym się kłócił xP.
A, żeby nie offtopować: Nastolatek skonstruował własny karabin.
Natsume 2 -ahaha!xD.
Ostatnio edytowany przez Krzyżu (2008-04-26 19:06:02)
Ciesz pierd**ę, miazga
Nie wierzę w to, nie ma bata.
To uwierz:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Freestyle_football
http://pl.youtube.com/watch?v=4o6CLEvNric
http://pl.youtube.com/watch?v=poDqhxzEe-E
Bloopers:
http://pl.youtube.com/watch?v=ZgorjrjtyEU
http://pl.youtube.com/watch?v=8c6QI4ONRlg
Ostatnio edytowany przez _doli (2008-04-26 20:44:33)
Dobra, ale tu nigdzie nie ma mowy o kolesiu z linka od lb.
"Skazany na zajebistość"
Dobra, ale tu nigdzie nie ma mowy o kolesiu z linka od lb.
A co za problem znaleźć Tatsulowa na youtube:
Ciesz pierd**ę, miazga
Nie wierzę w to, nie ma bata.
Ja też nie uwierzę, póki się sam tak nie nauczę. xD To zbliżenie na piłkę z logo Nike na końcu mi się nie podoba. Bo kilka oszustw już mają na sumieniu, np. z Ronaldinho i poprzeczkami albo Kobe Bryantem i skokiem nad pędzącym samochodem. Mogliby się posunąć do stworzenia fikcyjnego freestylera.
O lol, uwierz mi, Tatsulow to nie jest fikcyjny freestyler. Zresztą też to ćwiczę i takie triki są wykonalne. Fakt, Nike zrobiło parę ściem, ale on nie ma nic wspólnego z tą firmą.
O lol, uwierz mi, Tatsulow to nie jest fikcyjny freestyler. Zresztą też to ćwiczę i takie triki są wykonalne. Fakt, Nike zrobiło parę ściem, ale on nie ma nic wspólnego z tą firmą.
Wiem, że niektóre są wykonalne, ale nie mów mi, że zrobisz dwa kółka nogą wokół piłki w powietrzu. Skąd ta pewność, że nie ma nic wspólnego? Znasz go osobiście? Nie mówię, że jest fikcyjny, tylko że mam wątpliwości. :]
Może koleś ma coś wspólnego z Pumą O.o?
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Nie, nie znam go osobiście, ale jest znany w świecie freestyle. A co do dwóch kółek (latw - lemmens around the world), to jak najbardziej jest to wykonalne. Ba, da się nawet zrobić trzy kółka (patw - palle around the world):
A tutaj jak to robią Polacy. Młodzi są, a już dobrze im to wychodzi. Co do dwóch kółek nogą wokół piłki, to napatrzyłem się na ten trik w Niemczech jak koleś zarabiał / dorabiał podbijając piłkę.
Właśnie tutaj w filmiku Kamyk robi patw, trzy obroty. Wszyło mu, ale już nie podbił tak, żeby mógł kontynuować combo.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-04-26 23:08:12)
Nie, nie znam go osobiście, ale jest znany w świecie freestyle. A co do dwóch kółek (latw - lemmens around the world), to jak najbardziej jest to wykonalne. Ba, da się nawet zrobić trzy kółka (patw - palle around the world):
No, to teraz prawie mnie przekonałeś. Trzeba będzie spróbować. Mówię prawie, bo całkiem mnie przekonasz, jak mi pokażesz film z Tatsulowem, gdzie jest widoczne logo jakiejś innej firmy (nie mówię, że nie ma, po prostu takowego nie widziałem na żadnym). BTW dużo freestylerów potrafi "latw" i "patw" (muszę się podszkolić w nazwach tricków xD)?
Ja tam wolę zośkę.
Polish Footbag Champs 2007 - Open Freestyle - 1st
Footbag -- Huge Tricks
Ostatnio edytowany przez Sobol15x (2008-04-26 23:22:52)
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Więc tak: wbrew pozorom, sporo materiałów, które wydają się amatorskie (przeróbki reklam, ciekawe filmiki) są tak, na prawdę zrobione przez firmy, aby nagłośnić dany temat (chociażby słynna inna metoda na głoda ). Wracając to tricków piłkarskich, to jest możliwe, że to fake zrobiony przez Nike. Ale nie wykluczam też, że część z tych tricków jest do wykonania. Sam robiłem kilka tych co Touzani robił, a na ostatnim meczu, wkręciłem piłkę z rożnego
_doli napisał:Nie, nie znam go osobiście, ale jest znany w świecie freestyle. A co do dwóch kółek (latw - lemmens around the world), to jak najbardziej jest to wykonalne. Ba, da się nawet zrobić trzy kółka (patw - palle around the world):
No, to teraz prawie mnie przekonałeś. Trzeba będzie spróbować. Mówię prawie, bo całkiem mnie przekonasz, jak mi pokażesz film z Tatsulowem, gdzie jest widoczne logo jakiejś innej firmy (nie mówię, że nie ma, po prostu takowego nie widziałem na żadnym). BTW dużo freestylerów potrafi "latw" i "patw" (muszę się podszkolić w nazwach tricków xD)?
W filmie, który wywołał tą dyskusję, Tatsulow gra piłką Pumy. Na końcu filmu jest pokazana gała Nike (wyżej już wspomniania). No to chyba obie firmy nie współpracowały? ;>
[cytuj]W filmie, który wywołał tą dyskusję, Tatsulow gra piłką Pumy. Na końcu filmu jest pokazana gała Nike (wyżej już wspomniania). No to chyba obie firmy nie współpracowały? ;>[/quote]
Nie wiedziałem, że to była piłka Pumy. Zresztą ten film to kompilacja wyczynów Tatsulowa zrobiona przez jakiegoś fana. Przesadzacie trochę z tymi teoriami spiskowymi.