Nie jesteś zalogowany.
Wyszedł kolejny, trzeci epek Ghost Hounda
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Wyszedł kolejny, trzeci epek Ghost Hounda
Chwalmy Pana, bo jest dobry (a łaska jego trwa na wieki)!
bardziej by pasowało "nierychliwy, ale sprawiedliwy" ;p
Suby do 9 epa Persona -trinity soul- gotowe do pobrania. Kolejne w korekcie
Miłego oglądania.
Dodałem (uwielbiane przez jednych, a znienawidzone przez drugich) napisy do 44 odcinka NANY.
Zmiana adresu strony: www.animegarden.eworks.pl
Do pobrania są już napisy do 02 epa Bus Gamera. Brać, póki ciepłe, chociaż zimne też są w pytę xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
I kolejne napisy do anime Persona -trinity soul- gotowe do zassania. Następne w przyszłości bliżej nieokreślonej, bo walczę z wirusami na kompie i mogę być odcięta od niego na jakiś czas :/
Dział korekty w końcu wziął się w garść i możecie już obejrzeć 6 ep Kemonozume z naszymi napisami. Tym razem będzie małe święto u naszych bohaterów. Miłośnicy małpy na pewno się nie zawiodą. Dobrej zabawy:D
Suby do 17 epa Kaijiego są już do waszej dyspozycji.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Suby do 17 epa Kaijiego są już do waszej dyspozycji.
twoje 100 suby, gratki!
Quithe napisał:Suby do 17 epa Kaijiego są już do waszej dyspozycji.
twoje 100 suby, gratki!
95 są autorstwa Quithe a 100 ma dodanych z czego 11 nie są jego (z tych dodanych w profilu).
EDIT
W profilu jest "pokaż napisy autorstwa" tak to policzyłem
Ostatnio edytowany przez Marcin (2008-04-20 17:28:04)
Aaron napisał:Quithe napisał:Suby do 17 epa Kaijiego są już do waszej dyspozycji.
twoje 100 suby, gratki!
95 są autorstwa Quithe a 100 ma dodanych z czego 11 nie są jego (z tych dodanych w profilu).
Jakiś hint, jak to obliczałeś?
EDIT:
Dobra, nie kapujesz, a ja nie mam zamiaru się czepiać dalej.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-04-20 17:31:29)
"Skazany na zajebistość"
Możecie sobie darować, setkę przekroczyłem koło początku tego roku Wymienione są tylko paczki (w przypadku Golden Boya znajduje się 6 subów, w Colorful 16 [-1 w którym jest sam opening i stopki xD]), czyli nie jest to miarodajne Te 11 "nie moich" to wrzucone poprawione suby do Tenchi Muyo OAV. A, no i przez pomyłkę dodałem ostatnio Bus Gamera na koncie Hiki, więc te w sumie wychodzą na 101 dodane xP
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-04-20 16:47:40)
W koncu nadeszla ta chwila! W koncu GANTZ zostal UKONCZONY. Osobiscie ciesze sie, ze udalo nam sie zakonczyc ten projekt. Chociaz trwalo to strasznie dlugo, to jednak troszke mi szkoda, ze to juz koniec tlumaczenia tej wspanialej serii
Ostatnio edytowany przez KAT (2008-04-27 11:32:44)
Wkoncu nadeszla ta chwila! Wkoncu GANTZ zostal UKONCZONY. Osobiscie ciesze sie, ze udalo nam sie zakonczyc ten projekt. Chociaz trwalo to strasznie dlugo, to jednak troszke mi szkoda, ze to juz koniec tlumaczenia tej wspanialej serii
Jeśli w tych subach nie ma takich wpadek jak tutaj [20 błędów na 36 wyrazów], to może wreszcie pokuszę się o obejrzenie Gantza z waszymi subami.
Spoko, Kat ma dobrych korektorów. Niestety nie sprawdzają mu postów:P Ciekawym zdradzę, że w subach używa polskich czcionek i nie wali zbyt często takich kardynalnych błędów;) Gantz z napisami od AG powinien pójść gładko i przyjemnie:)
Oso ci kaman hiki? O "wkoncu"? Spacja mi nie odreagowala i tyle ;P;P:P
Co do subow do Gantza: moze to nie bedzie dobra reklama, ale calkiem niedawno obejrzalem pierwszy epek ze swoim subem i bylem srednio z niego zadowolony (teraz zmienil bym polowe zdan ). Prawda jest taka, ze projekt tlumaczylem przeszlo rok no i w ten czas rozwinalem sie, co zaaowocowalo tym, ze pozniejsze napisy do Gantza sa jednak ciut lepsiejsze. No ale pewnie za kolejny rok powiem to samo o wszyskich subach do tej serii
Ależ mi o nic nie chodzi, uspokajałam jedynie bodzia, że nie powinien obawiać się twoich subów czytając twoje posty:P Hmmm... skoro nie jesteś z nich zadowolony, to może ci zrobię końcową korektę?:P
Nie, ta kolejna korekta i tak nie sprawi, ze nagle sub stanie sie lepsiejszym, a ja juz nie mam sily wracac do poprzednich epow Sam musialbym przysiasc i popoprawiac to, co razi mnie teraz a nie razilo wtedy
Ostatnio edytowany przez KAT (2008-04-27 12:30:16)