Nie jesteś zalogowany.
link nie działa, może mi powiesz jak tego szukać, bo wpisując Naruto Shippuuden movie, lub Shippuuden movie jakoś nic nie wyskakuje ?
ludzie... zal sie robi jak was w kakao robia _^_"
Super napiski, normalnie czapki z głów! Wielkie dzięki! Szkoda tyko, że openinga żeście nie przetłumaczyli, za to was nie lubię!
W takim razie kiedy pojawią się napisy pl?? Jak ktos ma to niech zarzuci linkiem:D:P
Obstawiam, że jutro koło godziny 10.57, pewnie co niektórzy odpuszczą sobie szkołę i zarwą nockę, by specjalnie dla ciebie zrobić suby
...
Mam taką nadzieję:P
Pogadaj z DB to może przetłumaczą ci na polski, tak samo szybko ja zrobili to z Jap na Eng.
Na mnie nie patrzcie ;D Chociaż z tą zarwaną nocką, to niezły pomysł i tak dopiero co wstałem xD Suby pewnie będą do środy w tym tygodniu
Licze na was:D:P Bo eng to kijowo sie ogląda:D
Umiesz liczyć, licz na siebie...;) Naprawdę, przy filmach Naruto nie trzeba znać dużo tego angielskiego.
Mam pytanko, wyszedł jakiś DVDrip? że taki ruch w temacie? I czy jest jakieś dobrej jakości RAW ?
lol to są te napisy czy nie ma?? bo bardzo chce obejrzec a dupe z tego mam :/ bo nie ma na waszej stronce :/
W tym wieku za takie niekulturalne słownictwo powinno się palić dzieci na stosie
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-04-27 18:46:56)
lol to są te napisy czy nie ma?? bo bardzo chce obejrzec a dupe z tego mam :/ bo nie ma na waszej stronce :/
Mam pytanko, wyszedł jakiś DVDrip? że taki ruch w temacie? I czy jest jakieś dobrej jakości RAW ?
Na dvd czekaliśmy parę miechów. Zaskoczę cię mówiąc, że jest nawet end hardek.;)
Zgrzyt napisał:Mam pytanko, wyszedł jakiś DVDrip? że taki ruch w temacie? I czy jest jakieś dobrej jakości RAW ?
Na dvd czekaliśmy parę miechów. Zaskoczę cię mówiąc, że jest nawet end hardek.;)
Trzeba pobrać, obejrzeć, zrobić suby i czekać aż Shiroi zechce zrobić efekty i się wyda... za parę miechów xD
Mam pytanie. Czy mozecie dac jakeis kodeki zeby ten film wszedl...??
Mam pytanie. Czy mozecie dac jakeis kodeki zeby ten film wszedl...??
Od DB? Jeśli nic nie skopali to zwykłe CCCP powinno załatwić sprawę.
Zgrzycie - jest jakiś x264 w 704x396 od Zero-Raws, pewnie z Share, ale go się już bodajże nie da ściągać, bo padł im torrent (dziwne, dało się ściągać i już nie da xD a z isohuntów i mininovych poznikało). Jest też rip własny od Q-R, 1.1 GB, gdzie jak zwykle skopali sprawę (już dawno się przekonałem, że o kant dupy rozbić są) z rozdziałką 880x496 (!) w XviDzie. Plus? AC3 w 5.1, bardzo dobry jakościowo.
Noobom dziękujemy.
Zaraz napiszę o filmie.
bodzio - a może sklecimy coś razem? Chociaż nie wiem czy coś wyjdzie, bo pozycję tłumacza już zająłem ja:D
Szczegół, że na dattebayo Shippuuden movie jest już od godziny 6:00 rano I szczegół, że wczoraj oglądałem po Japońsku
a ja tam wole poczekać na rmvb(jedynie zboczonego chomika z anime mam w avi) .
Jeszcze sąsiad sie skapnie jak coś większego będę kradł z jego łacza
Warto ogladać?