Nie jesteś zalogowany.
Hmmm polecam Ci Higurashi... Anime robiące wrażenie już po pierwszym odcinku, nie daj sie zmylić ze to wstęp do haremówki Ciągle trzyma w napięciu, od tajemnic to tam sie aż roi zarówno pierwsza część jak i drugą sa świetne i warte obejrzenia pełne tajemnic i dramatyczne jest też Ayakashi, jak i Vampire Knight wszystkie te 3 Anime ci moge polecić
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Znacie może coś podobnego do History's Strongest Disciple Kenichi?
Znacie może coś podobnego do History's Strongest Disciple Kenichi?
hmm jeśli chodzi ci o komedie i sztuki walki to mogę ci polecić Ikkitousen, albo Naruto wciagające Anime chociaż pierwsza seria zyskała miano nastepcy Dragon Balla mimo to polecam Naruto:)
ja natomiast polecam nowość - "Soul Eater"
ja natomiast polecam nowość - "Soul Eater"
OOO Również polecam Wyszły juz 2 epy trzeci w drodze
p2k7xzy napisał:Znacie może coś podobnego do History's Strongest Disciple Kenichi?
hmm jeśli chodzi ci o komedie i sztuki walki to mogę ci polecić Ikkitousen, albo Naruto
Naruto znam i już od dłuższego czasu oglądam Mimo, że manga jest nieco wg mnie ciekawsza, to w anime też znajdzie się smaczki (Hinata podczas treningu, w trakcie misji z Naruto, mniam ). Ikkitousen - dzięki za polecenie. A może jeszcze jakieś podobne tytuły? (Poza jeszcze Ranmą i Inuyashą).
Ostatnio edytowany przez p2k7xzy (2008-04-23 18:58:30)
One Piece
Sumomomo Momomo? Walki+komedia. Może jeszcze Air Gear- trochę inny rodzaj walk ale myślę, że można polecić
Szukam czegoś podobnego do najlepszej serii jaką jest GunDam:)
Może inny Gundam (chyba że wszystkie oglądałeś). Jeśli tak to może Gurren Lagann
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
MARIUSZ DOPPKA napisał:Szukam czegoś podobnego do najlepszej serii jaką jest GunDam:)
Może inny Gundam (chyba że wszystkie oglądałeś). Jeśli tak to może Gurren Lagann
Niestety już wszystkie oglądałem i czuje pewien nie dosyt,z przyjemnością obejrzał bym coś podobnego(Tylko nie Eureka Seven););)
Może obydwa Gunbustery?;)
A zna ktoś coś w stylu Yami to Boushi to Hon no Tabibito(Naprawdę ciekawe polecam)
Może Macross.
Poszukuje podobnego anime do myself yourself chodzi mi o fabułe
Za ktoś może anime podobne do Demonbane
W jakim sensie ma przypominać Demonbane? ze niby seria z mecahmi czy klimat ogólnie? Seria byłą bardzo fajna(miło spędzony czas) jedyne co raziło to różowo włosy Necrololikon
ja poszukuję anime kryminalne lub takie gdzie główni bohaterzy dużo myślą a nie działają na szczęście lub siłę
ja poszukuję anime kryminalne lub takie gdzie główni bohaterzy dużo myślą a nie działają na szczęście lub siłę
Monster, Death Note, Code Geass.