Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Język japoński
Zapraszamy na zajęcia z języka japońskiego (od podstaw).
Zapisy przy punkcie informacji w Mediatece Wroclaw.
Zajęcia będą odbywać się w soboty, od 10 maja 2008.
Serdecznie zapraszamy!
Zapraszam tez korepetycje z jezyka japonskiego i kultury japonskiej. Zajecia beda przeprowadzane indywidualnie(nie grupowo). Bylem nauczycielem jezyka japonskiego w Los Angeles. Jestem rodowitym Japonczykiem i trenerem shotokai Karate w Japonii i w Polsce.
Bardzo sluszna koncepcja, ale szkoda, ze tak daleko. Moze tak kiedys w Lublinie jakies warsztaty czy cos??
Rozumiem, że jak zapisy we Wrocławiu, to tylko tam będą te zajęcia, czy może jakoś "międzymiastowo" (aka. przez internet)?
Nie ma w poście informacji, gdzie będą się te zajęcia odbywały, więc tak pytam.
Już "ta" godzina, więc nie kryję się z tym, jeśli zadałem mało ambitne pytanie:P
Ostatnio edytowany przez Hatake (2008-05-02 02:14:55)
Witam.
Można prosić o więcej informacji - forma, godziny spotkań, miejsce, ograniczenia w ilości osób itd. Obecnie jestem za granicą, niedługo wracam więc mógłbym uczęszczać od 24 maja
Fajna inicjatywa.
Oceniam że byłbym chętny:]
a jaki cennik?
a jaki cennik?
Nazwa topicu: "Język Japoński bezpłatny".
...
Sory że odświeżam ten temat, ale wolę spytać tu niż tworzyć nowy temat.
Wie ktoś może coś o kursach japońskiego w okolicy Dąbrowy Górniczej, Sosnowca lub Będzina?
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
bezpłatne to jest wpisanie w wyszukiwarce:
język japoński Dąbrowa Górnicza...:)
Strony 1