Nie jesteś zalogowany.
Siema jestem nowy też gram w naruto arena od niedawana a mój nick w grze to mateusz33
Ja tak se czekam na nowe postacie i czekam a nic... LOL
Mam nadzieje że przed czerwcem sie wyrobią =/
Ja mam zamiar pograc ; p
Szukamy nowych członków niedawno powstałej Akademi klanu KatonGeki
adres do strony : http://www.academykatongeki.pun.pl/forums.php
Wymagania:
Postacie:10
Best streak: +7 (stary ladder)
uzyskanie z walk testowych minimum 10pkt
W aplikacji o dolaczenie do klanu prosze podac:
-Nick w N-A
-Link do profilu w N-A
-Best streak(potwierdzony screenem)
-ilość odbl. postaci
-Top leader rank
-numer gg
aplikacje prosze skladac na stronie akademii. W przypadku nie spelnienia wymagan, istnieje mozliwosc dostania sie do akademii poprzez tylko same walki testowe.
kontakt z liderem akademii :
Wiedzmak - 2753747
zapraszamy wszystkich chetnych do wstapienia w nasze szeregi
działa wam to teraz ?? bo mi cały czas pokazuje się napis "searching for oponent" jak włączam
to znaczy że szuka przeciwnika
Czy trzeba pokonać te wszystkie postacie z "Sasukes quest for power" żeby ukończyć tą misje? Bo jakoś nikt nie gra Ino
Skoro pisze, że trzeba, to trzeba.
Jak awansować na poziom genina?
W tym celu należy odbyć (wygrać) kilka walk...
Mam już jakieś 50 walk (może 40pare)ale w większości przegrane bo jakoś mi nie idzie, ale grałem na genina, który miał kidoumaru kabuto i kibe i wygrałem.
PS. A wiecie może jak zrobić tak: bo grałem z takim kolesiem co był academy student i miał kidoumaru albo shizune albo zabuze albo jeszcze np 3 hokage co był geninem...[kombinuje]
Ostatnio edytowany przez matdur (2008-06-30 09:00:55)
Jakby coś to mogę zagrać nick mimi1410 gg: 5968422.
PS. A wiecie może jak zrobić tak: bo grałem z takim kolesiem co był academy student i miał kidoumaru albo shizune albo zabuze albo jeszcze np 3 hokage co był geninem...[kombinuje]
1) W każdej chwili możesz zresetować konto. Tracisz wtedy pozycję w rankingu, zachowujesz jednak odkryte postacie.
2) Imiona/nazwiska piszemy z wielkiej...
Wiem, wiem ile trzeba mieć walk wygranych/rozegranych, żeby być geninem?
Kiedyś (jakiś rok temu?) wystarczyło naprawdę kilka (chyba nawet 2-3 wygrane), ale przez ten czas wszystko mogło się pozmieniać...
Ej jak podczas walki zostaje mi jedna ostatnia postać mija kilka tur i nagle kończy się minuta ruchu przeciwnika to jest searching opponent... i tak już zostaje 5 minut czekałem i nic...
Może zrywa ci (albo przeciwnikowi) połączenie? W każdym razie to zagadnienie nadaje się do ichniejszej pomocy technicznej.
Fajny skład: Kabuto, Kankuro, Kiba.
Grałem nim tylko raz u kumpla bo sam nie mam kabuto, ale skład wymiata.
Ostatnio edytowany przez matdur (2008-07-01 19:29:23)
ja mam troche postaci poodblokowywanych, ale jak chcialem pograc to strasznie trudno bylo o przeciwnika (dlugo szukalo) + na tym nowym tle strasznie mi przycina myszkę, ciezko sie gra, więc wygralem 4 walki, jedną wtopiłem i przestałem