Nie jesteś zalogowany.
Odcinków ma byc 26 podobno
hmmm jeśli będzie 26 epków... chociaż osobiście myślę, ze nie zrobią krótszej serii bo cała fabuła by im runęła... musieliby każdy watek szczątkowo przedstawić a to by było wtedy nie trzymające się kupy anime. No chyba, że pociągnęli by jeden wątek typowo miłosny...i wyszłoby nam homo nie wiadomo....:P
No i 4 epek sie pokazał w wersji Raw wczoraj około 23:00-24:00 hihi teraz czekać na suby Ang a potem PL
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-04-29 12:59:45)
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Gela19 oglądałaś już?? Będzie jakaś ciekawa akcja? Ja mam zassane rawy na kompie, ale wytrzymam aż Shoku-dan wyda, bo po co mam oglądać, jak i tak nie rozumiem co oni tam świergolą xD
hihi ja rozumiem co nieco:D i powiem że warto czekać na ten odcinek
SPOILER
wkońcu co nieco sie wyjaśni w sprawie Zero no i Yuki też dojdzie do pewnych wniosków
Chociaż w tym epie Kaname mi sie podobał, ta jego tajemniczość ;p
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-04-30 00:01:46)
A takie małe pytanko z nieco innej beczki znacie może jakies Anime podobne do Vampire Knight?
Chętnie obejrzę
( Chodzi mi o Vampiry i trzymający w napięciu klimat
)
Znane są mi jeszcze Hellsing i Karin, zarówno mangi i anime, ale lepiej przeczytać mangi, bo anime od pewnych momentów zmieniają fabułę i wątków pobocznych jest mniej, ale to chyba raczej typowe dla ekranizjacji mang na anime. Ale anime też są dobre.:D
Znane są mi jeszcze Hellsing i Karin, zarówno mangi i anime, ale lepiej przeczytać mangi, bo anime od pewnych momentów zmieniają fabułę i wątków pobocznych jest mniej, ale to chyba raczej typowe dla ekranizjacji mang na anime. Ale anime też są dobre.:D
Hellsing 1 i 2 widziałam i Czytałam
Karin obejrzałam 2 czy 3 epki i stanęłam w miejscu
stwierdziłam że wrócę do tego ale jakoś o tym zapomniałam dzięki za przypomnienie
Pozdrawiam
NO i pojawił się Ang sub do epka 4 teraz trzeba czekać na polski przekład
Miłego oglądania
Wielkie dzieki za polski sub Wogóle to jak wam sie podobał 4 odcinek VK?
bo mi bardzo:P
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-05-02 20:04:43)
Witam wszystkich serdecznie.
Seria mi się podoba. Pierwsze dwa epizody były troszkę nudne, dla osób które czytały mangę, ale w kolejnych porobili już parę zmian. Poza tym i opening, i ending są naprawdę dobre, kreska też mi się podoba.
I jestem zdecydowanie za Kaname. Chociaż Zero mi szkoda, bo też go lubię.
Witam wszystkich serdecznie.
Seria mi się podoba. Pierwsze dwa epizody były troszkę nudne, dla osób które czytały mangę, ale w kolejnych porobili już parę zmian. Poza tym i opening, i ending są naprawdę dobre, kreska też mi się podoba.
I jestem zdecydowanie za Kaname.Chociaż Zero mi szkoda, bo też go lubię.
Wnioskuję że mange znasz Pozwól że zadam CI pytanie :p ponieważ ja nie umie sie do Kaname przekonać powiedz mi co sprawia że jesteś tak murem z anim?:P jeśli mają być jakieś spoilery to PW mi poślij
pozdro
Mangę znam, dorwałam się do niej zaraz po pierwszym epizodzie anime, bo tak mi się spodobało.:)
Co do Kaname... on w mandze w przez większą część czasu sprawiał wrażenie przeraźliwie wręcz smutnego i samotnego... Może właśnie dlatego.. CO do reszty, to już piszę PM.
Ja nie czytałam mangi, ale już kiedys bardzo chciałam żeby powstało anime, jak przeczytałam recenzję VK. Teraz już jest 4 ep a ja zakochuje się w tym anime coraz bardziej:):)
Gela, PM wysłamy. A co do anime jeszcze... dawno opening nie zrobił na mnie takiego wrażenia.. naprawdę świetnie jest zrobiony i nie wiem czemu zaczynam przy nim ostatnio ryczeć...
No tak Kaname wydaje sie nad wyraz samotny i przygnębiony wydaje mi sie że skrywa jakiś sekret
Natomiast Zero hmmm nic dodac nic ująć
tę postac lubię najbardziej
Manga fajna ale anime tez fajne:P oprawa muzyczna i klimat który sie polepsza i pogłębia z epka na epek :d super:P to jest cos czego nie da nam Manga
A i dzięki za PW
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-05-02 23:12:33)
no prosze dziewczyny opanowały temacik ...ale ja sie zgadzam, z odcinka na odcinek anime coraz bardziej mi sie podoba, bohaterowie napewno dają sie lubić, a opening i ending sa faktycznie klimatyczne
No wiesz:P Ktos musi wkońcu po to te forum jest :d może się przyłączysz?
Co do OP i ED to daja popalić:P Ending mi się podoba w całości gdy go posłuchałam na Youtube mmm poprostu super:P
ale w trakcie odcinków muzyka w tle również robi wrażenie:) i jest dopasowana do wydarzeń w danej chwili:)
Muszę się bardziej wsłuchać z muzykę w trakcie odcinków.. bo jakoś nie potrafię nic o niej powiedzieć, chyba za bardzo wpatruję się w Kaname.
Zapraszamy do dyskusji.^^
hehe no tak Kaname jest interesujący:P ale narazoe bardziej interesujący od niego jest w nocnej klasy Aidou-senpai
Jeśłi miałabym spekulować po oglądaniu SAMEGO anime bez wglądu do Mangi to po tych 4 epkach stwierdziłabym że Yuki będzie Vampirzycą, Kaname jest samotny i skrywa wielką tajemnicę a Zero nie jest zwyczajnym Vampirem tylko kimś kto mógłby się równac z Kaname ( czystej krwi wampirem ) takie byłby by moje wnioski po tych 4 epkach ciekawe jakie były by wasze:D Włączcie się do rozmowy bo ciekawie jest:P a Anime naprawde interesujące:)
Nie czytałem mangi. Ale moje wnioski są inne
Yuki nie stanie się wampirzycą ponieważ Zero nie jest czystej krwi wampirem. Zero był kiedyś człowiekiem i zmienił się w wampira. Żeby być czystej krwi trzeba się urodzić wampirem. Było powiedziane że człowiek ugryziony przez czystej krwi wampira albo ginie albo staje się wampirem. Nie było powiedziane co się dzieje w przypadku gdy ugryzie nie-czystej krwi wampir. Ale zakładam że skoro to nie zostało powiedziane [zostało rozgraniczone na ugryzienie czystej krwi i nie-czystej] to znaczy że nic się nie stanie. Albo raczej: Nie stanie się nic z tych rzeczy które się dzieją w przypadku ugryzienia czystej krwi. Yuki nie umrze ani nie stanie się wampirem.
Kaname ma jakieś plany.
Zero nadal nie potrafi zaakceptować tego kim się stał
Co do Kaname i Zero sie z tobą zgodzę a co do Yuki to sprostuje o co mi chodziło:P... Odniosłam takie wrażenie że będzie Vampirzycą ponieważ zarówno opening jak i ending na to wskazują poza tym przypomnij sobie słowa Kaname i Aidou
mówiące o tym że krew Yuki "należącą" do Kaname została odebrana przez Zero.. innymi słowy Kaname nie umie się pogodzić z tym że Zero go ubiegł ( a Kaname jest czystej krwi przecież:P ) Pozatym Yuki jest dla niego bardzo wazna i Kaname ratując ją byłby w stanie zrobić wszystko:P takie było moje myślenie:P czy li takie wrażenia odniosłam po obejrzeniu tych 4 epków wyłączając treść mangi:P
Pozdrawiam:)
Co do tego, że Yuki stanie sie wampirzyca to jest jak dla mnie prawie pewne... Bo widac że Kaname ma zamiar spróbowac jej krwi i pewnie w końcu nie wytrzyma... a skoro jest czystej krwi to niestety Yuki na pewno zostanie wampirem... Chociaż mam nadzieje, że tak sie nie stanie, bo wtedy Zero zostanie pewnie sam...