Nie jesteś zalogowany.
Nie ma sprawy Miłego oglądania
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Mogliby dopuścić dziewięcio ogoniastego do walki ale i tak udało się zrobić dobry film zważywszy na fakt że nie zawsze to takie proste.
słuchawki: AKG 550 /superluxy mk2 EVO/pchełki od s2 samsunga [lepsze od aurora^^]
;] serie 1300+ na liczniku
Który film ściągnęłaś bo niewiem co mam wybrać ?
O ile się nie mylę to ściągnełam ten "Naruto Shippuden the movie(Raw)" wpisz i powinno ci znaleść
wpisałem ale nie znalazło
wpisałem ale nie znalazło
Dziwne bo ja własnie wpisałam i mi znalazło bez problemu... to wpisz samo Naruto shippuden movie i to już na bank ci znajdzie
A co do tego że widziałes trailer gdzie naruto obrywa i spada mu przepaska itd to oglądałeś trailer z Naruto shippuden movie 2 prawdo podobnie chociaz nie wiem bo tego duuuzo znalazłam.... ale zaraz sprawdze jeszcze coś i dam ci znac
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-05-03 18:04:14)
To będzie jeszcze naruto shippuden 2 ?
te franek używaj opcji edytuj!
dla mnie film średni:( spodziewałem się czegoś lepszego
Sprawdziłam i innego filmu nie znajdziesz wszystkie są identyczne, scen też zadnych nie usunęli. A co do tego Trailera to widziałam go i wszystko wskazuje ze to zapowiedz 5 filmu Naruto tylko że na końcu jest data na 2007.... czyli data wydania naruto movie 4 hmmm albo sie pomylili albo ktoś ten triler przerobił.... bo wygląda jak zapowiedz 5 filmu... zresztą obejrzyj sam a zobaczysz:p Chyba że miała byc ta scena w filmie ale zmienili ją i stworzyli inna scene jego śmierci oraz potem stworzyli kolejny trailer Sama nie wiem możliwe że ze wszystkim sie mylę a ktos bardziej obeznany zna prawdę:D jeśłi jest taka osoba to chętnie sie dowiem o co chodzi z tym trailerem na youtubie...
Franek07...Tak ma byc 5 film Naruto i wyjdzie w tym roku w sierpniu dokładniejszej daty niestety nie znam:)
Zapowiedz Naruto Shippuden Movie 2
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-05-03 18:35:43)
Czyli tez uważasz że to zapowiedz 5 filmu to dobrze:P ale jeśli naprawde sie ktoś pomylił to miło by było jakby więcej sie nie mylili bo to wprowadza fanów w błąd :P
Czyli tez uważasz że to zapowiedz 5 filmu to dobrze:P ale jeśli naprawde sie ktoś pomylił to miło by było jakby więcej sie nie mylili bo to wprowadza fanów w błąd :P
no masz racje
A wracając do wersji Raw na VeohTV znalazłeś ja??
Ja myślałem że niemam w tym filmie wszystkich scen ale jeśli jest naruto shippuden 2 to co innego
Oglądałeś ten link co posłałam z zapowiedzią ? Wydaje mi się że warto będzie czekac na ten film a co ty o tym sadzisz?:)
Oglądałem
Zapowiada się dobrze tylko żeby było w nim więcej akcji bo naruto shippuden movie wydał mi się troche krótki nie było w nim tak dużo akcji było mało wakl
Tez tak myślę bo pojawi się Sasuke i znów się ze sobą zmierzą lub staną po tej samej stronie w walce z kimś tam... poza tym jesli Naruto ma walczyć z Sasuke to zapowiada się ciekawe widowisko bo w anime ( pierwszy sezon) ich walka gdy Sasuke odchodził do Orochimaru była naprawdę wspaniała, mi się podobała i poruszyła mnie bardzo:) myślę że w 100% warto czekać na Shippuden movie 2
Tak na tym trailerze sasuke i naruto walczyli chyba z jakimiś duchami...Niewiem ale ten film powinien być dużo lepszy od tamtego
Mysle, zę przy następnej kinówce bardziej postarają się jessli chodzi o fabułę. Niech dodadzą więcej, humoru , walk i wyjdzie bardzo dobry produkt końcowy
PS. franek07 używaj opcji "edytuj" bo moderatorzy będą cie ścigać
Ostatnio edytowany przez CloudSSJ (2008-05-03 19:27:48)
Mysle, zę przy następnej kinówce bardziej postarają się jessli chodzi o fabułę. Niech dodadzą więcej, humoru , walk i wyjdzie bardzo dobry produkt końcowy
PS. franek07 używaj opcji "edytuj" bo moderatorzy będą cie ścigać
Tak muszą się postarać żeby był lepszy ten film
CloudSSJ zgodzę się z tobą ale fajnie by było jakby z Naruto nie robili już AŻ TAK głupiego gostka:P bo w tym filmie co wyszedł czyli w 4 końcowy tekst Shion mnie rozwalił ale bardziej porażający był fakt że Naruto nie zajażył o co jej chodziło... to było drobną przesada że zrobili go az tak ciemnego:P chociaż ta scena wymiatała:D
Naruto shippuden 2 napewno będzie super... Na jednym trailerze widziałem jak naruto zamnienił się w lisa ale chyba będzie dużo walk skoro jest sasuke
Ostatnio edytowany przez franek07 (2008-05-03 19:39:14)